diumenge, 31 de maig del 2009

La Llum de les Paraules (23)

"Sovint ens oblidem de recordar el valor del que tenim. A vegades necessitem no tenir per a adonar-nos d’allò que la vida ens dóna. "


Us anuncio que en el programa radiofònic La Veu del Cor, aquesta setmana parlarem de la funció espiritual de "Les relacions de parella".

Una abraçada i que l'Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.

dimecres, 27 de maig del 2009

L'home cec


Hi havia una vegada un ser humà que era cec. Anava per la vida però no hi veia. Tenia els ulls oberts però no hi veia. Era cec. No hi ha major ceguera que no veure el present.
Aquell que no hi veia no era pels seus ulls físics, sinó per no ser en el present. Cada vegada hi ha menys cecs físics i més deguts als aferraments i les pors. Aquests són els cecs més profunds.
El nostre ser humà camina i camina i quasi mai sap si es troba en el lloc adequat i es qüestiona constantment si on està o el que fa és el correcte. El nostre cec no gosa donar passos cap el seu major bé degut a les seves pors i al temor de patir com va ser en altres temps del seu passat.
La persona cega és aquella que es troba atrapada en el seu passat i no veu l’evidència del present. No veu els senyals que la vida li mostra, i en cas que s’adoni no vol seguir-les o reconèixer-les per por a ser ferida novament com va ser en un passat. És una persona tancada de cor.
Una persona cega no és una persona valenta, tot al contrari, es tanca en sí mateixa i no permet obrir el seu cor per a respirar tot allò de bo que la vida li dóna. En aquesta actitud de ceguera, es mora en vida i deixa de gaudir el seu present, negant l’amor que des del firmament se li ofereix.
Un humà cec s’aferra al seu passat i tem no deixar-se anar per no patir com va ser en altres temps. Una persona amb pors, és una persona no feliç en el món on viu, és una persona que no accepta en alguns aspectes l’amor que se li està oferint i que tant de temps ha demanat sentir, potser. Aferrar-se al passat és la major ceguera que hom pot arribar a tenir perquè distorsiona la seva realitat i tot aquell que se li apropi amb bones intencions, degut al seu ressentiment cap el que va ser en alguns períodes de la seva vida. Quan es distorsiona la interpretació de la vida, crea confusió, malestar, incongruències i contradiccions en les seves actuacions, “no entenent el per què del què li està passant”.
Un cec a la vida, té el cor tancat i no vol obrir-lo pel que li va passar, però ara ens trobem en temps de fer les paus amb el nostre passat i amb tot allò que fins ara era bloquejat a la nostra vida. Ha arribat l’hora de veure clar el què és i alliberar-nos d’allò que varem viure i no va ser, sinó que només va ser fruit d’unes pautes mentals i una visió de la vida errònia. Allò que ens pensàvem ho varem atraure i pensarem que era la realitat, però només va ser la materialització de la nostra distorsió de la realitat. Ara, el tancament pot convertir-se en obertura, i llavors sentirem l’amor en nosaltres i com la vida ens començarà a somriure si fins ara no ho ha fet.
Un cec humà va cec per la vida, perquè encara no ha perdonat el seu passat, creant dolor a la seva existència degut que l’amor és absent a la seva vida i ha d’aprendre a confiar a deixar que l’amor en el seu estat més pur i incondicional és possible. L’Univers li dóna allò que necessita per a alliberar-se, però les seves pors i el dolor viscut és tan gran que no li permet deixar-se anar del tot, confiant plenament en el procés de la vida, tenint present que tot tendeix a l’equilibri.
Hem d’aprendre a perdonar-nos i a perdonar el nostre passat. El perdó et permetrà arribar a alliberar-te de tot allò que no et deixa gaudir plenament.
L’home cec pot veure, obrint el seu cor i confiant que allò que va ser ja no serà. Ens trobem en altres temps, en temps de sanació i obertura del cor. L’home cec ha de ser valent i deixar-se anar i estimar. Ha d’aprendre a sentir l’amor en ell. Ha d’obrir les portes del seu autoconeixement, de la seva divinitat.
Els temps del canvi i veure clar ja són aquí.
Perdonar. Confiar. Coratge. Amor. Res hem de témer. Tot va bé.

