dijous, 27 de març del 2008

A punt de sortir

Un nou ser està a punt de néixer dins de cadascú. No heu sentit la seva remor com intenta fer-se pas entre els vostres pensaments i creences? Escolteu el vostre interior i notareu com empeny per a manifestar-se.
Un nou ser està naixent dins teu per a mostrar-se al món. Fa temps que s’ha estat incubant, i ara, després d’expressar la teva voluntat, la llavor del veritable ser que ets ha començat a desenvolupar-se. Portes un temps amb ell, demanant-te pas, però encara no era el moment. Ara, per a molts de vosaltres us ha arribat l’hora de mostrar-lo a tots.
L’alegria és gran. Sí, tu, home, tu també estàs gestant un nou ser molt desitjat i esperat, no tan sols per a tu, sinó per tots aquells que t’envolten i de més enllà de les teves contrades. Tothom s’alegra d’aquesta predisposició per part teva a donar llum a un nou ser més amorós, pur i evolucionat.
No saps l’alegria que ens fa a tots que hagis volgut portar al món a aquest nou ser que hi ha dins teu. A tu et dic: et pensaves que no podies gestar per ser home o per tenir l’edat que tens? Clar, que sí! (no només les dones poden portar vida). La teva voluntat és poderosa i obra els miracles a la teva vida.
Aquest període de temps que t’has sentit inquiet, remogut per dins, les teves emocions a flor de pell, i amb ganes d’estar sol i no sortir, només han estat part dels símptomes de la teva gestació. Enhorabona.
Sembla que el 2008 sigui un any pròsper, perquè molts de vosaltres començareu a recollir allò que tant de temps heu esperat. Us mostrareu diferent davant dels altres i la vostra actitud davant de la vida serà diferent, més tolerant, comprensiva i acceptant allò que se us presenta.
El nou ser està trencant la seva closca per a mostrar-se. Vosaltres sereu els primers en adonar-vos. Us sentireu diferent, arribareu a pensar diferent, i les vostres escales de valor canviaran.
Quina preciositat de vida està emergint dins vostre!
No la noteu? És el màxim resplendor que el ser humà pot arribar a sentir dins d’ell: il·lusió, amor, alegria, bon humor, vitalitat, confiança,.... Sí, això i més!
Un gran esdeveniment està succeint al ser humà. Un nou ser que viu des del cor és a punt d’aparèixer i canviar les vostres vides. Prepareu-vos perquè la vostra vida ja no serà com abans, o potser no heu sentit dir que quan es té un nen/a la vostra vida ja no serà més com fins ara? Els canvis que se us presentaran, encara no són imaginables per la majoria de vosaltres. Serà la major sorpresa de qui us estimen des que vau néixer: els vostres acompanyants de la Llum.
Us sentiu inquiets i us altereu, però només és fruit del què porteu dins vostre. És tan gran...!
Tota la humanitat està esperant el teu naixement, com a esperança d’un món millor. L’univers està expectant de la teva resurrecció, i els que són més a prop teu, no saben del meravellós ser que aviat es mostrarà davant d’ells.
L’esperança pel planeta Terra i la humanitat és possible, i tu tens molt a veure.
Aquest nou ser, no caldrà batejar-lo, només estimar-lo, perquè ell ja sap el què ha vingut a fer. Li agraden els amics, el riure, i sobre tot, sobre tot, sentir l’amor en cada ànima que l’envolti.
Ets un ser afortunat per a viure aquests moments de l’evolució del planeta i l’home que l’habita. Deixa que el nou ser que hi ha en tu es manifesti i mostri al món la seva magnificència. Ets un gran creador, amorós i angelical (potser encara no ho saps, però aviat la teva vida haurà de canviar).
Benvingut/da a la teva nova vida!
El nou ser espera que li obris pas per a la seva presentació.
No temis. Tot va bé.