diumenge, 7 de juny del 2009

Activitats de l'Escola d'Espiritualitat


En el centre de Premià de Mar (Racó de Natura), el proper dissabte dia 13 es realitzarà el segon bloc de l’Escola: El Poder Mental, on es veurà què és la ment, el pensament positiu, com detectar que no som positius, com fer servir la ment (tècniques mentals), la importància de la visualització, viure en el Ara, en el present, ......
Per a tots aquells que estigueu interessats, trucar al 937524933 de cara a la reserva de plaça o informació.

En el centre d’El Masnou (L’essència) el proper dilluns, dia 15, a les 20h. es realitzarà la Meditació mensual per a tots aquells que vulgueu connectar amb el vostre interior, sentir les energies del benestar i enviar Llum i Amor al planeta.
Els que estigueu interessats en assistir, podeu trucar al 935404843.
En aquest centre també hi ha previst obrir nous grups dels blocs i tallers de l’Escola aquest mes mateix, així com en el centre de Barcelona (Visió) : 934940414.

Us vull anunciar, tanmateix, que L’Escola d’Espiritualitat no tanca les portes aquest estiu.
Les activitats que normalment es fan, continuaran realitzant-se obrint-se nous grups i cursos al llarg dels mesos de juliol a setembre, sobre tot en el centre L’essència d’El Masnou. Es realitzaran tallers d’Espiritualitat pràctica, per a com manifestar el nostre potencial creatiu i amorós en el nostre dia a dia, creant equilibri i sentint el benestar en nosaltres.
Els tallers a fer, són:
-Domesticar la ment
-Aprendre de la vida
-La Rendició davant la vida
-Reafirmació personal
-El poder d’atracció: demana i se’t donarà.
-Seminari d’escriptura emocional i creativa
-Consciència i puresa Espiritual


Paral·lelament a aquestes activitats, continuarem obrint nous blocs dels que es composa l’Escola (veure el temari, podent-lo demanar escrivint un e-mail a emaeljordimorella@yahoo.es).
Tots els interessats per a aquest estiu o seguir la formació espiritual per a aprendre a endinsar-vos al vostre interior i poder escoltar la veu del vostre cor, així com despertar la consciència, podeu trucar al telèfon del centre que us vagi millor assistir o enviar un correu electrònic a l’adreça nombrada anteriorment.
Horaris de matí, tarda, nit i cap de setmana.


¡¡¡ US ESPEREM !!!


Una abraçada i que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.