diumenge, 24 de maig del 2009

Informació sobre les activitats a fer


En el centre L’essència d’El Masnou (935404843) a partir del mes de juny es farà un grup d’iniciació a Reiki per a nens els dilluns per la tarda o dissabte pel matí. Els interessats truqueu al telèfon esmentat anteriorment.
En el centre Racó de Natura de Premià de Mar (937524933) s’obriran nous grups de l’Escola tant en horaris de matí, tarda, nit o cap de setmana.
En el centre Visió de Barcelona (934940414) igualment hi ha previst iniciar tallers d’espiritualitat pràctica, així com els blocs de l’Escola.

En el programa de ràdio "La Veu del Cor" d’aquesta setmana s’entrevistarà a Joaquim Aguilar, que és en aquests moments qui es troba al capdavant de Ràdio Premià de Mar, donant per acabat amb aquesta emissió el cicle d’entrevistes de la temporada a persones relacionades amb el poble de Premià de Mar.

Una forta abraçada i que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.

dimecres, 20 de maig del 2009

Canviar de dimensió


“Canviar de dimensió és expandir la nostra manera de percebre la realitat, de veure les coses”

Què és un canvi de dimensió? És connectar amb la teva essència i anar allà on la teva voluntat dicti. És mostrar la teva divinitat, la teva espiritualitat. És adonar-te que tu no ets un ser de tercera dimensió, sinó un ser multidimensional i que pots desplaçar-te i convertir-te en un ser intemporal. Només volent-ho ja hi ets o ho tens. És fer que la teva ment i el teu sentiment s’uneixin, conjuntament amb la teva consciència i materialitzar la voluntat manifestada, només pensant-hi. Això és viure en una altre dimensió que no sigui la lineal.
Poder canviar de dimensió et permet anar més enllà de les limitacions de la dimensió del planeta Terra. Som sers intemporals i multidimensionals. Som sers complerts, perfectes i omnipresents. La nostra realitat la podem transformar i canviar. La nostra voluntat és poderosa. Saber que podem canviar el nostre present i la nostra vida actual només amb la voluntat, és obrir la porta del poder del ser que som. Vivim temporalment en aquesta dimensió, i això ens fa creure que som sers limitats, sense poder canviar les coses que ens passen a la nostra vida i al planeta. Ens pensem que no tenim el poder absolut per a transmutar molts dels aspectes o situacions de la nostra vida. No ens adonem que som molt més que un cos, que en el nostre interior hi ha una ànima i una energia que es pot arribar a fer servir per a crear equilibri, amor i prosperitat a la nostra vida.
Una vida dedicada al servei dels altres ens permetrà obrir més encara, les portes del ser multidimensional que som. Quan estem desperts vivim en una dimensió, quan meditem, en una altra, quan dormim la nostra consciència es troba en una dimensió llunyana a la terrenal, .... Som sers que podem desplaçar-nos per diferents dimensions i connectar amb el món espiritual que és la nostra veritable llar, de la qual tots provenim. Ets un ser il·limitat. Ets un ser de Llum i Amor, i això et fa etern i omnipotent. Pots crear del no res. Pots viatjar sense moure el teu cos. Pots sentir la immensitat de lo no – físic, la teva essència. Pots connectar amb sers d’altres dimensions a voluntat. Ets un ser perfecte, complert, sencer. Encara no t’has adonat? A què esperes per a obrir les portes del teu cor i endinsant-te en la teva espiritualitat? A través de l’auto experimentació, aniràs despertant la teva consciència i t’aniràs coneixent més. Quan més et coneguis, més t’adonaràs del meravellós ser que ets. Tu ets un ser més enllà del que veus de tu en un mirall. Ets un ser a imatge de Déu, Font creadora de tota vida existent. Tu ets part d’Ell. Tu ets Amor.
Podem mostrar el nostre poder diví a voluntat. Quan més siguem nosaltres, més ràpid podrem materialitzar. Ser nosaltres és connectar i deixar mostrar la nostra veritable naturalesa: som sers espirituals en una experiència terrenal.
Tu ets molt més del què et penses. Per què no dones passos cap a conèixer-te i així ajudar a tots que puguin enlairar les seves energies i despertar les seves consciències? Quan més ho facis tu, més ajudaràs que també els altres o facin.

