dijous, 27 de setembre del 2012

La oportunidad tan esperada


L’Amor fa que la mort sigui només una paraula.
Els paisatges que veiem en el nostre caminar només és una representació del que necessita la nostra ànima.
Sempre hi ha una nova oportunitat, i quan aquesta ja sembla haver-se exhaurit, llavors, encara ens queda “L’ OPORTUNITAT”.
Mentre viatgem en el tren de la vida, mirem per la finestra i tot allò que ressona en el nostre cor o ens agrada, diem que volem tenir-ho, o aconseguir-ho. A vegades, del fons de les nostres entranyes sorgeix una motivació per a voler alguna cosa diferent del que estem veient i experimentant. No sempre sabem per què, però sí sentim la intensitat que això volem o és el camí que volem seguir. No té una explicació racional, en canvi, el nostre cor ens parla clar i alt.
Hem demanat tant un canvi o el millor per a nosaltres que la vida està donant, no una, sinó l’oportunitat a la humanitat perquè a partir d’ara tot pugui ser.
Són temps d’aquesta nova oportunitat per a molts i l’oportunitat per a d’altres. Hi ha una gran satisfacció en mi al sentir el gran amor que se’ns està donant perquè el nostre ser pugui, no tan sols sentir-se realitzat, sinó veure com un mateix obra les portes de la plena materialització segons la seva voluntat.
És el moment adequat per a dir sí, aquest cop. Han passat molts trens, i el ser humà encara pregunta que com pot ser. Les nostres vides ja no seran les mateixes. Hem esperat i esperat tant de temps! que quan se’ns presenta davant no saben si és cert o és irreal. El ser humà s’ha acomodat en el vell sofà del seu passat, però els somnis desperts i durant la nit, semblen presentar-se davant nostre.
Noves oportunitats se’ns estan presentant davant. Una gran joia i alegria hi ha en mi, al veure davant de cadascú la porta que tan esperava trobar. Alguns ja heu agafat el pom per a girar-lo i entrar-hi. D’altres continueu com sempre preguntar-vos: i això? Per què ara? No pot esperar una mica més?...preguntes i més preguntes, en menys d’obrir-la i donar un gran salt cap endins de la nova vida. Hi ha qui se la troba davant i pensa: ara, a la meva edat haig d’obrir-la? Podria haver estat abans, temps enrere quan era jove. D’aquests també hi ha qui es pregunta: ja ens podrien donar també la clau, pensant que està tancada en clau, com gran part de les altres portes que s’han anat trobant.
Un esclat de joia i emoció s’està gestant més enllà d’on som. Som uns afortunats de poder viure aquests moments, on noves oportunitats se’ns presenten davant nostre. Per a molts, és l’oportunitat tan esperada, i per la qual s’han treballat tant de temps...! Per fi!
La vida no ens deixa de la mà! Déu no ens ha deixat de la mà! En tot moment hem estat acompanyats, guiats i protegits. Només l’Amor pot crear vida, i el que ara està succeint en aquest planeta, és Amor, molt d’Amor. És la transcendència del què vàrem ser, donant peu a qui som realment. Hi ha una transmutació de la vida en aquest estimat planeta Terra. Gaia està ressuscitant i fent bombejar novament el seu cor com no ho havia fet. Tot és un esclat a l’uníson, de les forces celestials, terrenals i les divinitats humanes. És com un ressorgir d’entre les cendres. La humanitat ha hagut de caure ben baix per a reaccionar i obrir les portes del gran despertar. L’Oportunitat és aquí, trucant a la nostra porta, desitjant que l’aprofitem i donem el pas que ens alliberarà del món de la il·lusió segons vivíem. La dualitat ja no té cabuda en aquests nous temps que vivim. Hi ha la presència d’allò que tantes vegades heu volgut i visualitzat en el vostre interior. ARA ÉS AQUEST MOMENT!!!  No sentiu com truquen a la vostra porta? No sents com la teva vida t’està demanant a crits que canviïs! No sents, potser, el malament que et sents o com t’influencia el que vius d’una manera que no t’agrada? Què no ho veus?! Reacciona!!! Ara és el moment!
