dijous, 27 de gener del 2011

Connexió Divina

Les energies del nostre planeta han canviat des del canvi de mil•lenni. Unes energies que han permès que la Terra es reestructuri i a la humanitat es produeixi una selecció. Molts ens han deixat, però no sense un fi espiritual pel major bé de tots. La Terra s’està remodelant, on, per exemple, els seus pols (el físic i el magnètic) s’han apropat considerablement. Tot això obre les portes d’un gran canvi. Una major consciència habita entre nosaltres, despertant-se en gran part dels sers humans. Un nou ser està apareixent entre nosaltres, i no està molt lluny ni és de color verda la seva pell: són els nostres fills, els nostres nens. Són sers amb una consciència i un nivell energètic de més alta vibració que els seus progenitors.
Vivim en temps on necessitem connectar amb aquestes noves energies que ens aporten calidesa, nutrició, amor i una immensa sensació de protecció.
El ser humà necessita connectar amb la seva divinitat. Aquesta està connectada amb “la capacitat de ser un mateix”. Manifestar-se segons la nostra veritable naturalesa ens permetrà sanar, i no tan sols a nosaltres, sinó també a tots aquells que ens envolten.
Hi ha un potencial immens diví que demana pas per a poder-se manifestar en cadascú de vosaltres. L’Univers que sou demana ser regit pel Déu que hi ha en el vostre interior. Connectar amb Ell, ens permetrà realitzar-nos, materialitzar, sanar, sentir l’amor i seguir el camí que hem vingut a fer. Altres portes se’ns obriran arrel de realitzar aquest Connexió.
La veritable felicitat consisteix en estar connectat amb la teva divinitat i viure segons l’energia actual: l’Energia Crística, per a permetre que Déu-en-tu pugui manifestar-se i així permetre la plena realització i consecució del que has vingut a fer en aquesta vida.
Plena felicitat, harmonia, pau, calma interior, un immens amor i sabedor de la major saviesa que hagis pogut imaginar-te són algunes de la característiques de la “Connexió Divina”.
Aquest és un seminari on aprendràs a conèixer-te, transmetent-te els pilars bàsics del teu ser i poder entendre les capacitats que tu tens per a poder sanar, no només a tu mateix, sinó també a les persones del teu entorn. Tota sanació comporta una connexió amb la part divina que se és.
S’ensenyaran unes tècniques, uns exercicis per a poder fer aquesta Connexió i com fer-la servir. Convertir-nos en sers multidimensionals ens permetrà anar més enllà dels enteniments racionals i trobar respostes procedents del teu cor.
Connectats, apareix la nostra saviesa.
Connectats ens crea un estat interior, Un amb l’Univers.
Connectats sentim i som Amor.
Connectats, sabem, creem i sanem.
Si estàs interessats en assistir a aquests Seminaris pots anar entrant en aquest blog, que se us anirà informant de tots els que s’aniran realitzant, així com les xerrades que es faran amb anterioritat per a anar presentant cadascú d’ells.
El Seminari serà impartit per en Jordi Morella, sanador i terapeuta energètic. Mestre espiritual, on durant anys va creà una Escola d’Espiritualitat, impartint les sessions corresponents. També ha col•laborat amb els seus articles en diferents webs d’àmbit internacional, així com en els seus blogs personals. Ha estat creador i conductor d’un programa de ràdio basat en l’espiritualitat, auto coneixement i el despertar de la consciència a Ràdio Premià de Mar i Ràdio Cardedeu, de la província de Barcelona, durant un període de més de dues temporades i unes altres dues com a col•laborador habitual en un altre programa, sempre amb el mateix contingut.

Si esteu interessats que el Seminari de la ”Connexió Divina – La Sanació del Ser” es realitzi a la vostra població, en el vostre centre, o voleu més informació al respecte, podeu enviar un correu electrònic a emaeljordimorella@hotmail.com

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.