dilluns, 17 de setembre del 2012

Paraules d'Àliga Blanca


La meva presencia no és fruit de l’atzar. Els temps que viviu comporten un gran despertar més enllà de la vostra dimensió. La repercussió que està tenint i tindrà influenciarà a tot el firmament.
Cada membre de la Família té el seu moment amb vosaltres. Els temps que esteu experimentant i sovint distorsionat segons el que es viu, representa que aquells que hagin obert els cors puguin sentir la unió entre ells, entre nosaltres. Les portes de la Llar han estat obertes per a vosaltres. En el fons sempre han estat, però és ara, en el vostre temps, que les aneu percebent.
Jo, Àliga Blanca i altres germans de la Llum, ens apropem a vosaltres perquè recordeu qui sou i el camí a seguir. Ara molts de vosaltres esteu el suficientment oberts per a adonar-vos de les nostres presències, per això, alguns de vosaltres ens presenten davant vostre, degut a la seva obertura. Els seus cors són un amb el nostre.
La Família es reuneix, i és així com ha de ser.
Ha arribat el moment de ser Un. No són paraules les que esteu llegint o escoltant, sinó la veu del vostre cor emanant des de la Llar. No són simples paraules, perquè allò que us transmetem és part del missatge sagrat per aquells que com vosaltres, experimenteu altres dimensions a la nostra.
Quan el vostre interior ha integrat l’aprenentatge actual, llavors és quan obriu les vostres ales per a emprendre el vol. L’àliga que hi ha en vosaltres planeja sobre el firmament del vostre interior i flueix pels corrents existents degut a la vostra ment. Manté la calma, fent dels suposats contratemps, un aliat pel seu vol, i així, poder enlairar-se fins arribar al Creador.
Les meves paraules són transmeses des del Cor de qui us ha creat.
Cadascú de vosaltres és part d’ell. Per això estic a la vostra dimensió, per a recordar-vos que no sou qui us penseu qui sou. Aquell que hi ha dins vostre esperant sortir, pertany a aquí d’on jo us parlo.
Escolteu, parleu i actueu des del vostre cor, perquè és part del veritable ser que sou.
Així jo ho constato, Àliga Blanca, germà i guia de les vostres ànimes, enviat per qui ens ha creat.


Metakuye Oyasin.