dilluns, 23 d’abril del 2012

Activitats en el mes de maig


Em poso novament en contacte amb vosaltres per a anunciar-vos les activitats proposades pel mes de maig.
En els temps que ens trobem, els nostres cors ressonen i senten la inquietud dels moments que vivim. Allò que sentim en el nostre interior activa el procés en el qual cadascú es troba. Tots ens dirigim vers la Llum i l’Amor manifestats, malgrat ens puguem arribar a trobar en mig de certa tempesta a la nostra vida.
Conèixer-nos i recordar qui som ens mantindrà ferms i serens per a donar els nous passos cap al nostre procés d’evolució.
Les activitats que a continuació us presento poden alimenten el nostre ser, donant-li seguretat, confiança, reafirmació, comprensió i pau. Saber de nosaltres ens permet entendre el per què de tot el que succeeix al nostre entorn i estimat planeta.  No hi ha res a l’atzar. L’Amor guia els passos de la humanitat respectant el lliure albir del ser humà.

·         Dissabte dia 5 de maig, pel matí, taller sobre “El Nen Interior i els nens de la nova Era”. Per a més informació, podeu trucar al Centre La Font: 938455556 (dilluns matí tancat). Aquesta activitat es realitzarà a la població de Cardedeu   (Barcelona).
·         Dissabte dia 12 de maig, durant tot el dia, taller sobre “Qui Sóc Jo? – La Consciència de Ser”. Per a més informació, podeu trucar al Centre Darsana de Granollers (Barcelona): 938795217.


Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.