És l’hora de canviar, no tan sols de decorat, sinó també de guió. Aquesta és l’oportunitat tan esperada.
Sento com la humanitat fa vibrar els seus cors. Hi ha una Llum que ens acompanya, moltes, que estan amb nosaltres i disposades a donar-nos un cop de mà només que diguem, encara que sigui fluix, un !. Llavors, ens sentirem més alleugerits i la vida es posarà del nostre cantó, perquè nosaltres som la vida. Nosaltres obrirem la porta a nosaltres mateixos per a dir: sí! Jo vull ser jo!
Tot el que hem viscut fins ara, només ha estat part del decorat. No ha estat el decorat real de la nostra vida, sinó l’adequat per a canviar d’escena i adonar-nos que hi ha molt més en nosaltres del què ens pensàvem.
El món està content. Les ànimes salten d’alegria i joia per a aquests moments. L’univers festeja el nostre nou naixement. La nova vida és aquí.
No temeu donar els passos que us falten donar. No temeu travessar aquest nou llindar cap a la Llum que hi ha a l’altre costat. Ves cap a la Llum! Us sonen aquestes paraules? Sovint es diu quan una ànima deixa el seu cos. Bé, ara és el moment de dir als vius: Aneu cap a la Llum! Aneu amb la consciència desperta, perquè quan ho feu, llavors, fins i tot aquells que no són entre nosaltres, atrapats en aquesta dimensió, ens seguiran. La Terra sanarà. La Terra es purificarà, es regenerarà i canviarà perquè la nova raça humana pugui viure en harmonia des del cor. Llavors, animals, plantes i humans, ja una mica més divinitzats, podran conviure junts sense pors dels uns amb els altres. Gaia donarà els seus fruits, i el ser evolucionat s’alimentarà d’ells, brotats de la terra, amb tot el que les biologies necessitaran. Res més caldrà.
Aprofiteu aquests moments. No us atureu perquè quedar-se enrere no et permetrà gaudir tal com tu vols. Ja no caldrà aparentar, perquè la Llum manifestada del teu ser ja posarà harmonia i serenitat a la teva vida. Ja no necessitaràs mostrar tal com volen els altres. Ara et mostraràs a tu mateix. Aquesta és l’oportunitat que el procés del Gran Pla Diví ens ofereix a tots aquells vulguem seguir les directrius del nostre cor, Un amb la nostra divinitat.
Ha arribat l’hora de les divinitats, de la pau, la sanació i el benestar. Les pors s’allunyen davant la Llum que hi ha darrera la porta que tens davant. Depèn de tu obrir-la o mantenir-la tancada, perquè l’ego, la teva ment, et continuï limitant com a ser adormit que has estat fins ara.
Una nova oportunitat estem vivim aquesta dimensió. Ens envolten sers d’altres superiors per a ajudar-nos a donar el salt quàntic de consciència i així, poder activar el nostre ADN i mostrar al veritable Mestre, a la divinitat que tots som.
Els Déus s’obren pas entre la dualitat per a manifestar-se. Les energies s’activen i enlairen les seves vibracions, i tot,.....perquè en el 21-12-2012 tot estigui al seu lloc perquè la Voluntat sigui.
Sempre hem tingut noves oportunitats, però us dic que aquesta, encara que fins ara les hagis ignorades, aquesta et permetrà anar més enllà de la teva situació actual. És la clau mestre que obrirà la porta del veritable ser que ets: “Déu en tu”.
Se t’ofereix ser i viure com els teus somnis i cor t’han anat anunciant al llarg dels teus anys. Aprofita aquesta oportunitat, perquè et portarà a la plenitud del teu ser. Res et faltarà, i sentiràs l’Amor que ets dins teu i com el teu entorn et correspon segons el sentit. Ara és possible. Ara sí!
Des del meu cor, et desitjo el coratge, la fortalesa necessàries i que l’Amor i la Pau siguin en tu. Quan les sentis, llavors veuràs que tu pots. Ara sí!