dilluns, 22 d’octubre del 2007

Activitats per al mes de novembre


La Veu del Cor:

  • Matins: dia 5, de les 10h. fins a les 11’30h.
  • Vespre: Dilluns dia 5, de les 20h. fins a les 21h.
  • Nits: dimarts dia 6, de les 21’45h. fins a les 23’15h.

    Són sessions d’autoconeixement i consciència espiritual. El procés per a arribar a despertar la Consciència consisteix en obrir la porta del nostre interior i començar a caminar cap a la nostra veritable essència, connectant amb el nostre cor i aprendre a sentir la seva veu, paraules sobre la Veritat, expressades pel nostre major bé .... i el de tots.
    Som molt més que un cos i el que veiem a la nostra vida no sempre és el que ens pensem. Escoltem la veu del nostre Cor i ens adonarem de la Veritat. El fet d’escoltar i portar a terme els consells del Cor, ens permetrà ser nosaltres i saber què necessitem fer a cada instant de la nostra vida.
    Quan més siguem nosaltres, més arribarem a viure gronxats per la Felicitat i el Benestar, a tots els nivells.
    Totes les respostes són dins nostre, acollides en el Cor. Escoltem-lo. La Veritable essència es manifesta a través de la Integritat i de connectar amb el Cor, font de saviesa i Amor.
    Res és el que sembla.
    Deixa que el teu cor et guiï i et porti cap a una plena salut. Deixem que la nostra Consciència desperti i el nostre cor s’obri.
    Qui sóc?, què he vingut a fer?, d’on vinc?, amb la mort tot s’acaba?, “per què sempre em passa a mi?”, hi ha una altra manera de viure la vida?. Aquestes i altres preguntes semblants ens podem fer en algun moment. Totes elles poden ser respostes degut al viatge interior i als coneixements transmesos en aquestes sessions. Entre altres temes que es veuran es troben els somnis, el poder de la intencionalitat, la paraula, el poder de l’Ara, el viure conscientment, la mort, els àngels, el nen interior i el viure en la dualitat.

    “Arribarem a la Plenitud
    a través del Cor”.



    Seminari sobre la Mort:
  • Diumenge, dia 4 de les 10h. fins a les 14h., i a la tarda des de les 16’30h. fins a les 18’30h., més o menys.

    És la mort el final de tot?
    La mort és un esdeveniment que algun dia tots experimentarem. Hem de tenir-li por o respecte? Molts dubtes apareixen per la nostra ment davant d’un fet que per gran part de la nostra societat encara és un tabú. Hem de tenir-li por?
    Aprenguem a entendre el per què “d’aquest pas” que en algun moment haurem d’encarar-nos. Comencem a preparar-nos per quan arribi l’hora.
    Res és el que sembla.
    Preparem-nos per a morir en pau, dignitat i Amor.
    En aquest seminari es veuran aspectes com: La nostra essència espiritual, per què morim?, morts prematures i inesperades, causes de la mort, la mort i els nens, què hi ha més enllà de la mort?, el món espiritual: guies, àngels, entitats desencarnades,...

    Reiki:
  • Mestria: diumenge dia 18, de les 10h. fins a les 20h., parant al migdia, dues hores per a dinar.
  • (Pels altres nivells, poseu-vos en contacte amb el centre)

    Reiki es la energia universal creadora de tota vida. Viure amb Reiki es ser conscient d’aquesta energia que ens envolta, que es troba en tot l’existent que els nostres sentits poden percebre i que tot el creat conté la seva essència.
    Reiki és un camí d’evolució espiritual, on s’aprèn a “agafar” aquesta energia que tots som i ens envolta i canalitzar-la per a curar als altres, a nosaltres mateixos i per a sanar el planeta.
    Reiki és l’energia de l’amor.
    Podríem dir, també, que és un mitjà de curació i sanació natural basant-se en una imposició de mans. Reiki, tot i així, no és cap tècnica, sinó una manera de viure connectat amb la nostra veritable naturalesa amorosa i sanadora.
    Reiki no és cap religió i tot ser humà pot viure aplicant Reiki sense contradir la seva fe.
    Tots podem agafar Reiki com l’aire que respirem i aplicar-lo per a poder viure en pau amb nosaltres mateixos i amb tots aquells que ens envolten.
    Tots provenim de la Gran Fuente Creadora de Vida.
    Reiki és l’essència de cadascú, sense tenir present l’àmbit social o religiós en el qual es troba.


    Teràpies:
  • Reiki
  • Essències florals
  • Autoestima, autoconeixement,...
  • Neteges energètiques: (mal d’ull, màgia negra, pisos, locals, botigues,....)

  • Tallers i seminaris sobre els àngels, somnis, el nen interior,.....

    Per a més informació podeu enviar un e-mail a l’adreça:
    emaeljordimorella@yahoo.es o us poseu-vos en contacte amb el centre:

    L’essència
    c/ Itàlia 37 - El Masnou – Tl. 935404843

(Horari: matins de 9h. a 13h., i les tardes de les 15’30h. fins a les 20h.)