dimecres, 15 d’abril del 2009

Any 2009: Resurrecció


Molts de vosaltres sentiu com si tot s’accelerés. Teniu la sensació com si alguna cosa gran hagués de succeir aviat a la vostra vida. Sembla com si estiguéssiu a les portes d’alguna cosa gran que hagués d’arribar a la vostra vida. Aquestes sensacions són certes, degut a les noves energies que ens empenyen a una nova vida de materialització. Serà com la resurrecció del nou ser que hi ha dins nostre i que espera,des de fa anys, poder emergir del vostre interior i manifestar-se al vostre entorn. Un nou ser que sempre heu portat a dins i que ara ja és hora que es mostri plenament en el lloc que viviu. Fins ara heu estat vivint amb una actitud i creences que us han portat a seguir les directrius que el vostre entorn us ha anat marcant i que vosaltres heu anat acceptant perquè pensàveu que era el que s’havia de fer, però aquest període ja s’ha acabat. Les energies existents actuals en el planeta, aquestes energies d’una vibració més alta a les que havia fins fa poc, permet que cadascú que vulgui pugui arribar a ser ell mateix. Per això sentiu el que sentiu, perquè vosaltres sou d’aquells que heu decidit ser vosaltres. Sí, estimats lectors, tu que estàs llegint aquestes paraules ets un dels nous treballadors de la Llum. Potser ja fa temps que t’has endinsat en el camí de la l’espiritualitat, però ara ha arribat l’hora de poder viure segons les teves noves energies, més en acord com ets tu ara. A tu em dirigeixo, per a dir-te que uns nous temps es manifesten davant teu perquè puguis començar a materialitzar allò que fins ara ha estat bloquejat o no havia manera d’aconseguir-ho. Una nova vida s’estén als teus peus, amb una catifa plena de poder, llum i amor on la teva veritable essència podrà materialitzar mostrant la seva divinitat, si tu vols, al caminar per ella.
A tu em dirigeixo estimat portador de la Llum que ha arribat el temps que aquesta sigui mostrada en el món on vius. Que la teva essència es manifesti amb tot el seu resplendor. Tu ets un ser de Llum i Amor, i és aquesta naturalesa que a partir d’ara t’obrirà les portes de la teva vida. Ha arribat l’hora de poder gaudir de la vida plenament sentint el benestar, l’alegria i la joia de viure.
Una nova vida és a punt de manifestar-se davant teu. A mesura que ens anem endinsant cap el bon temps, l’univers ho anirà recol·locant tot perquè tu puguis ser tu i la teva divinitat manifestar-se. Que la teva Llum pugui arribar a allà on es necessiti i el teu amor abraçar a tots aquells que busquin l’esperança i la fe per a trobar un sentit a la vida.
Aquest any 2009 és l’any d’acabar de posar els pilars per la nova vida que ens espera. Els resultats no tardaran en aparèixer. Depèn de cadascú notarà aquests canvis en aquesta mateixa segona quinzena d’aquest mes d’abril. Deixa que els propers dos mesos les energies s’estableixen a les vostres vides posant ordre i reequilibrant tot allò que necessiti reajustar-se. Juny serà un mes de molta Llum, i aquesta us permetrà sentir la vostra essència en vosaltres. Les conseqüències d’aquest augment de Llum us permetrà sentir, alhora, molt més la vostra essència amorosa i poder deixar que el Déu que sou es manifesti en el vostre dia a dia. Tot i així, alguns de vosaltres, ja a partir de la segona quinzena d’abril començareu a notar canvis importants a les vostres vides.
Ha arribat l’hora de la Resurrecció, del veritable ser que sou i viure segons creieu que heu de viure tenint present el que ha vingut a fer la vostra ànima. Desperteu les consciències i obriu-vos a l’amor. Allibereu-vos del vell ser que hi ha en vosaltres, que us limita, i obriu les portes del nou ser, del veritable ser que sou i us permetrà ser lliures i crear a voluntat.
Una vida plena d’esperances i realització us espera davant vostre. Endavant!