dilluns, 24 de setembre del 2012

Resposta a les vostres qüestions


Avui m’agradaria respondre a una pregunta que se m’ha fet més d’una vegada.
Fa poc vaig estar amb un ser de llum encarnat, ple d’amor i al servei del Pare. En un principi vàrem ser mestre i alumne, però el temps es va encarregar d’obrir la porta d’una gran amistat. Actualment estem units espiritualment, sentint-me un amb ella, admirant un dels seus dons: la humilitat al servei de la  Creació.
Com deia, fa pocs dies ens vàrem trobar com ho fem de tant en tant i el temps se’ns passa, parlant del camí a seguir i intercanviant les nostres experiències en ell, així com els missatges rebuts durant el temps que hem estat separats. Són trobades plenes de Llum, Amor, on la Família es reuneix. Quan ens ajuntem, el nostre potencial interior es manifesta amb tot el seu resplendor, com si s’amplifiqués.
Bé, doncs en aquest darrer encontre, ella em va preguntà, com a reflexió no sempre compresa:
-        Jordi, per què hi ha qui sembla tenir èxit faci el que faci, i d’altres, sembla que no acabem d’explotar del tot, de tenir èxit plenament?
Aquestes paraules m’eren familiars perquè en el seu moment jo també em vaig fer aquesta reflexió. A continuació li vaig dir:
-        Tots estem units. Les nostres ànimes estan unides per a un fi Superior, major, més enllà de la nostra racionalitat. Primerament dir-te que les teves obres estan ajudant a moltes persones en aquesta zona on et trobes. Hi ha persones que es troben com en un segon terme, com en la discreció, sent d’altres qui semblin que s’emporten tot l’èxit. La teva ment t’està traint. T’està fent una mala jugada en aquests moments, al preguntar-te aquesta qüestió. Tu estàs fent una gran obra i estàs posant molta llum aquí on et trobes. No tots podem estar aquí. Jo vivia a prop teu, però el meu camí em va portar a allunyar-me d’aquesta població, perquè es necessitava llum en altres indrets.
-        ….
-        Som com un trencaclosques, on tots ens necessitem per a confeccionar el resultat final, el Gran Pla Diví. Tots som una peça d’aquest trencaclosques, i tots som importants per a la seva finalització i composició. A vegades, uns han de ser la peça d’una cantonada o la dels costats, i d’altres les que es troben en el mig, les que ressalten més aparentment, però la veritat, és que no podrien fer-ho sense les peces de tot el marc. Hi ha vegades que ens toca ser peça lateral, i en d’altres encarnacions, trobar-nos en mig del tot, sent vistos a la primera. Tots ens necessitem i tots estem fent el nostre paper. El trencaclosques no estaria acabat sense les peces aparentment menys acolorides, més apartades, però aquestes fan de sostenidor  a les peces centrals. No podem estar en tots els llocs, i per això uns han d’estar en un lloc, i d’altres en un altre. En aquesta unió espiritual, no hi ha un més que l’altre, sinó, el lloc adequat per a cadascú. Quan un es troba en el seu lloc, la vida li abasteix de tot el que necessita. Allà on no arriba ell, se li dóna a través d’altres fonts, d’altres medis. No importa el lloc on estiguis, sinó la llum, l’energia que estem posant allà on estem. Tu, estimada amiga, estàs ajudant a tanta gent! Encara que et sembli que no ets coneguda i no sempre tens les sessions individuals que voldries, no et preocupis, perquè se t’està donant tot el que necessites, que és molt. Per això estàs amb la persona que tens al teu costat allà on tu no hi arribes, ell t’ho aportarà, d’aquesta manera pots fer, allò que sents en el teu cor. Així està sent i pel qual t’estàs preparant. Tot i així, això està canviant, i aquells que senten al Pare dins d’ells i han lliurat la seva ànima i la seva vida a ell com tu ho vas fet, la teva humilitat, acceptació i integritat enlairaran el teu ser i obriràs noves portes en el teu camí que et faran sentir més l’alegria i la joia de servir a la Font Creadora de Tota Vida. Aquesta zona on ets necessita a algú com tu. Estàs en el lloc adequat. Res et falta i tot ho tindràs. La teva ment t’està traint dient-te que ets tu qui s’ha de mantenir per si sola i que no ets el suficientment coneguda. No et deixis emportar per la teva ment, perquè el teu cor sap de la Veritat. Ell sap, a l’igual que tu, que estàs fent una gran obra i servei aquí on et trobes. Fins ara, res t’ha faltat i res et faltarà. Quan més siguis tu, més portes obriràs per a arribar a més gent. Així serà. Deixa que el procés et porti allà on hagis d’estar a cada instant. Deixa que l’univers i la Llar et brindin les oportunitats i les necessitats de cada moment.

Sé que alguns de vosaltres també s’ha arribat a plantejar aquesta situació. No permeteu que la ment us domini. Escolteu el vostre cor, que ell us dirà la veritat del que viviu.
Quan li vaig preguntà a la meva estimada ànima amiga què sentia en el seu cor, ella em va dir que pau i harmonia. Sentia benestar!
Perfecte! Tot anava bé! Quan no estem allà on ens correspon estar, el nostre cor ens parla clar i alt.
No prioritzeu el material. A vegades la vida ens col·loca en una lloc, una situació que ens permetrà ascendir en el nostre camí per a poder arribar a obrir la porta de la nostra plena realització. Acceptar i escoltar en tot moment el nostre cor.
Els temps que vivim hi ha molts sers preparats per les altres esferes de la Llum perquè il·luminin el nou camí de la humanitat en els nous temps que vivim. Ara es troben en un segon pla, en la discreció, però que en el seu moment hauran d’aparèixer al món, com així ho va fer el Mestre Jesús, també en el seu moment, quan va arribar la seva hora.
Els nous Mestres estan a punt de florir. Alguns ja comencen a fer-se veure, però hi haurà d’altres que ho faran molt aviat, i en els cinc continents.
Cadascú es troba en el millor lloc i situació en aquests moments, per a la seva ànima.
Tots evolucionem. Tots som Un, i pel sol fet de sentir durant una estona, a soles, l’amor en nosaltres, estem obrint l’aixeta perquè d’altres puguin beure del flux dels nous temps.
El que fas tu aquí on ets, és l’adequat per a tu i els que t’envolten. Sempre hi ha un regal, un aprenentatge i un oferiment.
Tu i cadascú de nosaltres no som menys que d’altres.

Des del meu cor, una forta abraçada i que l’Amor i la Pau siguin en tu.

Tot va bé!
Tot està bé