dimecres, 29 d’abril del 2009

Des d'un racó del firmament



Ben estimats sou els que llegiu aquestes paraules, ara i aquí.

Els temps del vostre present semblen agafar una espiral de desordre i disharmonia. Els moments que esteu vivint són beneits pel món de la Llum perquè us aporten uns nous pilars per l’aparició del nou ser humà que haurà d’habitar el planeta. Aquest, amagat en un racó de l’univers per no ser trobat per altres sers necessitats dels vostres dons i capacitats, us trobeu en un procés d’experimentació divina per a poder arribar a magnificar molt més l’existència del firmament i tota vida existent en ella. Altres sers i nivells de vida van aportar part del què sou per a crear-vos, i una vegada vareu ser creats, us van deixar espai perquè portéssiu a terme el procés del Gran Pla Diví.
El lloc de l’Univers en el qual us trobeu està sent protegit per legions de llum al servei de la Font Creadora de tota Vida.
El vostre planeta està seguint unes directrius que permetran accelerar el procés d’evolució, tenint present la intencionalitat de cadascú. Les vostres decisions obriran les portes del camí cap a l’Ascensió per pròpia voluntat. Sou tan grans! Tan meravellosos! Sou criatures perfectes en la forma, i és aquesta contradicció el que us fa situar-vos davant el Pla Diví.
Hi ha altres existències de vida que us estan observant des de diferents espais de l’univers. Estan encuriosides pel que feu i com ho feu, tot i així, ells no poden entrar en la vostra dimensió degut a la protecció divina que us trobeu.
El temps de l’experiment en el qual us trobeu ja està arribant al seu fi. En el vostre any 2012, a finals d’ell, tot acabarà. No heu de témer per aquesta data degut que s’ha parlat molt en la vostra dimensió, perquè no serà el fi de la vostra matèria, sinó la finalització d’un vell ser i una vella manera de viure per a endinsar-vos a una de nova, amb unes noves energies de més alta vibració. Tot s’està preparant per aquest període.
El que succeirà a finals d’aquest any nombrat, serà gran i un gran esclat per tot el firmament. Ja ara esteu posant els pilars del què serà. Continueu amb el vostre despertar i aporteu allò que pertany de la vostra essència a tots aquells i a tot allò que us envolten. Sou sers perfectes que us trobeu en la vostra resurrecció. Prepareu-vos perquè aviat veureu grans canvis en vosaltres i el vostre estimat i protegit planeta. Us trobeu en un espai del firmament beneit i vetllat per la calidesa de qui us ha creat. Ells són amb vosaltres energèticament i veuen el vostre procés des d’on són.
Des d’aquí on som hi ha emoció i alegria per com vosaltres esteu evolucionant. Hi ha expectació per veure els resultats que s’han de produir en les vostres consciències i en les energies de la mare Terra i la humanitat.
L’univers tendeix a l’equilibri i vosaltres esteu aportant les vostres energies perquè així sigui, alhora que magnifiqueu la presència de Déu per tot el firmament.
Grans moments de joia us esperen. Allò que viviu i us pot semblar incoherent només és el preludi d’un esclat amorós per part de les vostres consciències i una nova vida basada en l’amor i el servei. Molts de vosaltres ja esteu notant aquests canvis en el vostre interior. Noteu com alguna cosa gran s`ha de produir a les vostres vides molt aviat. Aquest és un símptoma conforme us dirigiu cap a una integració plena de les noves energies que us enviem cap a vosaltres i us obriu a elles per a manifestar la vostra essència Crística i acabar d’alliberar-vos dels residus del vostre passat i poder portar a terme amb plenitud el què heu vingut a fer.
Fins ara, molts de vosaltres us heu estat dedicant a sanar-vos. Aquesta sanació continuarà durant un temps, però cada vegada més us dedicareu, no a vosaltres, sinó a portar a terme el què ha vingut a fer cadascú en aquest món on vareu accedir a venir.
Heu dedicat molts anys, alguns de vosaltres per a alliberar-vos del què vareu ser. Ara s’està apropant el moment, conforme ha acabat el treball personal tal com l’heu entès fins ara, i ha arribat l’hora de portar a terme la Voluntat Divina, allò que vareu pactar abans de viure en la forma. El ser humà primer necessita sanar-se per a portar a terme la Meva Voluntat en ell. El sentit de la vostra vida va més enllà del que percebeu. El vostre despertar ja és aquí. Una nova vida us espera i aquells que en aquests moments us vetllen i us protegeixen, seran un amb vosaltres quan més us obriu i us adoneu de qui sou realment.
Tot està seguint el seu curs i d’una manera molt ràpida. Tot s’està accelerant pel gran moment. Tot va bé.
Sou sers estimats pel Pare i tots aquells que són amb Mi. Aviat la humanitat notarà els canvis de la nova energia en cadascú i en la mare Terra.
Mai heu estat sols, ni esteu ni estareu. Sempre hem estat al vostre costat des que vareu néixer per primer cop en aquesta dimensió.
Sou sers molt estimats pels qui som a Casa. Sou Llum en l’univers i el vostre amor enlluerna i transmuta la foscor que es resisteix a canviar.


Que l’amor i la pau siguin en tots vosaltres.
Al·leluia! Al·leluia! Al·leluia!