dilluns, 18 de maig del 2009

Activitats de L'Escola d'Espiritualitat


En el centre L’essència d’El Masnou es farà un nou seminari d’escriptura emocional i creativa (5 sessions de 2h.) entre setmana. Per a més informació trucar al 935404843.
En el centre Racó de Natura de Premià de Mar s’obrirà un nou grup per a realitzar el primer bloc de l’Escola: Qui sóc jo?, el proper diumenge dia 24 (tot el dia: 7h.) Els interessats haureu de trucar al 937524933 per a la inscripció i reserva de plaça.
Us recordo també, que en el centre Visió de Barcelona l’Escola d’Espiritualitat realitza les seves activitats els dijous i algun que altre cap de setmana. Per a més informació en aquest centre, truqueu al 934940414.

En tots els centres hi ha horari de matí, tarda, vespre i nit, així com en cap de setmana. Si voleu el programa de l’Escola amb els seus continguts, poseu-vos en contacta amb els respectius centres perquè us els enviïn. De bon grat així ho farem.

Aprofito aquesta oportunitat d’estar amb vosaltres per a anunciar-vos el tema del programa de ràdio d’aquesta setmana: “No estem sols” amb la col·laboració de Rosa Mª “Mammita”. “La Veu del Cor” s’emet tots els dimarts de 6 a 7h. de la tarda a Ràdio Premià de Mar. El podeu escoltar en directe per internet i descarregar-lo a la web: www.radiopremiademar.org . El dial per a aquells que visquin al poble de Premià de Mar o en algun dels seus entorns és el 95.2 FM.

Per a acabar us recordo la nova edició del llibre “La Veu del Cor: el camí de la saviesa”. Entrant a www.bubok.com el podreu trobar i adquirir tant amb format de llibre o per ebook a un preu més reduït.

Una abraçada a tots, i que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.