“Actualment, la humanitat i el planeta s’estan despertant a la consciència de la quarta dimensió, per això el ser humà està passant per la necessitat de compartir amb grups, revisar les seves relacions, buscar sanació i creixement a través de teràpies o altres mitjans. També és la causa del desmoronament d’estructures físiques, econòmiques i polítiques que porten molt de temps establertes, perquè ja no es corresponen amb aquesta nova vibració que es troba entre nosaltres actualment. Cada vegada anirem veient més canvis a tots els nivells d’allò que no es correspon amb la nova energia.
El canvi dimensional és a totes les escales, no només ho estem experimentant els sers humans, sinó també la Mare Terra i a una escala major, tota la galàxia. El canvi dimensional no succeeix d’un dia per a un altre sinó per capes paulatines de consciència, Una vegada que estiguem alertes en la quarta dimensió s’obriran suaument les portes a la quinta i a la sexta. Acceptar la consciència de la quarta dimensió és el que se ha denominat el salt quàntic i és el pas més difícil del canvi dimensional degut que aquest implica un profund canvi de creences. La quarta dimensió és el portal cap a la Consciència Crística. La Consciència Crística és aquella consciència col·lectiva que es reconeix a sí mateix com Unitat.
La quinta dimensió és la freqüència de la saviesa i és totalment pura energia. És on es troben els Mestres Ascendits i els esperits guies. En la cinquena experimentem el fondre’ns amb el grup d’ànimes al qual pertanyem vibracionalment i al Ser Superior o Multidimensional. És la dimensió on recordem qui som i despertem la nostra saviesa interna. És en aquesta dimensió on s’experimenta la consciència grupal que forma un sol Ser de majors dimensions. El temps és un continu, existint només l’ara etern. Molts dels sers que estan en aquesta dimensió al contactar-se amb la seva saviesa, trien ser els guies espirituals dels que es troben en la dimensió física, com a part del seu servei en el procés d’evolució. Molts dels sers canalitzats avui en dia que es presenten com una consciència de grup estan en la quinta dimensió, el mateix quan fem contacte amb el nostre Jo Superior, llavors estem vivint una experiència de quinta dimensió. “

Ves al teu interior i connecta’t amb la teva ànima. Llavors sentiràs la plenitud del veritable ser que ets. Tu ets present, Llum i Amor. Tu ets uns ser diví.


dilluns, 18 de maig del 2009

Activitats de L'Escola d'Espiritualitat


En el centre L’essència d’El Masnou es farà un nou seminari d’escriptura emocional i creativa (5 sessions de 2h.) entre setmana. Per a més informació trucar al 935404843.
En el centre Racó de Natura de Premià de Mar s’obrirà un nou grup per a realitzar el primer bloc de l’Escola: Qui sóc jo?, el proper diumenge dia 24 (tot el dia: 7h.) Els interessats haureu de trucar al 937524933 per a la inscripció i reserva de plaça.
Us recordo també, que en el centre Visió de Barcelona l’Escola d’Espiritualitat realitza les seves activitats els dijous i algun que altre cap de setmana. Per a més informació en aquest centre, truqueu al 934940414.

En tots els centres hi ha horari de matí, tarda, vespre i nit, així com en cap de setmana. Si voleu el programa de l’Escola amb els seus continguts, poseu-vos en contacta amb els respectius centres perquè us els enviïn. De bon grat així ho farem.

Aprofito aquesta oportunitat d’estar amb vosaltres per a anunciar-vos el tema del programa de ràdio d’aquesta setmana: “No estem sols” amb la col·laboració de Rosa Mª “Mammita”. “La Veu del Cor” s’emet tots els dimarts de 6 a 7h. de la tarda a Ràdio Premià de Mar. El podeu escoltar en directe per internet i descarregar-lo a la web: www.radiopremiademar.org . El dial per a aquells que visquin al poble de Premià de Mar o en algun dels seus entorns és el 95.2 FM.

