dilluns, 15 d’octubre del 2012

El nou projecte ¡SENTIR!

Hola a tots, Família!
Em complau presentar-vos el nou Seminari ¡SENTIR!
Fa temps sentia en el meu cor el xiuxiueig d'un nou proyecte per a ser materialitzat. Bé, doncs esperant el moment adequat, a partir d'ara podeu tenir present en el vostre camí aquestes jornades de cara al recordar qui som i connectar, no tan sols amb les eines que tots tenim innates en el nostre interior, sino amb la nostra veritable Llar des del cor. 
És un Seminari vivencial i pràctic, on s'obren les portes de la nostra divinitat i poder, així, connectar, sentir i experimentar la nostra veritable naturalesa divina. 
Esperant poder veure-us aviat en ell, si així en el vostre cor ressona, una forta abraçada i que l'Amor i la Pau siguin en tots vosaltres. 





Aquells de vosaltres que en el seu moment vareu fer la primera part del Seminri "Connexió Divina", no serà necessri que la feu en aquest nou projecte. Si els vostres cors us parlaren en el seu moment de fer la segona part però no vareu trobar el moment adequat, ara podeu realitzar-la en aquesta nova proposta. Les energies que vareu adquirir llavors us facilitaran la realització del que vareu començar. Podeu fer aquesta segona part sense tornar a fer la primera, perquè la vostra divinitat ja va ser activada.