dilluns, 4 de maig del 2009

Novetats sobre les activitats


El proper dissabte, dia 9, es farà la presentació de l’Escola d’Espiritualitat , amb una xerrada al nou centre de Premià de Mar on s’ubicarà a partir d’ara en aquesta població d’El Maresme. La xerrada serà de caire gratuït i tots aquells que vulgueu saber en què consisteix l’Escola o quin tipus d’activitats es realitzen en ella, us convidem a assistir-hi.
L’Escola ja ve funcionant des de fa un temps a El Masnou, però ara també la podreu trobar a Premià de Mar a “Racó de Natura”, després d’un intent d’establir-la en un altre espai de la població.
El Centre Racó de Natura es troba al carrer Unió 33, davant el passeig de La Lió. El telèfon del centre, per a més informació és el 937524933. La xerrada- presentació es farà el dissabte 9 a les 10h. del matí. Caldrà trucar amb anticipació per a tots aquells que hi vulgueu assistir al telèfon esmentat.

US ESPEREM!!!

Us comunico, també, que el tema d’aquesta setmana del programa de ràdio La Veu del Cor serà sobre la Mort, fent una segona part. La Veu del Cor es fa tots els dimarts de les 6 a les 7h. de la tarda a ràdio Premià de Mar 95.2FM o per internet (http://www.radiopremiademar.org/) També es pot descarregar a partir del dia següent a través de “descàrregues” d’aquesta mateixa web.
De cara a la programació d’estiu, La Veu del Cor busca persones que han viscut experiències de superació personal.

Es busquen exemples de superació personal

El programa de La Veu del Cor de ràdio Premià de Mar busca persones que han superat moments molt crítics a les seves vides, persones que amb el seu afany de superació han aconseguit sortir del seu estat de misèria, estancament o dolor més profund que una persona pot arribar a viure o trobar-se.
Es busquen persones que hagin superat una malaltia molt greu, com el càncer, i que degut a la seva actitud davant la vida han aconseguit superar-la i vèncer-la. Pot ser que hagis viscut una situació d’haver perdut la casa i tot el que tenies i has aconseguit recuperar-te. Potser t’has trobat en una experiència de violació i t’has encarat a ella amb una actitud de fermesa, amor i positivisme davant la vida. Potser hagis tingut cremades de la major part del teu cos i no t’has enfonsat tirant endavant la vida fins aconseguir recuperar-te emocional i a nivell social i afectiu, potser has viscut al carrer durant un temps i ara ja tornes a tenir una llar on viure, potser t’has sortit d’una addicció i això ja és aigua passada, ....
Si tu ets alguna d’aquestes persones o de situacions similars, o coneixes a algú que s’hagi trobat en el pou més profund que la vida et pot donar, ens agradaria que vinguessis a explicar-ho en directe perquè hi ha persones, segurament que també estan passant pel mateix que tu i pots ser la seva esperança. Tu pots ser l’exemple conforme els miracles existeixen si mostrem la nostra essència de superació .
Tu pots ser La Veu de l’Esperança per a tots aquells que necessiten coratge i fortalesa per a sortir-se’n de la seva situació crítica en que es troben.
Si tu ets una d’aquestes persones o coneixes a algú pots posar-te en contacte amb en Jordi Morella, creador i conductor del programa La Veu del Cor, enviant un correu electrònic a l’adreça: laveudelcor@hotmail.com explicant la teva situació, el què senties en aquells moment, què vas fer per sortir-te’n, quan de temps va durar, què t’ha aportat de bo i quina és la teva situació actual. (Feu constar, també, un telèfon de contacte)
Si encara et trobes però t’estàs sortint, també ens agradaria saber de tu, venint un dimarts a la tarda a ràdio Premià de Mar per a ser Llum i Força per a aquells que ho necessiten i encara es troben en el pou, en la foscor. Tu pots ser la seva veu, La Veu de l’Esperança.

Tots els missatges que es rebin seran contestats per a confirmar la possibilitat de ser una de les Veus de Llum i Esperança per aquells necessitats.
Gràcies per la vostra col·laboració.

(Les persones que assistiran al programa ja se’ls hi donarà més informació en el moment que ens posem en contacte amb elles)

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.