Per a acabar us recordo la nova edició del llibre “La Veu del Cor: el camí de la saviesa”. Entrant a www.bubok.com el podreu trobar i adquirir tant amb format de llibre o per ebook a un preu més reduït.

Una abraçada a tots, i que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.

divendres, 15 de maig del 2009

Presentació del meu llibre editat "La Veu del Cor: el camí de la saviesa"


Em complau comunicar-vos que ja he tret a la venda el meu primer llibre editat sobre autoconeixement i el despertar de la consciència. El llibre es titula: "La Veu del Cor: el camí de la Saviesa".
Fa temps us ho vaig comunicar a alguns de vosaltres, i va haver qui el va adquirir per sisteme de ebook (enviament com a document adjunt). Degut al volum del llibre, i tenint present que l'havíeu d'imprimir i després enquadernar-lo vosaltres mateixos, algú em va dir que per què no el venia ja enquadernat. Doncs, bé, el moment d'aquesta petició ja ha arribat. El llibre el podeu aconseguir ja "sencer" en blanc i negre, a l'igual com en la forma inicial tipus "ebook". Per això, heu d'entrar a www.bubok.com i anar a "librería". Cliqueu aquí i poseu el nom del meu llibre i us sortirà en pantalla. A partir d'aqui podeu llegir algun fragment per a saber de què va i si creieu convenient, comprar-lo bé com a llibre bé pel sisteme ebook.

Per a mi em fa il·lusió compartir amb vosaltres aquests moments on sembla que material recopilat al llarg dels anys pugui ser transmès a través d'una recolpilació de fulls en format de llibre.

Una abraçada i que l'amor i la pau siguin en vosaltres.

dijous, 14 de maig del 2009

Trobada de Meditació

TROBADA DE MEDITACIÓ

El proper dia 18 es farà una trobada de meditació i connexió amb el nostre interior i el planeta Terra.

Si vols tenir uns moments de sentir la teva essència i sentir la serenor del què és el teu estat natural , VINE!
Si vols trobar uns moments per a estar amb tu, VINE!
Si el que vols és saber què és això de la meditació, VINE!

SERÀ UNA TROBADA DE LLUM I AMOR AMB TU I ELS QUE SIGUIN AL TEU COSTAT.

Aprendre a asserenar la nostra ment i relaxar el nostre esperit és necessari en la nostre vida. Si vols que així sigui, VINE!

El dilluns, 18 de maig, farem aquesta sessió de Meditació , Pau i Amor a les 20h. del vespre al centre L'essència d'El Masnou, c/ Itàlia 37.

Per a més informació i confirmar la vostra assistència, caldrà trucar abans al centre al 935404843.



