dijous, 18 d’octubre del 2012

Senzillament sóc


A vegades, senzillament sóc. És un estat interior d’immensa plenitud i benestar, combinat amb una gran sensació d’un amor no terrenal, un amor pur i incondicional absolut, conjuntament amb una sensació de protecció, comprensió, sentint-me integrat a algun lloc on sóc respectat, que es compta amb mi,...immens! Són sensacions barrejades definint el Tot en una de sola, però que si es comencés a desengrunar trobaríem la individualitat de cada una de les característiques, sensacions, emocions i sentiments independentment i no acabaríem de definir-los del tot per la gran quantitat d’ells que hi ha en un sol instant. Tots ells, s’agrupen en una paraula que els humans coneixem: AMOR en el seu estat més pur, sentint-se tot el nostre ser i cos repercutits per ell, amb tot el que això representa.
Aquest sentir que ens pertany per naturalesa és un dels majors regals que ens hagin pogut fer qui ens va crear. Sentir la nostra essència et fa alliberar de tot allò que no et pertany com a fet innat i permetent que puguis desfer-te de la crosta terrenal en la que t’has anat identificant. Quan així ho fem, la sensació de llibertat, apoderament i servei, es magnifiquen. Tu et converteixes en la predisposició perquè la Voluntat Divina actuï en tu. Llavors, el camí s’estendrà davant teu per a iniciar l’etapa de la teva realització.
Hi ha un do que tots tenim, i aquest és el SENTIR. Quan el nostre ser sent alguna cosa, fa que estigui on estigui, comenci a venir a nosaltres. És l’imà espiritual més gran que he conegut. Quan sentim, atraiem aquella energia. Sigui la que sigui.
Sentir ens obra les portes de la qualitat de vida, la felicitat, l’obrir les portes de la Llar i del ser multidimensional que som. Tot es basa en el sentir. Podem pensar i dir. Podem visualitzar i expressar en veu alta, però si no sentim, les contradiccions poden ser grans. És com si t’asseus en un cotxe. Mous el volant, canvies les marxes i toques el pedal del fre quan vulguis, però si no tens el cotxe engegat, no arribes allà on has d’arribar. O potser dir-ho d’una altra manera: Allò es va apropant a tu perquè estàs fent servir les eines adequades per a trobar-t’hi o aconseguir-ho.
Ara sento. Sento aquesta pau, harmonia, ordre, convenciment com si tot ho aconseguís o aconseguiré, amor i calma dins meu. Aquest estat no comporta només una sensació o sentiment. Estar a la Llar representa tot el que ets tu com a essència. Sentir-nos estimats, incloent per un mateix, és el preludi de l’obertura de les grans portes de la nostra Llar. Poder entrar en ella, llavors t’adones de qui ets en veritat. Coneixes qui són els teus germans, com a Un amb tu i tu Un amb ells. No hi ha cap diferència entre uns i altres. Tots som Un alhora. Sentim les energies dels altres , i aquestes ens activen les nostres perquè puguem sentir-les més clarament.
Tot flueix. Tot és serenitat. El nostre interior es converteix en l’univers en nosaltres, amb l’energia existent en ell, en cadascú de nosaltres. No hi ha diferència.
Sento el meu cor com us abraça a tots, amb els braços de l’amor de la meva divinitat, beneint la terra fèrtil del vostre caminar. Avanceu sent conscients del què sentiu a cada instant. Deixeu que l’Amor i la calma sigui en vosaltres, perquè us obriran les portes d’un despertar que molts ja l’heu viscut. Ser conscients del què sentim amb cada fet i situació ens permetrà sanar les resistències d’un passat, sovint insistents, limitant la manifestació del què sentim que hem de fer.
Sentir és la connexió més directa de tu amb l’energia creadora de tota vida: DÉU.
No hi ha gaire res més que dir, només que sentiu perquè us permetrà anar més enllà de la vostra comprensió actual. Llavors, la saviesa és possible adquirir-la per haver-la experimentada.
Avui l’escrit és una mica més curt que d’altres vegades, perquè allò que se sent no es necessiten paraules, i les que tenim, no acaben d’expressar el sentit.
Busqueu la quietud, la calma i la pau dins vostre. Cerqueu el silenci en el vostre interior i trobareu la melodia de qui sou en veritat i la Llar.
Sentir és un regal i un do innat del ser humà en procés d’ascensió.
El que experimentareu i molts de vosaltres veureu, serà allò que sou, havent retornat al lloc d’on pertanyeu.

El que sento per tots vosaltres és un gran i profund amor vers la vostra ànima i el vostre ser.

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.