dilluns, 9 d’abril del 2012

Per a ascendir, hem d'integrar


Fa pocs dies vaig rebre una trucada d’algú interessat en com connectar amb els nostres guies, àngels, sers de Llum i canalitzar-los.
Hi ha un despertar espiritual que abraça a tota la humanitat. Volem obrir portes que pertanyen, per dir-ho d’alguna manera, al quart nivell, quan nosaltres estem vibrant en el tercer.
Moltes vegades, per més que aprenguem unes tècniques, en el fons, només és la forma, y per a creuar el llindar vers el quart o cinquè nivell, per exemple, hem de vibrar a l’uníson. No podem aprendre, a nivell escolar, fer arrels quadrades quan encara no sabem multiplicar i dividir.
Tot segueix un procés, i no per més que aprenguem tècniques, arribarem més alt. El potencial hi és, però no hem d’aprendre, sinó integrar.
No per més que obtinguem molt coneixement arribarem a la saviesa. Aquesta s’obté a través de l’aplicació amb un mateix i l’obertura del cor. No és necessari aprendre molt des de fora a dins, sinó endinsar-nos al nostre interior i aprendre de dins cap enfora.
Enteneu per què per més que aprenguem i fem cursos (segons quins), no arribem a l’enteniment i pujar al quart o cinquè nivell? Un ha d’estar preparat per a obrir aquestes portes. Aquesta preparació consisteix en anar a l’interior d’un mateix i “treballar-se” – com es diu.
No per més coneixements que tinguem arribarem a nivells espirituals més alts. Tot al contrari, quants més coneixements, més estructurem la nostra ment i més la condicionem a unes creences establertes, quan el teu ser té les seves.
En relació a la trucada rebuda d’una ànima germana amb motivació per a ascendir en el seu camí espiritual, diria que no per més coneixement adquirit, més alt arribarem, podent materialitzar la nostra voluntat. Hi ha un treball interior de preparació, no d’adquisició de matèries aconseguides en diferents cursos. Aquestes poden ajudar si un agafa la seva essència i descarta el mètode, com la separació del gra de la palla. L’essència, llavors, aplicar-la en un mateix i deixar que tot succeeixi.
S’ha d’estar preparat interiorment per a ascendir nous esglaons. Sigues pacient, germana ànima, i comença a integrar el que el teu ser va adquirí segons el procés de la teva ànima.
Això és l’important. Les conseqüències d’això? Bé, depèn de cadascú arribarà al punt adequat i al nivell adequat.
L’important és sentir l’amor en un mateix i integrar-lo a cada una de les nostres cèl·lules. Una vegada manifestem l’amor de la nostra veritable essència, llavors,…..tot és possible.

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.

Una abraçada.