dilluns, 2 d’abril del 2012

La Paraula s'estén



Aquest dissabte passat vaig anar a una xerrada sobre el Despertar de la Consciència.
Amb va alegrar al veure com totes les cadires de l’espai estaven ocupades per ànimes encarnades, disposades a escoltar part de l’experiència d’un ser que en el ser moment va decidir transmetre allò que, bé per pròpia vivència o per transmissió del món de la Llum, va arribar a viure i sentir per a donar nous passos en el seu procés, i ara, temps després, veu la necessitat de fer-ho arribar a tots aquells sers disposats, com ell, a seguir el camí de l’Ascensió.
Cada vegada hi ha més sers disposats a mostrar el camí de la Saviesa, la Veritat i la Llum.
Quan algú es disposa a transmetre el que se li ha permès obtenir i saber, les paraules surten fluides i les portes s’obren, sent guiat per aquells que sempre són amb ell, des de l’altre costat del vel.
El Gran Canvi està en marxa, i ja no es pot tornar enrere o aturar-lo.
Cada vegada són més qui senten la veu del seu cor a mostrar aquest camí de Llum per que aquells que l’envolten, puguin començar a recordar quin és el sender de les seves inquietuds espirituals.
El canvi comença amb un mateix. Aquest repercutirà a tot el planeta, i cada passa donada representarà l’obertura d’algú dubtós o indecís, que per les seves pors, no s’atreveix a encarar-se amb allò que és.
Petits passos obren la finestra d’una nova vida, una nova Consciència basada en l’actuació des del cor.

Allò que estava separat, ha arribat l’hora d’ajuntar-se.
El Tot necessita sentir la seva integritat per a il·luminar el firmament segons la Voluntat Divina.

A tots, gràcies!, i  que l’Amor i la Pau siguin en vosaltres.