dilluns, 24 de març del 2008

Activitats de l'Escola pel mes d'abril


Com cada mes, a continuació us faig saber la relació d’activitats relacionades amb l’Escola d’Espiritualitat de cara el mes d’abril.

Abans de començar, us vull fer saber que per tots aquells que en el seu moment vareu fer les sessions de La Veu del Cor, el primer diumenge d’abril, dia 6 per la tarda, es farà un nou grup per a realitzar La Mestria, i així finalitzar tots les cicles previstos, inclòs aquest seminari dedicat al mestre que hi ha dins de cadascú. Aquest seminari constarà de dos diumenges per la tarda: el primer d’abril, dia 6, i el primer de maig, dia 4. Aquest serà el darrer grup on es mantindrà les mateixes condicions econòmiques que en el seu inici. Els propers seminaris de la Mestria es regiran amb les noves condicions econòmiques que consten en el 10è Bloc de l’Escola d’Espiritualitat.

Noves activitats (grups):

1r. Bloc: Qui sóc jo? – 6 sessions d’1’30h. cadascuna. Diferents horaris.
2n. Bloc: El Poder Interior – 8 sessions. Inici: Divendres 11 d’abril.
Hi ha previst fer nous grups dels diferents blocs existents, a part dels ja nombrats. Consulteu-ho en el centre.
Reiki: 1r. Nivell : El segon diumenge, dia 13 (tot el dia). Hi ha altres opcions.
Reiki: 2n. Nivell: El tercer diumenge, dia 20 (tot el dia). Hi ha altres opcions.
Nou Seminari d’Escriptura Emocional i Creativa: 5 sessions de 2h. cadascuna. Diferents horaris.

Escriure ens connecta amb el nostre “jo” més profund i es converteix en un sincer exercici d’autoconeixement i transformació. A través de les paraules concretem les emocions. A l’escriure aprenem a explorar-nos; però sobre tot, a materialitzar els nostres desitjos i fites personals per a crear el futur. Escriure les més íntimes reflexions és un acte terapèutic i un antídot per a la insatisfacció. L’escriptura es converteix, llavors, en una profunda pràctica espiritual. Una experiència intensiva per a qui desitgin escriure per a sí mateixos, superar bloquejos, identificar falses limitacions, creences irracionals, aferraments i realitzar el canvi personal desitjat. Per a escoltar-te a tu mateix, per a plasmar els teus somnis, per a reafirmar-te, per a escriure la teva història, per a que puguis aconseguir expressar-te des del teu cor.

Us recordo també, que les sessions de Meditació guiada i relaxament continuen obertes amb les diferents opcions d’horari: matí, vespre i nit.
Sessions de puresa espiritual:
Dilluns 28, matí (11’45h.)
Dilluns 28, vespre (20h.)
Dijous 24, nit (21’30h.)
Aquest mes d’abril també es faran a la mateixa hora, el dijous 27 (a la nit) i el dilluns 31, en les opcions de matí i vespre.

Per a tots aquells que estigueu interessats/des en assistir en alguna d’elles, o vulgueu informació més detallada d’alguna de les activitats, poseu-vos en contacte amb el centre L’Essència (935404843), o bé envieu un correu electrònic a lessencia@hotmail.com, o a emaeljordimorella@yahoo.es .
Us recordem que tota assistència comporta haver fet la inscripció prèvia amb el pagament de l’import de l’activitat dies abans.
Tanmateix, us faig saber també, que la propera xerrada mensual es realitzarà el dijous, dia 10, a les 20h. ( com sempre). El tema d’aquest mes serà:

“Les escoles (de nens) en la Nova Era”

Esteu convidats/des. Entrada gratuïta.
En cas d’assistir, agrairíem la vostra conformitat amb anterioritat.