dijous, 11 d’octubre del 2007

La Era de la Resurrecció

Estimat lector, encara que no ens hàgim vist mai en aquesta vida, la meva ànima sap de tu i sent alegria al tornar-nos a trobar en aquesta època de la humanitat i el planeta Terra. Molts de vosaltres hem anat coincidint al llarg del nostre procés, compartint, i amb alguns encara estem junts, part del nostre camí, cadascú amb una finalitat concreta. A tots, gràcies per ser presents en aquests moments de transmutació espiritual.
Junts avancem cap el fi de les velles energies i obrir les portes a unes de noves, de més altra vibració. Que què ens aportaran aquestes de noves? Plenitud i permetre que l’eruga desapareixi per a donar pas a la papallona. Aquest és el llegat de la teva veritable naturalesa: Plenitud per a materialitzar la teva intencionalitat, però per això, hauràs de deixar que allò que hi ha en tu del teu passat surti de dins teu per a deixar lloc a allò que ha de ser segons el Gran Pla Diví.
T’imagines que allò que penses es materialitzi en la dimensió on et trobes en aquest moment? T’imagines que no hauràs d’esforçar-te més per a aconseguir els teus desitjos i cobrir les teves necessitats? Això és possible en aquests temps de transformació planetària. Potser penses que no pot ser, perquè la vida és molt dura, o que deixem-nos de somniar truites perquè s’ha de tocar de peus a terra. La duresa de la vida depèn del grau d’identificació que un tingui amb el seu passat, i el tocar de peus a terra representa seguir cegament les pautes adquirides en la teva ment. Que no te’n recordes del dolor sentit en el passat, o potser en aquestes moments? Aquest dolor no té que ser físic, sinó que el que més mal fa és el dolor emocional. Realment estàs sent tu? Escolta el teu cor que ell et parlarà de la teva veritable essència i el que has de fer.
Ara teniu l’oportunitat de ser vosaltres. Buscàveu la vareta màgica? Doncs bé, ara teniu l’ocasió de fer-la servir, perquè en el fons, sempre ha estat en vosaltres, malgrat la cercàveu fora de vosaltres.
Les noves energies d’aquesta Nova Era, té el potencial d’alliberar al ser humà de les seves limitacions i treure’s la motxilla del seu passat, que tant de temps ha estat portant i el limitava.
Ha arribat el moment de la resurrecció del nou ser que hi ha en tu i deixar-lo sortir. Ara se’t dóna la clau perquè així sigui, però has de ser tu qui l’ha de posar en el pany adequat perquè la porta del teu ressorgiment s’obri. Has de deixar de pensar en la insignificància de la teva humanitat. Tu ets molt més que el que et penses que ets, i quan més et coneguis, més deixaràs manifestar la teva divinitat. Hi ha una part enlairada en tu que necessita ser mostrada. Deixa-la sortir i mostra’t tal qual ets, sense màscares, ni disfresses. Sigues tu amb tota la teva plenitud. No tinguis por i permet que la papallona que hi ha en tu pugui lluir-se amb tot el seu resplendor. Ets un ser perfecte, poderós i complert, només cal que tu t’adonis.
Una nova vida està despertant dins teu. Deixa-la sortir, que et portarà a tu.