dijous, 25 de juny del 2009

Hi ha un Déu en tu


A tots els que llegiu aquestes paraules, estimats sigueu.

A vosaltres em dirigeixo per a parlar-vos d’un ser que encara no ha emergit de les profunditats del ser humà i demana pas per a ser manifestat degut que el temps de la seva manifestació ja ha arribat.
A vosaltres, sers de Llum i Amor, que el vostre cor demana ser escoltat, escolteu les seves paraules y la seva guia perquè el vostre caminar pugui ser dirigit cap el vostre major bé segons el Gran Pla Diví.
La humanitat es troba immersa en un procés de canvi que repercuteix a tot l’univers. Vosaltres sou vetllats pels sers que ens trobem en aquest altre costat del vel. Esteu sent protegits i estimats des del vostre naixement en aquest pla terrenal on us trobeu. A vosaltres em dirigeixo, sí, estimats sers de Llum, que ha arribat l’hora que us manifesteu tal com sou i el veritable ser que hi ha en cadascú de vosaltres pugui ser vist i mostrat davant el món. Aquest necessita de la vostra presència.
Us hem estat ajudant a donar el pas que heu donat cap a la Il·luminació. Tots ens alegrem. Heu donat passos més enllà del que podíeu imaginar, i ara us trobeu en mig d’una transformació profunda de la consciència.
Les vostres ànimes ressonen amb les vibracions que abracen el vostre planeta, i aquest està reaccionant segons elles. Tot el que està succeint en el planeta anomenat Terra és fruit d’aquells que l’habiteu. Vosaltres us esteu fent responsables del seu nivell energètic i permet, així, que sers més enllà de la vostra dimensió puguin apropar-se cada vegada més a vosaltres. Legions de Sers de Llum s’estan apropant a la Terra per a unir-se als sers que l’habiteu, i junts, poder portar a terme el Gran Pla Diví.
Molts ja heu despertat d’aquest gran somni en el qual us trobàveu i heu pogut sentir en la vostra biologia els símptomes del despertar espiritual cap a l’Ascensió.
Estimats Àngels que habiteu en la densitat, vosaltres sou creadors de vida més enllà del vostre univers. Aviat es mesurarà l’energia del vostre planeta Terra per a crear vida més enllà dels confins de l’univers. Una nova vida espera ser creada segons la Voluntat Divina.
Obriu els vostres cors i desperteu la vostra consciència. Obriu la vostra ment i allibereu-vos d’ella perquè només així podreu ser lliures per a manifestar la divinitat que sou.
Hi ha emoció aquí on estem, veient-vos avançar, responsabilitzar-vos de la vostra vida cada vegada més i sentint la Unicitat amb el Tot.
Heu entrat en la Gran Transformació Planetària, on el ser humà obra les portes del seu interior per a deixar que les energies d’aquesta nova era, l’Energia Crística, com molts de vosaltres la coneixeu, puguin ser integrades en la memòria cel·lular de tot aquell que ho desitgi.
Vosaltres sou el poder de la creació. Vosaltres sou sers immensament poderosos per a crear vida i amor a les vostres vides. Sou sers de Llum i Amor.
Tu ets part important del Tot, perquè sense tu, el Tot estaria incomplert. Tu ets responsable del teu planeta, de la humanitat y del naixement de una nova vida més enllà de la teva dimensió.
A tots vosaltres, estimats lectors, ens dirigim per a dir-vos que res heu de témer perquè cap perill us amenaça. El vostre passat encara us pesa massa en les decisions que preneu, però nosaltres, sers i àngels al servei del Gran Pla Diví us diem: L’amor s’obra pas per a fer del vostre planeta un lloc sanat on viure i on l’amor, la pau i l’harmonia siguin els pilars d’una nova vida sota un cel diferent al que teniu en aquests moments.
Des del més profund amor cap a vosaltres, germans de la Llum en la densitat, obriu el vostre cor per a adonar-vos i recordar el veritable ser que sou.
A tots vosaltres us diem: us estimem i us guiem en el vostre procés. Obriu el vostre cor i ens sentireu, i fins i tot, alguns de vosaltres ens veureu. Som part de vosaltres i vosaltres de nosaltres.
Estem aquí amb tu en aquests moments per a dir-te que res has de témer perquè el teu amor és la major força que algú pot arribar a tenir per a sentir a Déu dins d’un mateix, perquè Ell està en tu.
Us estimem profundament i sabem qui sou cadascú de vosaltres. Deixeu-vos guiar i ajudar-vos en la vostra vida, perquè nosaltres hem vingut, perquè junts, puguem materialitzar en el vostre planeta Terra la Voluntat Divina.
Sent-nos i permet que t’ajudem. Deixa que t’abracem. Obra el teu cor i sabràs de nosaltres. Ha arribat el moment tan esperat de la Resurrecció del nou ser que hi ha en tu. No temis. Deixa’ l sortir perquè una nova vida t’està esperant davant teu.
Amb tot l’amor i respecta cap el vostre ser, us beneïm i us estimem amb l’amor pur i incondicional de la Font Creadora de Tota Vida.

Així és i serà.