dilluns, 31 de març del 2008

Tot depèn de l'ús de l'energia

Quan més us endinseu en l’autoconeixement més us adonareu de com funciona la existència. Tot és una qüestió de com fem servir nosaltres la energia. La energia és el que mou el tarannà de la nostra vida, la nostra qualitat quotidiana.
Quan més ens coneguem, més ens adonarem de la importància de ser nosaltres mateixos i del poder que tenim per a materialitzar allò que necessitem crear. Nosaltres som sers il·limitats, amb una voluntat poderosa.
El resultat de cada acte realitzat depèn de la nostra intencionalitat. Nosaltres som els promotors de la nostra vida, del què ens passa i ens deixa de passar. Allò que pensem, diem o fins i tot, la actitud que tenim, estableix el resultat de la nostra qualitat existencial.
Quan posem en acció allò que ha nascut del nostre interior establim la modalitat de materialització a l’instant, amb la pràctica. Si endarrerim la posta en acció d’allò que volem, l’interruptor de l’automàtic queda bloquejat i el resultat s’endarrereix, quedant estancat en la posició, sempre de manual, i llavors, l’esforç a realitzar és molt més gran, i a vegades, dolorós.
Si la nostra humanitat actua conjuntament amb la nostra essència espiritual, els resultats cada vegada seran més immediats i exitosos. La alegria de viure serà constant.
El saber que tu pots portar a terme allò que vols a través de la teva acció acompanyada d’una consciència espiritual, el teu poder augmenta i es manifesta constantment.
Tu ets una font de força, poder, consciència i amor. Beu d’aquesta font que hi ha dins teu i veuràs com els miracles apareixen a la teva vida i l’èxit t’acompanyarà en el teu procés d’evolució. Allò que ha de ser, serà, i tot dependrà de l’ús que facis de la energia que ets.
La energia la pots transformar o bloquejar. Depèn de la teva consciència la aplicaràs d’una manera o altra.
Tu ets energia i tu tens el poder de poder materialitzar la essència de l’amor, tant a la teva vida com per allà on siguis i vagis.
Quan realment prens consciència d’això, et responsabilitzaràs de tal manera de la teva vida que ja res serà com abans, encara que estiguis envoltat, aparentment, de les mateixes circumstàncies. Tot canviarà i podràs alliberar-te de la misèria i el dolor. La teva vida fluirà i veuràs resultats en cada acte que realitzis segons la Voluntat Divina.
Allò que va ser ja no serà, i allò que anhelaves podrà mostrar-se davant teu al connectar amb la teva veritable essència i aplicar-la amorosament. Per això, cal que la consciència espiritual sigui en tu. Depèn de tu.