dilluns, 29 de juny del 2009

Informació d'activitats i novetats



El proper dissabte, dia 4 de juliol, l’Escola d’Espiritualitat realitzarà un curs sobre el 4rt. bloc; “El Poder de la Paraula”, un curs sobre com fer servir la paraula per a crear equilibri i sanació a la nostra vida, així com saber i prendre consciència del que representa pel nostre esperit quan parlem d’una manera o altre. Hi haurà algun exercici pràctic per a crear calma i connexió amb la nostra essència a través del so emès per nosaltres mateixos. El so, la paraula ens influencia més del que ens pensem a la nostra vida. A través de la paraula també podem canviar els tipus de pensaments limitadors que alberga la nostra ment degut al nostre entorn.
Aquest bloc es realitzarà al centre on l’Escola es troba a Premià de Mar, que és a Racó de Natura, c/Unió 33. Telèfon: 937524933. Cal trucar per a més informació i reserva de plaça.

US ESPEREM !!!

En relació al programa de ràdio La Veu del Cor de ràdio Premià de Mar, us comunico que ja ha tret el primer llibre (77 pàgines) sobre totes les reflexions i contes explicats per antena al llarg de tota aquesta temporada (en català).
Per aquells que estigueu interessats podeu enviar un correu electrònic a laveudelcor@hotmail.com demanant-lo, havent de fer una donació (aportació) de 11 euros, per a rebre’l tipus ebook (document adjunt).
El proper programa, dia 30 de juny, La Veu del Cor (http://www.radiopremiademar.org/) es farà una selecció de les músiques emeses al llarg de tot aquest temps: “Melodies de la Nova Era” , intercalades amb alguna que altre reflexió. Per aquells que viviu al mateix poble de Premià de Mar, podeu sintonitzar el programa de 6 a 7h. de la tarda al dial 95.2 FM

Finalment us recordo que les activitats de l’Escola per a aquest estiu, el període d’informació i inscripcions ja està obert en els tres centres on es realitzen les activitats:
· El Masnou (L’essència) c/Itàlia 37 (tocant al mercat).T.:93 540 48 43
· Premià de Mar (Racó de Natura) (veure a dalt)
· Barcelona (Visió) c/Villarroel 194 entr. 3ª. T.: 93 494 04 14


Una abraçada i que l’amor i la pau siguin en tots vosaltres.