diumenge, 10 de maig del 2009

Activitats de l'Escola d'Espiritualitat


Aquesta setmana, en el centre L’essència d’El Masnou, es farà un curs de Mestria de Reiki el proper diumenge dia 17, durant tot el dia. Igualment us faig saber que hi ha la intenció d’obrir nous blocs de l’Escola entre setmana. Els que estigueu interessats podeu trucar al 935404843.
Us comunico, també, que en el nou centre de Premià de Mar, el proper divendres 15 es farà una xerrada presentació de caire gratuït de l’Escola d’Espiritualitat per a tots aquells que no vareu poder assistir a la primera xerrada del dissabte passat. Els interessats podeu trucar al mateix centre “Racó de Natura” per a confirmar la vostra assistència al 937524933. Dins d’aquest mes, hi ha previst fer el primer bloc (Qui sóc jo?) un diumenge al matí, el dia 24. Consulteu-lo trucant al centre.
També us faig saber que en el centre de Barcelona “Visió” es preveu fer nous grups. Els interessats podeu trucar al 93 4940414.
En tots els centres, les activitats de l’Escola tenen horaris de matí, tarda, vespre i nit, així com de cap de setmana.

Aprofito, tanmateix, aquest comunicat per a anunciar-vos que en el programa de ràdio d’aquest dimarts tractarà el tema dels “Sentiments i Emocions”. “La Veu del Cor” el podeu sintonitzar al 95.2 FM, però també el podeu escoltar en directa o descarregar-lo per internet a http://www.radiopremiademar,org/ i anar a “descàrregues” o al link de “directe”.

Una abraçada i que l’amor i la pau siguin en tots vosaltres.