dijous, 4 d’octubre del 2007

En els temps de la transmutació del planeta Terra

Hem passat el llindar de la porta del Gran Canvi planetari. El planeta Terra i la humanitat es troben en mig d’un corrent d’aire degut a la porta oberta, que fa trontollar les seves emocions, les seves relacions, la seva feina i el seu entorn.
En quatre anys cap a aquí, sembla com si se li hagués donat la volta a aquelles esferes de vidre que hi ha neu a dins, que al girar-la, sembla que nevi sobre un paisatge. Tot sembla remogut. Senyores i senyors, la nova energia ja és aquí! La seva presència fa remoure els interiors de les persones i la morfologia de la Terra. Ha arribat l’hora del replantejament final on allò que no serveix ha de ser podat i llençat a les brases, i protegir i fomentar allò de bo que hi ha en els cors de la humanitat. Sí, estimats, ens trobem davant del pont que ens portarà a una nova vida, a la manifestació d’un nou ser en el món on vivim. Ens trobem en els instants adequats de “llençar” allò que és obsolet pel ser humà i deixar lloc per a les eines que permetran manifestar la plenitud espiritual als qui es quedin.
D’aquí no gaire es veuran dirigents deixant el seu càrrec perquè les seves energies ja no coincidiran amb les que es troben instaurades en aquest moment en el planeta. Tot allò que no s’adapti a les noves energies, tenen els dies comptats. Amèrica del Nord canviarà de dirigent. A mesura que les consciències de la humanitat vagin despertant, faran que països d’Amèrica Central s’alliberin de qui els estan governant en aquests moments. Es produiran canvis en l’orient mitjà, i a finals del 2008 es faran passos importants en aquesta zona del planeta, on la tolerància i la pau semblaran possibles. Algun continent variarà la seva forma, desapareixent països que actualment componen part d’aquesta matèria. Hi haurà grans canvis en el nostre estimat planeta Terra. La gent sentirà una gran necessitat de connectar amb la seva part no manifestada fins ara, i donarà passos per a retrobar-se amb la seva espiritualitat, i cada vegada serà més notable aquesta tendència. Hi haurà una gran lluita interior en el ser humà, degut que haurà de deixar certa manera de viure per a adaptar-se a una de nova i millor, i, malgrat sigui millor, li costarà desprendre’s d’allò que tants anys ha estat aferrat. Tot i així, sentirà la necessitat d’endinsar-se en el seu interior per a arribar a ser ell. També haig de dir que no tots tindran el coratge i fortalesa necessària per a fer front a la nova etapa i desistiran, però tindran noves oportunitats per a adaptar-se a les noves energies. Hi haurà qui tornarà a desistir, però noves propostes se li presentaran perquè al final trobi el camí de la integritat.
La porta del Gran Canvi ja és oberta, i, encara que de moment siguin pocs els que la creuin, amb el temps, s’haurà d’enxampar el seu llindar perquè puguin passar-hi tots.
Allò que sentiu en el vostre interior en aquests moments, només és senyal que ja us heu adonat que el canvi està trucant a la vostra porta. Obriu-la i accepteu-lo.
Hi ha tantes preguntes sense resposta en aquests moments a la vostra vida...! Aquestes seran respostes si creueu a l’altre costat del pont. No temeu creuar-lo. Allò que desconeixeu us fa tenir por, però només és el desconeixement del què pot haver més enllà. No temeu. Si analitzeu la vostra vida, creieu que podeu perdre alguna cosa? Realment creieu que podeu perdre? No, absolutament no! No podeu perdre res perquè res és vostre i tot us pertany alhora. Allò que teniu només és temporal perquè se us ha donat. Creieu que si el Pare no volgués que tinguéssiu alguna cosa de les que teniu la tindríeu? Us penseu que allò que té el vostre nom us pertany, però només són manifestacions de les vostres il·lusions terrenals. Quantes persones s’esforcen en aconseguir alguna cosa i no hi ha manera!, per tant, allò que teniu, no és vostre, sinó que el Pare ha cregut convenient deixar-vos-ho temporalment, el temps que calgui.
Ens endinsem en el temps de la transformació planetària, i allò que va ser, ja no serà. Aquells que intentin mantenir una manera de viure amb les velles energies, veuran com les seves accions no acabaran de sortir bé i arribar al final. Actituds que fins ara servien, deixaran de tenir força i es veuran delegades per d’altres més en acord a les característiques de la Nova Era.
Els quatre elements intervindran amb força, dels quals, l’aire i l’aigua estan manifestant-se, actualment, amb gran ímpetu. La terra i el foc, finalment, acabaran de purificar i netejar aquest meravellós espai en el qual vivim perquè aquells que hi siguin puguin gaudir d’una nova Terra, gaudint de la seva bellesa i d’un lloc on poder viure en harmonia. Home i natura estan avesats a entendre’s i compartir l’espai amb respecte i amor.
Part d’aquests símptomes ja els hem començat a veure, però a mesura que ens endinsem en aquest segle, faran més presència, conjuntament amb d’altres senyals, conforme l’Era de l’Espiritualitat ja és aquí. Unes noves energies de més alta vibració ens estan abraçant. Accepta-les i deixa que s’integrin en tu.
Un nou ser està apareixent en el nostre món, amb més consciència i “sentit comú”. Un ser on les seves obres seran senzilles, però renovadores, perquè en la senzillesa es troba el benestar. Uns nous mestres estan apareixent en el nostre planeta, però no busqueu túniques blanques ni gent adulta, perquè allò que cerqueu ja ho teniu a les vostres vides, a les vostres cases. Aquests mestres que permetran renovar el planeta no tenen gaire alçada, i la majoria d’ells són molt a prop nostre: els nostres fills, néts, els nens i les nenes que estan naixent. Sí, ells són els grans transformadors del planeta, i vosaltres haureu d’estar preparats per a entendre’ls, per a això és important que vosaltres també realitzeu aquest canvi en el vostre interior.
No es pot viure en el passat, quan una mà amorosa i càlida t’està oferint una nova vida plena d’amor, salut i prosperitat. La negaries?
No tinguis por i deixa’t emportar per les noves energies de la nova era, perquè tu, si vols, també pots ser un ser que ha creuat el pont, gaudint de la vida, alliberat del patiment i preocupacions viscudes fins el present.
Endavant ! Tot va bé.