diumenge, 26 d’abril del 2009

Novetats i activitats de l'Escola d'Espiritualitat


Us comunico que l’Escola d’Espiritualitat ha canviat d’ubicació, d’espai, a la població de Premià de Mar. A partir d’ara la trobareu al centre “Racó de Natura”, que es troba al carrer Unió 33.
Tots aquells interessats en les seves activitats o que ja heu fet alguna d’elles, a partir d’ara podreu continuar la vostra formació o iniciar-vos, a partir del mes de maig, a l’adreça nombrada anteriorment en horaris de matí, vespre o cap de setmana. El telèfon del nou centre és el 937524933.
Per altre costat també us vull anunciar que l’Escola obrirà nous blocs, grups, entre setmana a El Masnou.
El diumenge 17, es realitzarà un curs de Mestria de Reiki durant tot el dia a El Masnou. Per a més informació trucar al 935404843. En relació a la resta d’activitats, hi ha horaris de matí, vespres i cap de setmana.

Us recordo, també, que si voleu que les activitats de l’Escola es facin a la vostra població podeu enviar un correu electrònic a emaeljordimorella@yahoo.es .
Tanmateix, si voleu rebre el programa de l’Escola gratuïtament, podeu enviar un correu electrònic a l’adreça nombrada anteriorment sol·licitant-lo.
Per a aquells que estigueu a Barcelona, també l’Escola es troba al centre Visió, c/ Villarroel 194, entresòl 3ª ( 934940414).

Ha arribat l’hora del canvi, del Despertar i manifestar les inquietuds espirituals que cadascú sent en el seu interior. Ha arribat l’hora que el ser humà es conegui i s’adoni qui és realment i poder manifestar, així, al veritable ser que és.
Ha arribat l’hora d’obrir el nostre cor i escoltar la seva veu.

Tanmateix us faig saber que el tema del programa de ràdio “La Veu del Cor” de demà dimarts dia 28, es tractarà el tema de: Els animals: font d’amor i equilibri per a l’home.

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.
Una abraçada.