dijous, 4 d’octubre del 2012

Àngels


Avui m’agradaria escriure unes paraules sobre un aspecte relacionat amb els àngels: la Fe.
Quan parlem de fe, les ments més racionals suposen que allò que existeix s’ha de veure a primer cop d’ull, i per tant, la fe és com una clau del món de la il·lusió, imaginatiu, per a argumentar un estat temporal de benestar. La realitat, però – continuen dient -, és una altra.
Conec persones molt religioses, practicants diàries, que malgrat la bíblia parla dels àngels, ells no hi creuen, argumentant que només existeix Déu, que si volen alguna cosa, li demanen a Déu directament.
Hi ha tantes coses no visibles als ulls físics, i en canvi, existeixen i són ben reals!!
Els àngels existeixen. Personalment els sento i els puc veure, i la meva experiència amb ells, després d’anys d’obertura personal, vaig poder conèixer-los i ser part d’ells.
Hi ha aspectes a la nostra vida quotidiana que per a arribar a ells hem hagut d’obrir, abans, una sèrie de portes fins a aconseguir el que volíem. Inicialment, teníem una idea de la direcció a seguir, i a mesura que ens anàvem endinsant en la direcció assenyalada, o que sentíem en el nostre interior, al final, poguérem aconseguir o ser allò just que anhelàvem temps enrere.
Un arbre, no apareix sent un arbre des del primer dia. Tota l’essència es troba en una llavor, i a través d’una cura d’ella i el seu entorn (la terra), al final aconseguim una bellesa i uns fruits, sovint, superiors als imaginats. Una porta et porta a una altra fins a arribar allà on volem.
La Fe és la clau que obra totes les portes del procés. És una de les claus. Hi ha una altra que ens permet mantenir-nos ferms, íntegres i potenciant la capacitat d’atracció i materialització, que és l’Amor, la llavor de tot ser humà.
Quan sentim l’amor dins nostre i tenim la plena fe de l’existència dels àngels, aquests sers lluminosos i plens d’Amor vers nosaltres i el servei que estan fent, podeu comptar que al final, “us trobareu”.
Hi ha vàries dimensions compartint el mateix espai del planeta Terra. Podem veure els de la nostra dimensió (encara que alguns, ni això), en canvi, entre nosaltres hi ha vida existencial a altres nivells. Hi ha amor i molts sers, legions, que estan disposats a ajudar-nos. La Fe és la clau que pot obrir una porta entre una dimensió i una altra. Quan creiem fermament en les seves existències, obrim de bat a bat l’entrada d’ells a la nostra vida.
No és irreal. Són ben reals! La meva experiència, com la de molts altres, així ho demostren. Quan més fe tinguem, més predisposats estarem a rebre’ls a la nostra vida, i ells més s’aproparan a nosaltres.
El que és importat és el Sentir, sent un dels símptomes que ens fan notar que estan amb nosaltres. Si poséssim atenció al que sentim quan estem tranquils, i sabent que “no estem sols”, ells, és probable que us abracin, i les seves abraçades no s’obliden,...queden impregnades a la nostra memòria!!
Quan algú entra en contacte amb ells d’una manera conscient, llavors la seva vida canvia, perquè la teva fe s’enforteix i es potencia a nivells superiors fins a arribar a tenir, senzillament, el convenciment de les seves presències, sentint-los allà on estigues, independent del lloc on et trobis. Saps que hi són. Saps que així està sent, com que tu estàs llegint aquestes paraules. Ho estàs, i això és un fet ben real, doncs el mateix amb els nostres acompanyants de la Llum.
Tenir fe no és un símptoma interessat i partidista per a aconseguir alguna cosa, sinó el fet d’anar més enllà de la teva ment per a obrir les portes de la teva veritable Llar.
Pertanyem d’un lloc més enllà de la nostra dimensió, i el nostre cor, el nostre ADN això ho sap, per això sentim, a vegades, el que sentim.
La Fe és trucar a la porta de qui som, i llavors, potser sers l’obriran per a parlar-te de tu i ajudar-te a despertar la teva consciència, així com donar-te un cop de mà per a portar a terme el que has vingut a fer.
Et parlaran, probablement de la teva vida i com aconseguir el que vols. T’informaran del per què estàs aquí i del teu procés actual.
Semblarà com si ho sabessin tot de tu, i tu, t’emocionaràs pel que rebràs per part d’ells. Seran els Àngels!!
Estan aquí. És una realitat pels qui es vulguin treure la vena dels ulls i veure clar la veritat de la seva vida.
No són imaginaris o sers de contes o llegendes, sinó d’històries ben reals explicades per molts que s’han trobat amb ells.
Obriu el vostre cor i parleu-los des del cor, perquè aquest és l’únic llenguatge que entenen. És a través d’ell que podrem contactar.
Tingues fe, i desitja amb totes les teves forces que es manifestin en tu, i que t’adonis quan ho facin.
Parla amb ells i no esperis, només “sent allò que t’han de dir”.
Quan arribeu a caminar donat de la mà amb ells, veuràs que són els teus grans aliats, amics, protectors i guies. Res has de témer.
Ells estan relacionats amb l’Amor, el Cor, la Fe i el Recolzament en moments que necessitis un estímul per a continuar caminant.
Em sento un afortunat de ser Un amb Ells, perquè allò que necessito ells fan tot el possible perquè així sigui.
Les seves presències són un bàlsam pels sers que s’han obert a ells, que hi creuen i compten amb ells per a la seva vida.
Quan ets amb ells, sents una immensa pau, calma, amor, serenitat i la harmonia de la veritable Llar que pertanys.
Creieu amb ells perquè tenen ganes que els sentiu. Són part de vosaltres.
Quan connecteu, sabreu més quina és la vostra essència i la capacitat de viure i realització segons la vostra Voluntat emanada del Cor.


Que l’Amor, la Pau i els Àngels siguin conscients en tots vosaltres.