dilluns, 22 de juny del 2009

Activitats

El proper dissabte, dia 4 de juliol per la tarda, es farà un curs sobre el Poder de la Paraula, sobre com parlar i com fer servir la paraula per a crear equilibri i benestar a la nostra vida. En aquest curs també parlarem dels canvis i què tenir present per a realitzar canvis a la nostra vida, bé tota ella, bé algun aspecte en concret.
Pels que estigueu interessats, podeu trucar a Racó de Natura (Premià de Mar): 937524933 per a confirmar la vostra assistència o demanar més informació de les activitats de l'Escola d'Espiritualitat.
També us vull fer saber que l'Escola no tancarà aquest estiu fent tallers practics d'autoconeixement i el despertar de la consciència:

· Domesticar la ment
· Aprendre de la vida
· La Rendició davant la vida
· Reafirmació personal
· La Poder d’Atracció: demana i se’t donarà.
· Seminari d’escriptura emocional
· Consciència i puresa Espiritual

Us faig saber, també, que s'ha creat un llibre arrel del programa de ràdio La Veu del Cor. En el llibre trobareu totes les reflexions setmanals al llarg de la temporada, així com els contes (iniciàtics) explicats en ell. Tots els interessats podeu enviar-me un e-mail a laveudelcor@hotmail.com El llibre (77 pàgines) se us enviará en format d'e-book (com a document adjunt), havent de fent una aportació de 11€.


Una abraçada i que l'amor i la pau siguin en tots vosaltres.