dilluns, 29 d’octubre del 2012

Paraules a preguntes i comentaris vostres


Una salutació a tots.
Avui voldria fer referència a alguna pregunta i comentari realitzat per part d’alguns de vosaltres.
Està relacionat amb algunes persones que podem arribar a conèixer amb certes aptituds espirituals, i que en el seu moment ens van ajudar o ens van cridar l’atenció per la seva capacitat de poder connectar, o canalitzar, amb el món espiritual.
Amb el temps o dies, un s’adona que aquell missatge que transmetia no es correspon actualment amb el que va ressonà en els nostres cors temps enrere, fins i tot la seva actitud pot haver canviat.
Nosaltres seguim un procés de despertar. Aquest Despertar de la Consciència, aquest Despertar Espiritual, cada vegada més vers la connexió de la nostra veritable essència i recordar qui som, ens porta a allunyar-nos energèticament, de tot allò que no vibra com ho fem ara. El camí continua. Anem pujant esglaons vers la nostra Ascensió.
Personalment conec situacions on, aparentment procedeix de la Llum, el missatge transmès. O algú amb una suposada saviesa, i la seva quotidianitat es contradiu amb el transmès davant els altres. Una cosa és l’aparença social, i l’altre la vida pròpia de cadascú. Quan les dues no coincideixen i no són una de sola, apareixen les contradiccions, en algun moment, davant tot aquell que hagi obert el seu cor. Bé el to de les paraules, el seu contingut, els seus gests o actitud davant la vida delaten a qui en veritat viu i transmet la Llum.
En el nostre món existeixen sers precedits per l’ego que els empeny a actuar i parlar des del desconcert i la boira de no ser un mateix, disfraçat d’aparent ser coneixedor dels misteris de l’univers, la seva saviesa, i amb unes suposades capacitats per a connectar amb els que es troben en d’altres dimensions.
No hi ha res a témer, perquè a ells els reconeixereu si els mireu i escolteu des del cor. Discernireu on es troba la farsa o la integritat. El vostre cor us dirà on es troba el veritable mestre i ser il·luminat, i on no.
En un principi podeu ser atrets per algú que sembla que us pugui ajudar a la vostra vida, i amb el temps, adonar-vos que les coses han canviat i aquell ser no és tal. Una bona lliçó, o vàries!!:
1.      No posar mai a ningú en un pedestal. La caiguda pot ser pitjor.
2.     No necessites buscar a fora el que ja tens en el teu interior.
3.     Confia en el teu cor que ell et dirigirà. Escolta’l!
4.     Tot allò que ressoni en el teu cor, endavant! El que no, deixa-ho! No perdis temps ni energia. Tu la necessites!
Així de senzill.
Si et sents atret per algú, bé aquest algú pot ajudar-te en veritat, o bé es crearà una situació d’aprenentatge per a la teva ànima.

No critiqueu a aquell que en algun moment us hagi cridat l’atenció. Penseu que ell o ella, també segueixen en seu camí.
El Mestre Jesús també va seguir el seu.

Una abraçada i que l’Amor, la Pau i el discerniment siguin en tots vosaltres.