dilluns, 31 de gener del 2011

Noves activitats pel mes de febrer




Dijous dia 3, xerrada presentació del Seminari “Connexió Divina – La Sanació del Ser” a la llibreria BADALLIBRES de Cardedeu. La entrada es gratuïta i començarà a les 20h. puntualment. Aquesta xerrada i seminari l’organitza el centre La Font de Cardedeu. El lloc de la xerrada (llibreria) es troba en el centre mateix del poble, a la carretera de Cànoves nº 3, (molt a prop de l’església).
• Dies 24,25 i 26 de febrer Seminari “Connexió Divina” a Cardedeu (Barcelona) organitzat pel centre La Font, ubicat al c/ Hospital 4. Per a més informació, passeu pel propi centre o truqueu al 938455556 (dilluns pel matí tancat).
Dia 17, xerrada presentació del Seminari “Connexió Divina – La Sanació del Ser” a Granollers, concretament al Centre Darsana. La xerrada és gratuïta i està prevista per a les 20h. del vespre. Darsana es troba al c/ Bruniquer 5, baixos de Granollers. Per a més informació podeu trucar al 938795217.


La xerrada estarà realitzada per en Jordi Morella, sanador i terapeuta energètic. Canal i Mestre espiritual que durant anys ha estat al capdavant, creant i impartint les matèries d’una Escola d’Espiritualitat, Auto coneixement i el Despertar de la Consciència. Actualment és el creador i qui imparteix el Seminari de “Connexió Divina – La Sanació del Ser”.
Si voleu que aquestes activitats es realitzin en la vostra població, centre, escola o associació, podeu trucar al 6060998752 (Jordi), o enviar un e-mail a emaeljordimorella@hotmail.com .
Que l'Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.