Els senyals de la vida

Sovint demanem algun indici per saber què hem de fer a la nostra vida, quina direcció seguir, o alguna mostra conforme la nostra situació es troba en el lloc adequat. Dubtem davant situacions que ens agradaria que fossin i no estan sent. Ens preguntem què fer davant el què ens succeeix o per aconseguir alguna cosa molt desitjada. Tots els nostres clams llençats en veu alta a l’univers i expressats des de la força del nostre cor, són escoltats i atesos. Una vegada manifestada la nostra intencionalitat, hem de continuar vivint el nostre dia a dia i estar atents a tot allò que ens pugui arribar, de diferent manera, que pugui estar relacionat amb el nostre propòsit. Quan més hagi despertat el ser humà la seva consciència espiritual, més s’adonarà del què està atraient. Quant més ganes es té d’allò que s’anhela, amb més força atrauràs i veuràs el que l’univers et dóna com a conseqüència de la teva manifestació en veu alta.
Obra’t i adona’t del molt que la vida et dóna. Obra la teva ment i el teu cor per saber que allò que t’arriba està relacionat amb el que has demanat. No se’t dóna perquè sí, senyals equivocades, no! El que reps és el camí a seguir i la decisió a prendre, perquè en el fons, allò que t’adones prové del teu Jo Superior, del teu ser més enlairat de tu mateix que ha triat allò que tu li has demanat com a ser racional i terrenal.
Els senyals són com l’enlluernament d’un camí fosc. Si no hi fossin, probablement no sabríem cap on anar i no veuríem el nostre caminar. Quan se’t dóna la llum perquè vegis clar, és perquè tu l’has demanada. Accepta-la i segueix allò que se t’indica perquè és pel teu major bé i la teva plena felicitat. De què serveix demanar una clau per a obrir una porta que saps que et permetrà aconseguir allò que vols, si quan la tinguis no la voldràs fer servir?
Hi ha moltes persones que tenen pors i resistències a fer cas al que se li està mostrant. El seu passat els pesa massa perquè no volen patir més. Els senyals es troben a cada intencionalitat nostra, a cada pas que donem. Són els nostres aliats i la resposta adequada procedent de la Font de tota Saviesa existent manifestada a través de la forma. Això són els senyals .Aquests sempre apareixen pel nostre major bé i i són la clau per arribar a manifestar la nostra divinitat. Quan més els fem cas, més fluirem per la vida i més portes, amb més facilitats, se’ns obriran. Són el cartell que ens indica quina direcció a seguir en mig d’un encreuament de camins. Si no els fem cas, restarem bloquejats i aturats a la nostra vida fins que prenguem la decisió de acceptar-los i lliurar-nos a ells. Els senyals són la nostra veu interior, aquesta saviesa que tots portem provinent de la nostra divinitat. Quan més fem cas als senyals, més aviat ens convertirem en divins, materialitzant els nostres desitjos, la nostra voluntat. Els senyals ens porten a la nostra plena realització.
Tu tens la clau per a obrir aquesta porta, on darrera d’ella es troba allò just que has demanat que vols. Per què no t’alliberes de les pors i mostres al ser valent que ets aconseguint els teus anhels?
Quant més fem cas als senyals que la vida ens dóna, abans aconseguirem ser nosaltres i materialitzar a la nostra vida els nostres objectius i desitjos. Volem i volem, i quan se’ns dóna, ho rebutgem perquè no ens atrevim a fer cas o ho neguem.
Estem envoltats de senyals constants que ens indiquen el camí a seguir, però el ser humà ignora el que se li dóna, que és tot. Volem tenir una visió clara del què fer, i quan és davant nostra, la neguem. Volem saber què fer a la vida, o quina decisió prendre, i quan se’ns dóna, la ignorem.
Deixem de tenir por a seguir allò que la vida ens indica per a fer pel nostre major bé.
Se’ns dóna i moltes vegades estem distrets.
Se’ns ofereix i sovint ho neguem.
Se’ns mostra d’una manera evident el camí a seguir, i nosaltres diem No!.
Llavors ens queixem i ens envoltem de més dolor al pensar que la vida no em dóna allò que se li demana. Ja ho crec que ens ho dóna, però ets tu que ho negues. Perdem tant de temps i energia negant el què és!!
Ser feliç és fàcil, només cal fluir i seguir les directrius que la vida et mostra facilitant-te el teu avanç. Quan fem cas als senyals que aquesta ens dóna, tot va bé i només alegria i joia per viure es manifesta en nosaltres. Seguir els senyals és de valents i savis. Negar el que se’t mostra davant teu és l’actitud de les nostres pors i la de la teva ment arrelada en un passat.
Se’ns vol facilitar la nostra vida. No estem sols, però hem d’estar oberts i predisposats a seguir la direcció que se’ns indica pel nostre major bé i la nostra plena manifestació divina.
Seguint els senyals ens portarà a la saviesa i a gaudir de la vida com no l’has viscuda fins ara. Tot és senzill, planer.
Et convido a que la vida et somrigui i sentis la teva divinitat i com les portes es van obrir degut a l’amor que s’anirà manifestant cada vegada més en tu.
Segueix els senyals que la vida et dóna, i deixa de pensar, de voler controlar-ho tot, perquè allò que vols saber ja és davant teu. Obra’t, observa i accepta. Després, només caldrà ser valent/a per a portar a terme allò que se t’ha mostrat per a tu. El teu tresor es troba darrera la porta que resta tancada. Tu tens la clau. Atreveix-te a obrir-la i gaudeix de tot allò que la vida et regala.
Ets un ser estimat, vetllat i guiat pel món de la Llum, Un amb la teva divinitat.
Confia, i deixa’t anar per a portar a terme els teus majors ideals. La vida t’ho dóna a través dels senyals. Segueix-los i arribaràs a ells.

