dijous, 1 de novembre del 2007

Pregària

Que l’Esperit de l’Esperança allunyi les teves inquietuds.
Que el teu cor il·lumini el teu caminar en el sender cap el benestar.
Deixa que les preocupacions creades pel teu desconeixement s’esvaeixin a la llum de l’Esperança.
Permet que el record de la il·lusió dels teus somnis es manifesti en el teu present deixant que els raigs de l’amor etern en tu abracin el provenir del què ha de ser a través d’aquests somnis emergits de la certesa de la teva saviesa.
Inspira l’essència divina que es troba en cada partícula de l’aire concedit. Deixa que l’Amor de la Voluntat Divina impregni cada una de les teves cèl·lules, per a sentir la plenitud de la teva essència i el teu ser. Hi ha tant a recordar! Hi ha tant per a aprendre i adonar-nos del sentit de la nostra presència en els moments actuals!
Inhala la serenitat de la Veritat i obra el teu cor i la teva ment perquè la Font de l’Amor es manifesti en tu.
Cadascú de vosaltres és una flama encesa que necessita del vostre consentiment per a seguir il·luminant el vostre camí per la foscor.
Només el teu amor pot alliberar-te de les preocupacions del teu present.
Allò pel que lluites no té sentit per a la teva essència, perquè el desgast produït és gran pel teu ser.
Només l’Amor pot permetre’t arribar a tu, però aquest Amor no has de buscar-lo perquè ja resideix en el fons del teu cor. Obra’l i deixa que el veritable ser es manifesti. Les preocupacions desapareixeran perquè el fluir del benestar amainarà l’intent de la teva inestabilitat. Que l’Esperit de l’Esperança i l’Amor siguin en tu.