dimecres, 20 de maig del 2009

Canviar de dimensió


“Canviar de dimensió és expandir la nostra manera de percebre la realitat, de veure les coses”

Què és un canvi de dimensió? És connectar amb la teva essència i anar allà on la teva voluntat dicti. És mostrar la teva divinitat, la teva espiritualitat. És adonar-te que tu no ets un ser de tercera dimensió, sinó un ser multidimensional i que pots desplaçar-te i convertir-te en un ser intemporal. Només volent-ho ja hi ets o ho tens. És fer que la teva ment i el teu sentiment s’uneixin, conjuntament amb la teva consciència i materialitzar la voluntat manifestada, només pensant-hi. Això és viure en una altre dimensió que no sigui la lineal.
Poder canviar de dimensió et permet anar més enllà de les limitacions de la dimensió del planeta Terra. Som sers intemporals i multidimensionals. Som sers complerts, perfectes i omnipresents. La nostra realitat la podem transformar i canviar. La nostra voluntat és poderosa. Saber que podem canviar el nostre present i la nostra vida actual només amb la voluntat, és obrir la porta del poder del ser que som. Vivim temporalment en aquesta dimensió, i això ens fa creure que som sers limitats, sense poder canviar les coses que ens passen a la nostra vida i al planeta. Ens pensem que no tenim el poder absolut per a transmutar molts dels aspectes o situacions de la nostra vida. No ens adonem que som molt més que un cos, que en el nostre interior hi ha una ànima i una energia que es pot arribar a fer servir per a crear equilibri, amor i prosperitat a la nostra vida.
Una vida dedicada al servei dels altres ens permetrà obrir més encara, les portes del ser multidimensional que som. Quan estem desperts vivim en una dimensió, quan meditem, en una altra, quan dormim la nostra consciència es troba en una dimensió llunyana a la terrenal, .... Som sers que podem desplaçar-nos per diferents dimensions i connectar amb el món espiritual que és la nostra veritable llar, de la qual tots provenim. Ets un ser il·limitat. Ets un ser de Llum i Amor, i això et fa etern i omnipotent. Pots crear del no res. Pots viatjar sense moure el teu cos. Pots sentir la immensitat de lo no – físic, la teva essència. Pots connectar amb sers d’altres dimensions a voluntat. Ets un ser perfecte, complert, sencer. Encara no t’has adonat? A què esperes per a obrir les portes del teu cor i endinsant-te en la teva espiritualitat? A través de l’auto experimentació, aniràs despertant la teva consciència i t’aniràs coneixent més. Quan més et coneguis, més t’adonaràs del meravellós ser que ets. Tu ets un ser més enllà del que veus de tu en un mirall. Ets un ser a imatge de Déu, Font creadora de tota vida existent. Tu ets part d’Ell. Tu ets Amor.
Podem mostrar el nostre poder diví a voluntat. Quan més siguem nosaltres, més ràpid podrem materialitzar. Ser nosaltres és connectar i deixar mostrar la nostra veritable naturalesa: som sers espirituals en una experiència terrenal.
Tu ets molt més del què et penses. Per què no dones passos cap a conèixer-te i així ajudar a tots que puguin enlairar les seves energies i despertar les seves consciències? Quan més ho facis tu, més ajudaràs que també els altres o facin.

“Actualment, la humanitat i el planeta s’estan despertant a la consciència de la quarta dimensió, per això el ser humà està passant per la necessitat de compartir amb grups, revisar les seves relacions, buscar sanació i creixement a través de teràpies o altres mitjans. També és la causa del desmoronament d’estructures físiques, econòmiques i polítiques que porten molt de temps establertes, perquè ja no es corresponen amb aquesta nova vibració que es troba entre nosaltres actualment. Cada vegada anirem veient més canvis a tots els nivells d’allò que no es correspon amb la nova energia.
El canvi dimensional és a totes les escales, no només ho estem experimentant els sers humans, sinó també la Mare Terra i a una escala major, tota la galàxia. El canvi dimensional no succeeix d’un dia per a un altre sinó per capes paulatines de consciència, Una vegada que estiguem alertes en la quarta dimensió s’obriran suaument les portes a la quinta i a la sexta. Acceptar la consciència de la quarta dimensió és el que se ha denominat el salt quàntic i és el pas més difícil del canvi dimensional degut que aquest implica un profund canvi de creences. La quarta dimensió és el portal cap a la Consciència Crística. La Consciència Crística és aquella consciència col·lectiva que es reconeix a sí mateix com Unitat.
La quinta dimensió és la freqüència de la saviesa i és totalment pura energia. És on es troben els Mestres Ascendits i els esperits guies. En la cinquena experimentem el fondre’ns amb el grup d’ànimes al qual pertanyem vibracionalment i al Ser Superior o Multidimensional. És la dimensió on recordem qui som i despertem la nostra saviesa interna. És en aquesta dimensió on s’experimenta la consciència grupal que forma un sol Ser de majors dimensions. El temps és un continu, existint només l’ara etern. Molts dels sers que estan en aquesta dimensió al contactar-se amb la seva saviesa, trien ser els guies espirituals dels que es troben en la dimensió física, com a part del seu servei en el procés d’evolució. Molts dels sers canalitzats avui en dia que es presenten com una consciència de grup estan en la quinta dimensió, el mateix quan fem contacte amb el nostre Jo Superior, llavors estem vivint una experiència de quinta dimensió. “

Ves al teu interior i connecta’t amb la teva ànima. Llavors sentiràs la plenitud del veritable ser que ets. Tu ets present, Llum i Amor. Tu ets uns ser diví.