Que l’Amor i la Pau siguin en tu.

diumenge, 10 de maig del 2009

Activitats de l'Escola d'Espiritualitat


Aquesta setmana, en el centre L’essència d’El Masnou, es farà un curs de Mestria de Reiki el proper diumenge dia 17, durant tot el dia. Igualment us faig saber que hi ha la intenció d’obrir nous blocs de l’Escola entre setmana. Els que estigueu interessats podeu trucar al 935404843.
Us comunico, també, que en el nou centre de Premià de Mar, el proper divendres 15 es farà una xerrada presentació de caire gratuït de l’Escola d’Espiritualitat per a tots aquells que no vareu poder assistir a la primera xerrada del dissabte passat. Els interessats podeu trucar al mateix centre “Racó de Natura” per a confirmar la vostra assistència al 937524933. Dins d’aquest mes, hi ha previst fer el primer bloc (Qui sóc jo?) un diumenge al matí, el dia 24. Consulteu-lo trucant al centre.
També us faig saber que en el centre de Barcelona “Visió” es preveu fer nous grups. Els interessats podeu trucar al 93 4940414.
En tots els centres, les activitats de l’Escola tenen horaris de matí, tarda, vespre i nit, així com de cap de setmana.

Aprofito, tanmateix, aquest comunicat per a anunciar-vos que en el programa de ràdio d’aquest dimarts tractarà el tema dels “Sentiments i Emocions”. “La Veu del Cor” el podeu sintonitzar al 95.2 FM, però també el podeu escoltar en directa o descarregar-lo per internet a http://www.radiopremiademar,org/ i anar a “descàrregues” o al link de “directe”.

Una abraçada i que l’amor i la pau siguin en tots vosaltres.

dimecres, 6 de maig del 2009

Volar


Ha arribat l’hora que us adongueu que teniu ales, i que amb elles podeu volar fins allà on el vostre cor us dicti. El Present obra les portes de la vostra voluntat i les ales de la vostra Llum i el vostre Amor us conduiran fins allà on els vostres desitjos es converteixen en realitat.
Aquest lloc existeix, però només s’hi arriba a través del vol, de llençar-se al buit i creure en vosaltres que tot anirà bé. En el planejar us adonareu que no esteu sols i que res haureu de témer, però això només si us llenceu. Estant en el cim de l’esperit se sent la plenitud de la nostra naturalesa.
Perdre la por és obrir les ales. Llavors, només caldrà que tinguis la confiança necessària i la valentia de deixar enrere el camí recorregut per a anar més enllà de les vostres limitacions i poder gaudir de la felicitat i l’amor , a tots els nivells, amb tot el seu resplendor.
El temps tan esperat ja és aquí. No cal esperar més. Ara es pot, i l’hora d’emprendre el vol cap a la materialització de la vostra voluntat i la presència divina que hi ha en cadascú de vosaltres ja ha arribat.
Quan més sentis l’amor que hi ha en tu, més t’adonaràs de la necessitat de llençar-te i començar a planejar per a poder seguir el rumb del què has vingut a fer. Tu tens ales, i sempre les has tingudes. Et pensaves que eres un cuc, i ves per on que les teves capacitats de ser et permeten anar més enllà del que et creies. És hora de sortir d’aquest niu del passat i començar a endinsar-te cap el nou ser que realment ets.
Estén les teves enormes ales i no dubtis en llençar-te cap allò que et teu cor et dicta. La teva divinitat espera ser manifestada només amb una paraula, amb una decisió presa des de la consciència desperta o la confiança i els anhels que allò que vols és possible.
Res et passarà, perquè l’Amor t’acollirà. Sent-lo i deixa’t planejar per la immensitat de la vida, gaudint de cada present atraient abundants benediccions, amor i felicitat. Obra el teu cor.
El ser humà necessita donar un pas més, però aquest cop al buit, perquè el camí que seguia ha quedat tallat. Si es vol continuar, ara s’ha de volar.
Confia. Ha arribat la teva hora.

