dilluns, 29 d’octubre del 2007

Resistències al canvi

Vivim en un gran moment de la història del planeta Terra, i la humanitat es troba immergida en un gran canvi a tots els nivells. Es respiren aires d’una transformació, que encara que des dels ulls d’una ment racional no puguin divisar cap on ens dirigim, el nostre cor respira aquestes sensacions que alguna cosa Gran està passant. Vivim moments d’una gran tempesta que s’emporta tot allò que ja no correspon als nous temps que vivim.
Les persones senten aquesta nova energia que els empeny a sentir i a donar passos cap una direcció concreta, desconeguda encara, per la majoria dels sers humans. Aquells que hagin despertat la seva consciència podran adonar-se cap on els porta els nous temps i quina serà la seva nova vida.
Part d’aquest procés de canvi implica l’aportació individual, la predisposició de cadascú a través de la seva intencionalitat, per a arribar a ser ell i viure segons creu que ha de viure. Això representa escoltar el nostre cor i alliberar-nos de les pors. Sí, deixar de tenir por per a no tenir por i ser nosaltres mateixos. Aquesta és una de les claus dels moments actuals i tan important pel ser humà que viu un dels instants gloriosos de l’evolució del planeta i la humanitat. No hi haurà altres moments com els actuals, que durarà fins l’any 2012, sobre tot. Alegreu-vos per poder ser aquí en aquest meravellós planeta que està portant a terme la Voluntat Divina d’una manera resplendent. Són moments de gran emoció pel futur de la humanitat i el nostre estimat planeta.
Vosaltres sou part d’aquest procés, i per això noteu dins vostre unes energies que us remouen i us fan qüestionar molts aspectes de la vida i sentir el que sentiu.
Ara és l’hora de no tenir por i confiar. Ara és el moment de deixar de tenir por i lliurar-vos a les mans de la guia amorosa del Pare. Ara ha arribat l’hora de ser vosaltres i alliberar-vos de les pors que heu anat incubant al llarg dels anys de la vostra existència. Ja no cal. Les pors ja no tenen lloc en el present i en la nova vida que se us presenta davant el vostre caminar. En la nova era, que ja us trobeu en ella, heu d’aprendre a desprendre-us de les pors que tant mal us han fet i limitat al llarg de la vostra vida actual. Ara ja no hi ha motiu per a continuar portant-les a sobre i arrecerar-les en el vostre interior. Llenceu-les fora de la vostra essència i no temeu perquè esteu sent protegits i guiats per una força plena d’amor i tendresa. Esteu sent protegits i guiats com mai us heu pogut arribar a imaginar. Us penseu que esteu sols i que tot continuarà com fins ara. Allibereu-vos de les pors, fruit del vostre passat. La vida, en la qual us endinseu no hi ha cabuda per les limitacions, per això, no heu de tenir por i confiar plenament que tot va bé i res us passarà.
Les pors us frenen i no us deixen ser vosaltres. Us penseu que tot va a pitjor i que només podeu confiar en allò que veieu i teniu.
No temeu, i deixeu que el vostre cor us parli, que ho fa. Escolteu-lo i us adonareu que confirmen les paraules que esteu llegint en aquests instants.
Encara que no tingueu clar cap on es dirigeix la vostra vida, sentiu la calma en el vostre interior i llavors, potser us adonareu cap on us dirigiu. Llavors, i només llavors, deixareu de tenir por i us abandonareu als braços del Pare perquè és Ell qui us protegeix i us guia. Llavors us adonareu, també, que res heu de témer, i començareu a alliberar-vos d’aquelles resistències, de les pors que us han frenant al llarg de la vostra vida.
Si vols ser tu, has de deixar anar les teves pors. Llavors seràs lliure. Llavors podràs ser tu i la vida començarà a somriure’t.
Els nous temps en els quals ens trobem ens porten i faciliten el camí cap a la plenitud del ser que som. El camí està en nosaltres, només cal deixar anar tot allò que ja no ens serveix pel viatge que necessitem realitzar, i aquests llastres, són les nostres pors, fruit de la ignorància espiritual, de qui som. Ha arribat l’hora de despertar la consciència i adonar-nos qui som. Una vegada haguem despertat de la somnolència espiritual, llavors ens trobarem capacitats per a alliberar les nostres pors, confiant en tot moment i tenint el coratge i la fortalesa d’escoltar la veu del nostre cor.
Només els valents arribaran a ser ells i gaudir de la vida en plenitud, i tu, estimat/da lector/a, ets un d’ells. Tu sí que pots, malgrat la teva situació. Tu pots alliberar-te de la sensació de lligam que tens amb el que vius, perquè això només és fruit de la teva ment. Busca la calma en el teu cor i deixa que ell et guiï. Allibera les teves pors i no permetis que allò que pots aconseguir, el Tot, s’allunyi de la teva vida perquè no vas ser capaç de ser tu. Quan donis passos cap a aquesta direcció, aniràs adonant-te que tu sí que pots i que ets molt més del que et penses.
No tinguis por a perdre la por, malgrat et distanciïs del teu entorn. No tinguis por de ser tu i escolta la teva saviesa interior que et portarà cap el major benestar que mai hagis pogut imaginar.
Confia i sigues tu en tot moment.
Tu ets un ser de Llum i Amor.
TU POTS, TU ETS CAPAÇ.
DEIXA QUE L’AMOR QUE HI HA EN TU GUIÏ ELS TEUS PASSOS.
Ha arribat l’hora de mostrar el veritable ser que ets, l’hora del teu despertar, de manifestar al veritable ser que hi ha en tu, que tu ets.
Allibera’t de les teves pors i llavors t’adonaràs del veritable sentit de la vida i que aquesta val la pena viure-la,.......en plenitud. QUE L’AMOR I LA PAU SIGUIN EN TU.