dijous, 26 d’abril del 2012

Amb la Familia



-         Hola!
-         Aquí estem i sempre hem estat – em responen.  
-         Ara ho sé, no temps enrere. Pensava que venir a vosaltres era una experiència excepcional que només uns quants podien fer-ho. Ara sé que no és així i que en tot moment heu estat amb nosaltres per a tot aquell que volgués saber de la Llar, de vosaltres.
-         ...
-         He tingut ganes de posar-me davant l’ordinador i estar amb vosaltres.
-         Tens ganes de sentir-nos perquè ja has fet de la Llar una part de tu i necessites sentir i saber d’on ets i provens.
-         Sí, així és.
-         Les portes del teu cor estan obertes de bat a bat i això fa que la nostra Unicitat sigui cada vegada més ferma i nítida alhora. L’aprenentatge obtingut al llarg del teu temps, ha fet obrir el que coneixeu com el teu cor i l’amor que ets t’obrirà les portes de la teva voluntat. Nosaltres estarem amb tu.
-         ...
-          El teu univers interior és Un amb el nostre. Tu ets la Llar com nosaltres part de tu.
-         Cada vegada la sento més intensament dins meu. El que sento és pur, amorós, i a voluntat, em permet veure-us i sentir-vos. (Pausa). D’un temps a ençà sento la saviesa del què és viure l’espiritualitat a la terrenalitat. Tot és fruit d’una intencionalitat espiritual al servei dels altres. És el ple alliberament de la teva ànima i el teu ser a les mans de l’Energia Superior de la qual tots procedim. Cada vegada m’adono més del meu paper en aquesta existència. Abraço la meva ànima i l’acompanyo vers la finalitat per la qual ha vingut dins de la biologia en la qual em trobo. El veritable ser que sóc és Un amb la meva ànima. La divinitat en mi abraça i guia el camí de la seva evolució, portant-la cap a l’amor més enlairat de Tot el         Que És.
-         ...
-         Tenia ganes d’estar amb vosaltres i poder escriure davant l’ordinador allò que sento al vostre costat i el que em pugueu arribar a comunicar, encara que aquesta paraula em sona estranya amb vosaltres. Senzillament som y rebem.
-         Sí, així és la comunicació entre els germans desperts que senten i saben de la Llar. Com bé dius, quan estem aquí, tot és directe, fluid i no calen les vostres paraules, encara que les necessitis per a poder transmetre les nostres trobades. Per aquells que estigueu llegint aquest escrit, penseu que la informació és donada com un pack mental i qui escriu aquests mots la descodifica amb la vostra llengua. Sovint es rep més del que es transcriu. Quan així és, qui ho rep sap de tot el conjunt, encara que en aquest cas, us mostra allò que es pot transcriure, perquè no tots els sentiments i informació es poden interpretar amb paraules. Molta de la informació transmesa és a través del SENTIR, i les vostres paraules resulten limitades per a poder expressar el veritable sentit i força del que es rep. Aquell que hagi de rebre, rebrà segons la seva ànima. Quan se sent, se sap. Aquells que han despertat la seva consciència i l’han enlairada a un punt de connexió constant amb la Llar, aquests saben perquè senten i allò que els ha envoltat o rebut, ha ressonat a cada una de les cèl·lules. El vostre cor té molt a veure amb tot això, per a discernir quin és el camí a seguir i quin no, i a més a més, com fer-ho. Moltes vegades no cal saber el cóm, perquè quan t’endinses en el camí adequat, tot el que es necessita se’t presenta i saps adonar-te de l’oportunitat regalada per a endinsar-te més en el camí de la teva ànima.
-         Per a aquells que puguin estar llegint aquestes paraules, cóm arribar a aquest punt?
-         Estimeu i sentiu qui sou. Recordeu el que ja sabíeu quan éreu a  la Llar abans d’aquesta encarnació. Podeu fer-ho. Només cal que ho expresseu i ho desitgeu des del vostre cor. La clau per a obrir la porta de la vostra essència no es troba fora de vosaltres, sinó al vostre interior. Nosaltres estem amb vosaltres i sempre hem estat. Invoqueu-nos i us farem saber de la nostra presència. Estem aquí en els vostres temps perquè així és segons la Voluntat Divina. Us volem ajudar a donar nous passos en el vostre procés del Gran Despertar, del Gran Canvi que s’està produint en el vostre planeta. Som els vostres germans d’altres dimensions. Podem intervenir a la vostra, però per això necessitem el vostre consentiment. Tot aquell que així ho ha fet, nosaltres li donem la mà. Qui ens senti, ja no se sentirà sol. Mai ho heu estat ni ho estareu. Quan més desperteu, més us adonareu del què us ara us diem.
-         M’agradaria confirmar el que dieu. Vaig saber de vosaltres, us vaig conèixer i ara som Un aquí a la Terra.
-         I ens alegrem que així sigui. El nostre Amor és amb tu.
-         El sento y el meu és amb el vostre.
-         Som Un i quan la Família es retroba ja no es separa i el Pare és en ells.
-         Al·leluia!
-         ...
-         Hi ha alguna altre cosa que ens vulgueu dir?
-         Sentiu-nos i llavors tot serà.
-         Que Déu us beneeixi germans. Gràcies!
-         Recordeu: hem estat, estarem i sempre hi serem. El nostre Amor és amb tots vosaltres.
-         Gràcies! Així és i serà.