dilluns, 4 de maig del 2009

Novetats sobre les activitats


El proper dissabte, dia 9, es farà la presentació de l’Escola d’Espiritualitat , amb una xerrada al nou centre de Premià de Mar on s’ubicarà a partir d’ara en aquesta població d’El Maresme. La xerrada serà de caire gratuït i tots aquells que vulgueu saber en què consisteix l’Escola o quin tipus d’activitats es realitzen en ella, us convidem a assistir-hi.
L’Escola ja ve funcionant des de fa un temps a El Masnou, però ara també la podreu trobar a Premià de Mar a “Racó de Natura”, després d’un intent d’establir-la en un altre espai de la població.
El Centre Racó de Natura es troba al carrer Unió 33, davant el passeig de La Lió. El telèfon del centre, per a més informació és el 937524933. La xerrada- presentació es farà el dissabte 9 a les 10h. del matí. Caldrà trucar amb anticipació per a tots aquells que hi vulgueu assistir al telèfon esmentat.

US ESPEREM!!!

Us comunico, també, que el tema d’aquesta setmana del programa de ràdio La Veu del Cor serà sobre la Mort, fent una segona part. La Veu del Cor es fa tots els dimarts de les 6 a les 7h. de la tarda a ràdio Premià de Mar 95.2FM o per internet (http://www.radiopremiademar.org/) També es pot descarregar a partir del dia següent a través de “descàrregues” d’aquesta mateixa web.
De cara a la programació d’estiu, La Veu del Cor busca persones que han viscut experiències de superació personal.

Es busquen exemples de superació personal

El programa de La Veu del Cor de ràdio Premià de Mar busca persones que han superat moments molt crítics a les seves vides, persones que amb el seu afany de superació han aconseguit sortir del seu estat de misèria, estancament o dolor més profund que una persona pot arribar a viure o trobar-se.
Es busquen persones que hagin superat una malaltia molt greu, com el càncer, i que degut a la seva actitud davant la vida han aconseguit superar-la i vèncer-la. Pot ser que hagis viscut una situació d’haver perdut la casa i tot el que tenies i has aconseguit recuperar-te. Potser t’has trobat en una experiència de violació i t’has encarat a ella amb una actitud de fermesa, amor i positivisme davant la vida. Potser hagis tingut cremades de la major part del teu cos i no t’has enfonsat tirant endavant la vida fins aconseguir recuperar-te emocional i a nivell social i afectiu, potser has viscut al carrer durant un temps i ara ja tornes a tenir una llar on viure, potser t’has sortit d’una addicció i això ja és aigua passada, ....
Si tu ets alguna d’aquestes persones o de situacions similars, o coneixes a algú que s’hagi trobat en el pou més profund que la vida et pot donar, ens agradaria que vinguessis a explicar-ho en directe perquè hi ha persones, segurament que també estan passant pel mateix que tu i pots ser la seva esperança. Tu pots ser l’exemple conforme els miracles existeixen si mostrem la nostra essència de superació .
Tu pots ser La Veu de l’Esperança per a tots aquells que necessiten coratge i fortalesa per a sortir-se’n de la seva situació crítica en que es troben.
Si tu ets una d’aquestes persones o coneixes a algú pots posar-te en contacte amb en Jordi Morella, creador i conductor del programa La Veu del Cor, enviant un correu electrònic a l’adreça: laveudelcor@hotmail.com explicant la teva situació, el què senties en aquells moment, què vas fer per sortir-te’n, quan de temps va durar, què t’ha aportat de bo i quina és la teva situació actual. (Feu constar, també, un telèfon de contacte)
Si encara et trobes però t’estàs sortint, també ens agradaria saber de tu, venint un dimarts a la tarda a ràdio Premià de Mar per a ser Llum i Força per a aquells que ho necessiten i encara es troben en el pou, en la foscor. Tu pots ser la seva veu, La Veu de l’Esperança.

Tots els missatges que es rebin seran contestats per a confirmar la possibilitat de ser una de les Veus de Llum i Esperança per aquells necessitats.
Gràcies per la vostra col·laboració.

(Les persones que assistiran al programa ja se’ls hi donarà més informació en el moment que ens posem en contacte amb elles)

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.