dilluns, 26 de novembre del 2007

Activitats paral·leles a l'Escola d'Espiritualitat pel desembre


Taller sobre Escriptura Emocional i Creativa:

La escriptura és un mitjà meravellós per a concretar idees, trobar el camí vers la consecució dels teus objectius i redescobrir-te.
Aquest és un taller que engloba tècniques d’escriptura amb l’exercici de la imaginació per a trobar el benestar en tots els aspectes de la teva vida. Amb senzills exercicis i sorprenents descobriments, provoca un procés de canvi i renovació des de l’interior de la persona.
Escriuràs per a sanar les emocions provinents del teu passat i per a manifestar els teus somnis de futur. És un mecanisme definitiu per a qui desitgin identificar les limitacions i creences irracionals, plasmar per escrit els desitjos i metes personals per a crear el futur desitjat; i en definitiva, realitzar una transformació interior a través del poder terapèutic de la escriptura emocional.
La escriptura com a mitjà terapèutic, i així serà en aquest taller vivencial, pràctic, on es donaran les eines per a conèixer-te i potenciar la teva autoestima. Escriure ens connecta amb el nostre “Jo” més profund, i es converteix en un sincer exercici d’autoconeixement i transformació. A través de les paraules connectem amb les nostres emocions. Quan les escrivim, obrim les portes del nostre interior i aprenem a explorar-nos i a crear el mecanisme per a materialitzar els nostres desitjos a la vida. Escriure les més íntimes reflexions és un acte terapèutic i un antídot per a la insatisfacció i infelicitat. La escriptura, llavors, es converteix en una profunda pràctica espiritual. Una experiència per a qui desitgin trobar-se en la intimitat i escriure per a sí mateixos, desemmascarar les limitacions i les creences limitadores, els aferraments, els bloquejos a la vida i poder realitzar el canvi tan esperat per arribar a ser un.
Aquest és un taller per a escoltar-te, per a trobar-te a tu mateix/a, per a plasmar els teus somnis, per a reafirmar-te, per a escriure la teva història, per a alliberar-te de tot allò que no et deixa ser tu, expressant-te en tot moment, des de l’ànima.

Dia 2, diumenge (tot el dia)
Horari: 9’30h. fins a les 20’30h. (parant dues hores per a dinar)
Preu: 110€

Taller sobre la Rendició:

És probable que hi hagi algun aspecte a la teva vida que per més que t’hi posis no hi ha manera de solucionar-ho. Potser la teva part afectiva, els fills, les relacions, el diner, la creativitat o qualsevol altre aspecte no sàpigues com sortir-te’n d’una vegada per totes. Potser ja has fet les mil i una perquè tot acabi com tu vols. T’has bellugat i has anat d’aquí cap a allà donant passos per a fer “les paus amb això”, que no hi ha manera que sigui com tu voldries.
Enhorabona!, perquè et trobes en el moment just per a “Rendir-te davant la situació”. Potser ha arribat l’hora de no “lluitar” tant i fluir més.
Tot el que ens succeeix té un sentit.
En aquest taller es veurà la necessitat de deixar de lluitar constantment i “remar a contracorrent”. S’indicaran alguns exercicis a fer i es donaran les pautes a fer davant d’una situació que “es resisteix”.

Hi ha dues opcions:
a) Dia 3, dilluns pel matí
i. Horari: 9’30h. fins a les 14h.
ii. Preu: 70 €
b) Dia 9, diumenge pel matí
i. Horari: 9’30h. fins a les 14h.
ii. Preu: 70 €

Reiki:

Reiki es la energía universal creadora de toda vida. Vivir con Reiki es ser consciente de esta energía que nos rodea, que se encuentra en todo lo existente que nuestros sentidos pueden percibir y que todo lo creado contiene su esencia. Reiki es un camino de evolución espiritual, donde se aprende a “coger” esta energía que todos somos y nos rodea y canalizarla para curar a los demás, a nosotros mismos y para sanar el planeta.
Reiki es un camino de conciencia conforme los seres humanos pueden tomar contacto con su poder y fuerza interiores para crear equilibrio. Podríamos decir, también, que es un medio de curación y sanación natural basándose en una imposición de manos. Reiki, todo y así, no es ninguna técnica, sino una manera de vivir conectado con nuestra verdadera naturaleza amorosa y sanadora.

2n. Nivell: Diumenge dia 16, tot el dia.
1r. Nivell: diumenge dia 23, tot el dia
- Horari: 10h. fins a les 20h. (parant dues hores per a dinar)
- Preu de cada nivell és de 150 €


L’Escola d’Espiritualitat
c/ Itàlia 37 - El Masnou – (tocant el mercat) T.935404843
e-mail: l-essencia@hotmail.com