dijous, 29 de novembre del 2007

El Final de lo vell

Ens dirigim cap el final d’una etapa a la Terra, on les energies procedents del passat que podem arribar a tenir integrades en nosaltres tenen la data de caducitat, i aquesta data finalitza a finals d’aquest any.
Portem set anys d’aquest nou mil·leni, i la tolerància de l’univers ens ha anat permetent que la nostra evolució a consciència vagi desprenent-se de la superficialitat feixuga de la nostra essència lentament. El despertar de la nostra consciència ha fet que molts de vosaltres hàgiu començat a donar passos cap a la vostra integritat. Per sort, encara ens queda fins a finals d’aquest any per a canviar la muda de lo vell i deixar pas al nou ser, al veritable ser que sou.
A partir de l’any que entrarem, haurem de deixar anar el ser que érem i començar a veure resultats a la nostra vida degut al treball realitzat al llarg d’aquest principi de mil·leni fins el present.
Sí, a tu em dirigeixo i et dic, estimat ser de Llum, a tu que estàs llegint aquestes paraules, i que no és perquè sí que ho estiguis fent; a tu em dirigeixo per a dir-te, que tot l’esforç encaminat cap a la teva integritat realitzat fins ara, començarà a veure els seus fruits. Que buscaves una solució en algun aspecte de la teva vida? Doncs ha arribat el moment que la trobis. Que la teva economia sempre ha estat al llindar de la desesperació? Doncs ara, estimat treballador de la Llum, ara prepara’t perquè pot ser que comencis a recollir els fruits de la teva predisposició al llarg d’aquests darrers anys. Potser buscaves algú especial amb qui compartir la teva vida? No t’amoïnis perquè els passos donats cap a la teva autoestima i el teu cor t’aproparan a algú que serà important per a tu.
Confia perquè el 2008 et permetrà obrir noves portes de la teva voluntat.
Ha arribat l’hora de recollir per a aquells que heu treballat la terra i heu sembrat. L’heu regada i els brots de l’abundància començaran a brotar. A mesura que us endinseu en aquest nou any, els fruits seran més patents. Encara estàs a temps, per sort, de preparar-te. Encara et queden uns dies per a acabar aquest any, i llavors, el nou ser que hi ha en tu, estimat àngel, començarà a despuntar en el teu entorn.
Han estat mesos de dur treball per a alguns de vosaltres, però aquests reptes encarats us han obert les portes de la vostra integritat. Ha arribat l’hora de deixar lo vell per a donar pas a lo nou. Tu ets el nou ser de la Nova Era. Tu ets el ser que permetrà, conjuntament amb els nous nens, plantar les llavors de la nova energia en aquest meravellós planeta anomenat Terra. Tu, amb la teva individualitat podràs obrir noves portes de cara al gran canvi que s’ha de produir en el nostre planeta. Queden només cinc anys pel Gran Pla Diví, i ens trobem en temps on tot s’accelera per a estar a punt a principis del 2013.
Com la serp, que canvia la seva muda perquè ja li és estreta, tu, estimat ser humà, allibera’t de tot allò que encara guardes en el bagul del teu passat per a acabar de fer neteja i deixar que només el nou ser que hi ha en tu, el veritable ser que ets, es pugui manifestar amb tota la seva magnificència.
Els qui encara no heu començat a “fer neteja” , no us adormiu, i obriu la porta del despertar de la vostra consciència per a mostrar allò que és únic i amorós que hi ha dins vostre. Allibereu-vos de les velles energies, de les velles creences i pensaments arrelats en el passat perquè un nou flux revitalitzador que tot ho equilibra està esperant entrar en les vostres vides. Notareu grans canvis, i aquells que ja porteu temps en el canvi, és probable que noteu, fins i tot, símptomes físics. Aquests no provenen de cap malaltia, sinó de la vostra reestructuració energètica per a encarar la nova vida que se us presentarà a partir del proper any.
Sigueu pacients amb el procés que esteu vivint. Confieu i alegreu-vos pels moments actuals perquè tot s’està recol·locant al seu lloc per a poder viure una nova vida plena d’ordre, harmonia, pau i serenitat. Els moviments que podeu estar sentint en aquests moments dins vostre, només són reajustaments del nou ser que s’ha de manifestar. S’han produït canvis d’uns tres anys cap a aquí a la vostra vida, però només ha estat el principi de les reformes internes per a arribar a ser vosaltres amb tot el vostre resplendor. De moment, el que s’ha produït us ha portat a un estat millor que fa un temps enrera. Observeu-vos i digueu, sincerament, si heu arribat a un punt de millor benestar a la vostra vida. Veieu? Tot el que succeeix és pel vostre major bé. Potser no t’adones de cap canvi? Potser estàs pitjor? Enhorabona! Perquè aquest empitjorament o estancament et permetrà dir prou algun dia i predisposar-te a canviar. Allò que vivim ens porta a donar nous passos cap a la nostra divinitat. Si tu ets algú dels qui la seva vida a anar enfonsant-se més i més, ha estat senyal que de la manera que vivies no podies continuar i havies de prendre una nova direcció. Com és que no aprens d’ella quan t’ha estat parlant d’una manera tan clara? Comença a donar passos cap a aquest sentit, que tu pots. Tu ets capaç i pots aconseguir allò que vols.
Ens apropem al final d’un any, el 2007, que ens ha portat grans canvis en nosaltres. Ens ha fet prendre decisions que potser no ens pensàvem que les prendríem. Han succeït esdeveniments que ens han fet agafar una actitud diferent de com actuàvem fins ara. Imprevistos han aparegut i això ens ha portat a endinsar-nos al nostre interior. Aquest recolliment ens ha obert les portes del present i permetre que els fruits abundosos puguin ser recollits a partir del proper any.
A tots vosaltres us dic, estimats àngels que us trobeu dins d’un cos, que els vostres esforços no quedaran en cistella buida, sinó que aquesta s’omplirà de l’abundància, de la prosperitat d’allò pel qual us heu encaminat tot aquest temps.
Només el millor podeu esperar.
Que l’Amor i la Pau siguin en vosaltres.