dilluns, 30 d’abril del 2012

Un nou espai



Hola a tots!

Em complau comunicar-vos que en aquests moments d’expansió i canvis, les activitats que fins ara estava realitzant a Cardedeu i Granollers, a partir del mes de juny també les podeu trobar a Vic, amb els nostres germans del  centre El Despertar. La família es retroba i s’expandeix.
A continuació us exposo les activitats a realitzar en aquest nou espai:

·          Divendres 22 de juny a les 20’15h, hi haurà una xerrada-presentació de les activitats a realitzar. En aquesta trobada es farà una xerrada sobre “Connexió Divina”, presentant a la vegada, la primera part del Seminari que porta el seu nom. També es donarà a conèixer el Cicle “Despertant la Divinitat”. 
·               Diumenge 8 de juliol, durant tot el dia es realitzarà aquest cicle que consta de tres tallers de 2h. cadascú d’ells:         
o       Viure  Conscientment  (9’30h- 11’30h.)
o       Domesticar la ment (12h – 14h.)
o       Taller de auto sanació (16h. – 18h.)
·         Els dies 3, 4 i 5 d’agost es realitzarà la primera part del Seminari Connexió  Divina. Seran tres dies sencers de les 10h fins a les 14h del matí; i per la tarda, de les 16h fins a les 20h.

Per a més informació i inscripcions de cada una de les activitats podeu posar-vos en contacte amb el centre EL DESPERTAR de Vic, situat al carrer Historiador Ramon d’Abadal i Vinyals  10. T.                  938835960

Vull donar les gràcies a Roberto i Teresa per l’acceptació de la meva presència en aquest espai on treballen cada dia per a obrir les consciències i permetre que el Gran Canvi Planetari sigui en cada ú de nosaltres.
Gràcies.  

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.


(Us recordo, també, que aquest dissabte dia 5 de maig es fa un taller sobre “El Nen Interior” a Cardedeu. Per a més informació podeu trucar al 938455556 -dilluns matí tancat-)