dilluns, 1 d’octubre del 2012

Properes activitats a Vic

Hola a tots/es!
A partir d’aquest mes d’octubre també em trobareu a Vic, col·laborant amb el centre EL DESPERTAR, situat al c/ Historiador Ramon d’Abadal i Vinyals, 10. Aquí, amb la Teresa i en Roberto, hem programat, inicialment, un parell d’esdeveniments, amb la possibilitat que hi hagi d’altres. De moment, són els següents:

-        Cicle TRASPASSANT EL LLINDAR, que es realitzarà el dissabte 27 d’octubre per la tarda,  a partir de les 16h fins a les 21’45h. Aquest Cicle està composat per tres ponències – tallers:

o   El Nen Interior (a les 9h.)

o   El Matrimoni Sagrat (la unió del masculí i femení en cadascú)  (a les 11h.)

o   Ajudant als altres: servint a Déu (a les 13h.)


-        Cicle DESPERTANT LA DIVINITAT, el proper dia 24 de novembre, també dissabte per la tarda, a partir de les 16h. Les ponències - tallers d’aquest Cicle són:

o   Viure Conscientment

o   Domesticar la Ment

o   Taller d’Auto Sanació

Aquells que estigueu interessats, podeu posar-vos en contacte amb el centre EL DESPERTAR, al T. 938835960.

Us recordo, també, que aquest mes d’octubre comencem unes Trobades de Creixement Personal a Cardedeu els dijous, a partir d’aquest mes d’octubre, de les 20h. fins a les 21’15h. Per a més informació i inscripcions, podeu trucar al Centre LA FONT  938455556 (dilluns matí tancat).

El tema d’aquest primer dijous, dia 4, serà: Prou! Vull canviar! 

Si voleu que aquestes activitats o el Seminari Connexió Divina es realitzin a la vostra població, el vostre centre, espai o associació, podeu escriure un e-mail a emaeljordimorella@hotmail.com , o bé trucar al 606098752 (Jordi).   Tanmateix per a demanar hora concertada en les sessions individuals.


Una abraçada a tots, i que l’Amor i la Pau siguin en vosaltres.


Fins aviat!