dilluns, 10 de setembre del 2012

Properes activitats


Hola a tots/es!

Esperant que us hagi anat bé aquest estiu, em poso en contacte amb tots vosaltres per a anunciar-vos les properes activitats a realitzar.
Més endavant hi ha previstes d’altres però ja us les aniré anunciant en el seu moment .
Les primeres programades són a Cardedeu pel mes d’octubre, organitzades pel Centre LA FONT. Seran setmanals, tots els dijous de 20h. a 21’15h., de cara el nostre benestar i creixement personal.
                        Les previstes per a aquest primer mes són:
·       Dia 4: Prou! Vull canviar!
·       Dia 11: Posa el Cel a treballar
·       Dia 18: Per què vaig com una moto?
·       Dia 25: Els senyals de l’Univers

               A cada trobada hi haurà una xerrada i a la part final un exercici pràctic de relaxament,  meditació, o d’algun altre tipus, per a posar calma i pau al nostre interior.        
  Per raons d’espai, les places són limitades.
              Tots els interessats podeu posar-vos en contacte amb el propi centre, o bé passar per ell, que de bon grat us informarem.
Ens trobem al c/ Hospital 4, de Cardedeu. T. 938455556
Comencem aquesta nova etapa, en la qual haurem de recordar cada vegada més qui som. Obrir els nostres cors i les portes del nostre interior ens permetrà veure el veritable ser que som, connectant amb aquelles parts innates del nostre ser.
Ser nosaltres activarà el procés de portar a terme el que hem vingut a fer amb tota la seva plenitud, Amor i  Felicitat. 
Una abraçada a tots, i que l’Amor i la Pau siguin en vosaltres.

Si voleu que aquestes activitats o les altres ja anunciades fins ara es realitzin a la vostra població, centre, espai o associació, podeu escriure un e-mail a emaeljordimorella@hotmail.com , o trucar al 606098752 (Jordi).   El mateix per a demanar hora concertada per a les sessions individuals.