dimecres, 31 d’octubre del 2007

Activitats pel mes de novembre

Taller sobre la Rendició:


Matins: Dilluns, dia 12 (9’30h. - 14h.)
Vespres: Dilluns 12 i dimarts 13 (20h. 22h.)
Per a altres opcions, consultar al centre.

És probable que hi hagi algun aspecte a la teva vida que per més que t’hi posis no hi ha manera de solucionar-ho. Potser la teva part afectiva, els fills, les relacions, el diner, la creativitat o qualsevol altre aspecte no sàpigues com sortir-te’n d’una vegada per totes. Potser ja has fet les mil i una perquè tot acabi com tu vols. T’has bellugat i has anat d’aquí cap a allà donant passos per a fer “les paus amb això”, que no hi ha manera que sigui com tu voldries.
Enhorabona!, perquè et trobes en el moment just per a “Rendir-te davant la situació”. Potser ha arribat l’hora de no “lluitar” tant i fluir més.
Tot el que ens succeeix té un sentit.
En aquest taller es veurà la necessitat de deixar de lluitar constantment i “remar a contracorrent”. S’indicaran alguns exercicis a fer i es donaran les pautes a tenir present davant d’una situació que “es resisteix”.

La Veu del Cor:

Nits: dimarts dia 6, de les 21’45h. fins a les 23’15h.

Són sessions d’autoconeixement i consciència espiritual. El procés per a arribar a despertar la Consciència consisteix en obrir la porta del nostre interior i començar a caminar cap a la nostra veritable essència, connectant amb el nostre cor i aprendre a sentir la seva veu, paraules sobre la Veritat, expressades pel nostre major bé .... i el de tots.
Escoltem la veu del nostre Cor i ens adonarem de la Veritat. El fet d’escoltar i portar a terme els consells del Cor, ens permetrà ser nosaltres i saber què necessitem fer a cada instant de la nostra vida.
Totes les respostes són dins nostre, acollides en el Cor. Escoltem-lo. La Veritable essència es manifesta a través de la Integritat i de connectar amb el Cor, font de saviesa i Amor.
Res és el que sembla.
Deixa que el teu cor et guiï i et porti cap a una plena salut. Deixem que la nostra Consciència desperti i el nostre cor s’obri.
Qui sóc?, què he vingut a fer?, d’on vinc?, amb la mort tot s’acaba?, “per què sempre em passa a mi?”, hi ha una altra manera de viure la vida?. Aquestes i altres preguntes semblants ens podem fer en algun moment. Totes elles poden ser respostes degut al viatge interior i als coneixements transmesos en aquestes sessions. Entre altres temes que es veuran es troben els somnis, el poder de la intencionalitat, la paraula, el poder de l’Ara, el viure conscientment, la mort, els àngels, el nen interior i el viure en la dualitat.

“Arribarem a la Plenitud
a través del Cor”.


Reiki:


Mestria: diumenge dia 18, de les 10h. fins a les 20h., parant al migdia, dues hores per a dinar.
1er. Nivell: diumenge dia 25
(Pels altres nivells o altres opcions, poseu-vos en contacte amb el centre)

Reiki es la energia universal creadora de tota vida. Reiki és un camí d’evolució espiritual, on s’aprèn a “agafar” aquesta energia que tots som i ens envolta i canalitzar-la per a curar als altres, a nosaltres mateixos i per a sanar el planeta.
Reiki és l’energia de l’amor, l’essència de Déu, que es troba en cada ser humà i en cada element que existeix. És l’energia dels estels, dels planetes, de l’univers.
Reiki no és cap religió i tot ser humà pot viure aplicant Reiki sense contradir la seva fe. Tots podem agafar Reiki com l’aire que respirem i aplicar-lo per a poder viure en pau amb nosaltres mateixos i amb tots aquells que ens envolten.

Tallers i seminaris sobre els Àngels, la Mort, el Nen Interior, Ho’oponopono, Escriptura emocional i creativa, la Mestria de la Veu del Cor, Viure Conscientment, .....

Teràpies:
Reiki
Essències florals
Autoestima, autoconeixement,...
Neteges energètiques: (mal d’ull, màgia negra, pisos, locals comercials, botigues,....)

Per a més informació poseu-vos en contacte amb el centre:


L’essència
c/ Itàlia 37 - El Masnou – T. 935404843
E-mail: l-essencia@hotmail.com

(Horari: matins de 9h. a 13h., i les tardes de les 15’30h. fins a les 20h.)