dijous, 22 de novembre del 2007

La Força del Decidir

On és la Veritat de la vostra existència ? On és la guia del vostre camí ? Busqueu i busqueu i veieu com la vida se us escapa de les mans. Envelliu pensant que la vostra presència en aquest món ha estat el que ha estat i res més heu pogut fer perquè tot ha estat molt dur i no heu tingut els mitjans per a poder-ho fer. La misèria ha estat part de la vida, així com les desgràcies i els problemes són part de cadascú i tothom en té i en tindrà . La vida són penes i alegries, problemes i més problemes amb algun moment de felicitat quan alguna cosa et va bé.
Us sonen aquestes paraules? Teniu raó de queixar-vos quan veieu que heu de lluitar molt (contra qui?) per a fer front als esdeveniments que se us presenten i a les necessitats bàsiques de la vostra quotidianitat.
Jo us dic : no heu de lluitar contra res per a viure, només fluir. No heu de perdre el temps innecessàriament buscant i buscant dins de la ignorància espiritual per a fer front a la vostra vida. Res de tot això heu de fer perquè la ajuda que necessiteu la porteu amb vosaltres ja des del naixement. Tot allò que pugueu necessitar ho teniu en vosaltres. No cal anar a les palpentes per trobar la llum del vostre instant. Res se us amaga que no pugueu trobar. Tot és en el seu lloc perquè quan ho necessiteu ho pugueu agafar.
Aneu cecs pel camí del vostre aprenentatge no conscient, pensant que tot us vindrà de fora i haureu de fer-li front segons les vostres capacitats adquirides en la educació. Sols, vosaltres sols amb el material adquirit amb els vostres esforços i dolor. Molts assentireu amb el cap al sentir aquestes paraules però jo us dic que no esteu sols i que no us adoneu del més important, de la clau de la comprensió i l’alliberament, del benestar i la pau interior : Vosaltres ! Sí, vosaltres sou la resposta a la vostra crida quan demaneu ajuda o un suport per a poder fer front a les suposades adversitats que us trobeu en la “vida”, en la vida que vosaltres heu creat creient en ella, en la vostra particular visió de la “vida”.
Estimats, res és el que sembla i les vostres súpliques d’ajuda són escoltades pel Pare, però vosaltres no les sentiu perquè esteu ocupats en la preocupació de com fer-ho vosaltres sols només amb els utensilis materials. El Pare us parla i us dóna les eines que necessiteu però els vostres ulls no veuen més enllà del físic. La veritable raó del vostre procés no és visible als vostres ulls. La veritable força no és visible davant els ulls de la terrenalitat. El que us succeeix no té res a veure amb els altres, sinó amb vosaltres. El dolor que sentiu tampoc té a veure amb els altres, sinó també amb vosaltres.
La vostra vida és valuosa i sagrada, és part de la Creació i el Pare no vol que us perdeu en ella. Sempre és en vosaltres i mai no us ha deixat “de la mà de Déu”. Constantment us parla amb dolça veu a cau d’orella però vosaltres ignoreu la seva guia i no us voleu agafar de la mà que us ofereix. Ell és allà sempre amb vosaltres, però l’ignoreu perquè oblideu qui sou i valoreu allò que es veu i podeu tocar. El Pare accepta la vostra decisió però continua al vostre costat per a quan arribi el dia que obriu els ulls del vostre cor el pugueu trobar en vosaltres. Aquest dia està previst i mentre, respecte la vostra decisió perquè us portarà a Ell, encara que sigui a través del dolor y la misèria.
A tots us arribarà el dia que despertareu. Obrireu els ulls del cor i direu : bon dia Pare!. Ell us acollirà i us enlairarà a través de la vostra voluntat i predisposició. Aquell dia el cel s’alegrarà i tots celebrarem el vostre “naixement”. Aquell dia començareu a obrir les portes del vostre veritable ser, de l’autoconeixement i el despertar de la consciència. Caminareu més segurs i la vostra visió de la vida canviarà plenament perquè haureu permès que Déu us guiï.
Vosaltres heu estat creats a la mateixa semblança que Ell. Teniu la seva essència dins vostre i és aquesta essència la que us fa divins i creadors de la vostra vida. Tot depèn de vosaltres, de les vostres decisions i predisposició a voler mostrar el vostre veritable potencial amb plenitud.
Res és el que sembla i els altres no tenen el poder de canviar la vostra vida a no ser que els hi doneu el consentiment. Tot depèn de les vostres decisions, de la vostra voluntat. Vosaltres sou la clau per a transformar la vostra vida en una de millor qualitat i benestar. Sou vosaltres la llavor de la prosperitat i l’amor. Vosaltres sou la veritable essència de Déu. Esteu fets a la seva imatge i semblança. El vostre interior, la vostra veritable essència és divina, el que feu amb ella depèn de vosaltres mateixos. Vosaltres sou el sentit de la vida, de la creació. Feu el que feu, al final arribareu a la Font. La clau de la existència es troba dins vostre i el cor és la paraula de la vostra divinitat. Escolteu-lo i porteu a terme el que us digui, perquè el seu missatge us portarà a la vostra realització.
Venim amb un cos, però el veritable sentit de la vida que viurem depèn de la essència que hi ha dins d’aquest cos. El nostre veritable potencial es troba dins d’ell i tot el que viurem al llarg dels anys serà degut al seu contingut, al voler-ho fer servir o no. Si decidim ignorar-lo, desconeixerem la nostra veritable essència i potencial per a ser els creadors de la nostra vida d’aprenentatge, no entenent el que ens succeeixi i deixant-nos emportar per les aigües braves de la impotència, de les penes, les desgràcies, pel dolor. No entendrem el veritable significat de la vida i ens sentirem poca cosa, víctimes i culpables pensant que l’únic que compta és el que tinc i puc arribar a aconseguir. Els béns materials seran l’eix de la nostra vida i mai en tindrem prou perquè aquests ens alliçonaran o bé amb les mancances o bé amb la solitud i la insatisfacció interiors.
La clau de la vostra vida es troba dins vostre. Vosaltres sou la força de la prosperitat, de la abundància i de l’amor. Sou la essència de la creació i no hi ha res que no pugueu materialitzar. Coneixeu-vos i us adonareu del vostre potencial. Només a través de l’Amor arribareu a la plenitud i el benestar.
Obriu el vostre cor i deixeu que us parli. Escolteu-lo i fluïu fent servir la vostra ment per com portar a terme la seva guia. Fluïu i deixeu que el Pare, la vostra divinitat us guiï i materialitzi allò que heu expressat segons la Voluntat de Déu.
Vosaltres sou la raó de la vostra vida i d’expandir la magnificència de la Font per tot l’univers. Vosaltres sou la raó de la vostra existència. Vosaltres sou UN amb la Font, sou Amor, i aquest Amor us farà gaudir de la Vida.