dimecres, 1 d’abril del 2009

Paraules des de la Llum


Ben estimats sou els que llegiu aquestes paraules procedents de la Font.
A tots vosaltres em dirigeixo per a anunciar-vos els nous temps que s’apropen a la vostra dimensió. Grans canvis estan trucant a la porta de la humanitat. Un nou cel s’està creant per a la vostra ascensió final.
Us trobeu en un esglaó de la vostra il·luminació, on molts de vosaltres esteu despertant de la somnolència espiritual. Molts de vosaltres esteu obrint el vostre cor per a deixar que el meu amor arribi a la vostra essència. Us trobeu en el lloc adequat per a mostrar la vostra divinitat tots aquells que ho vulgueu. El món necessita de cadascú de vosaltres. Encara que a vegades us penseu que vosaltres no podeu, la vostra presència fa moure els fils de l’evolució i el despertar de la consciència de tota la humanitat. Sí, estimats, vosaltres sou els pilars del vostre entorn. Vosaltres sou els fonaments d’una nova vida, d’un nou planeta y un nou ser que habitarà el vostre planeta d’aquí a poc.
En aquests moments em trobo davant vostre, mentre llegiu aquestes paraules provinents del centre del cor del firmament, Font Creadora de tota vida existent en ell. Jo Sóc l’essència amorosa que fa vibrar i crear la intencionalitat de cadascú de vosaltres segons el Pla Diví establert abans d’habitar el cos en el qual us trobeu.
Lo nou està entrant per la porta gran de la vostra vida. Allò que es troba en les vostres vides i sembla procedir d’un passat no volgut només es la purificació pels nous temps. No ho rebutgeu, accepteu-ho com a pas previ de l’eliminació de tot allò que ja no us pertany. Aquestes situacions no volgudes que semblen voler aparèixer una i una altra vegada en les vostres vides, no és el que sembla, sinó el demanar pas per a alliberar-vos d’un passat, d’un vell ser que ja no té cabuda en el vostre present i en la Nova Era que ja heu entrat. Deixeu que aparegui allò que us ve acompanyant al llarg de la vostra vida. Us està demanant permís per a anar-se’n. Doneu-lo. No ho retingueu. Deixeu anar tot allò que no us deixa ser vosaltres, i poder així, manifestar la vostra perfecció, el ser meravellós que sou. Jo us veig perfectes, d’una gran bellesa, plens de Llum i Amor. Així és com sou en veritat.
El meu amor és gran cap a vosaltres. Un pare vetlla pels seus fills, així Jo, el Pare, vetllo per tots vosaltres i us estimo plenament, per això, aquesta necessitat de deixar anar el vostre passat per a endinsar-vos en una nova vida que us estenc davant els vostres peus.
Us anuncio que les vostres calamitats, el vostre dolor i afliccions tenen els dies comptats, com dieu. Obriu el vostre cor i sentireu la certesa de les meves paraules. No temeu perquè tot està seguint el perfecte camí cap el vostre major bé. En els propers dos mesos molts de vosaltres començareu a veure canvis en les vostres vides i noves oportunitats s’obriran davant vostre.
Ha arribat l’hora que la vostra voluntat tingui el paper que li correspon segons el Pla Diví. A partir de juny hi haurà molta més Llum en la vostra vida i alegria.
Nous temps s’apropen per aquells que heu obert el vostre cor i heu deixat brillar la Llum que hi ha en el vostre interior. Vosaltres sou fars en la foscor per a les ànimes errants i perdudes. Cadascú de vosaltres és com una espelma en una habitació sense llum. Deixeu que la vostra essència us il·lumini, i així, fer que vosaltres i el vostre entorn pugueu veure el camí a seguir.
Grans canvis estan trucant a les vostres portes i molts de vosaltres ja l’heu oberta. Molts esteu experimentant el deixar-se anar i sentir les noves energies de la Nova Era, del que haurà de ser el nou món amb un nou cel. Tot canviarà perquè pugueu sentir la vostra divinitat en la dimensió on us trobeu.
Des del món de la Llum, des del lloc on la Font Creadora de vida rega tota existència, m’acomiado de vosaltres per avui per a obrir-vos la porta d’una manera de viure, pensar, actuar i sentir. Cada vegada us apropeu més a Mi.
Cadascú de vosaltres sou el Cel aquí a la Terra. Aneu al vostre interior i allà ens trobarem perquè tinc molt a dir-vos. Escolteu el vostre cor que a través d’ell us parlaré.
Esteu sent protegits i estimats pel món de la Llum. Res heu de témer.
Sou estimats incondicionalment. Que aquest amor i la pau pugueu sentir-les dins del vostre interior i no temeu en deixar-vos anar, perquè Jo, el Pare, us acolliré i vetllo per vosaltres cada instant.
Tot va bé.