dilluns, 10 de març del 2008

Activitats setmanals

Aquesta setmana es farà la xerrada mensual, de caire gratuït i oberta a tothom, el dijous 13, a les 20h. El teme a tractar serà: " El pensament positiu".
També us faig saber que el proper diumenge, dia 16, es farà un curs de 1er. Nivell de Reiki.
Tanmateix, us comunico que l'Escola d'Espiritualitat continua obrint blocs. Si esteu interessats/des en algun d'ells, poseu-vos en contacte al: 935404843. Aquí, en el centre, us informarem dels diferents blocs a realitzar, els horaris i condicions.
L'Escola està oberta cada dia per a tots aquells interessats en el vostre camí espiritual (benestar interior). Cada vegada sou més els interessats/des en donar passos cap a la vostra integritat. Cal obrir les portes de l'autoconeixement i despertar la consciència per a arribar a saber qui som realment i així, poder connectar amb el nostre potencial espiritual (divinitat) i poder crear equilibri, pau i amor en les nostres vides i en els que ens envolten. Per a aquest fi, us obro les portes d'aquesta Escola creada per les noves energíes dels nostres temps.
Qualsevol informació que vulgueu rebre podeu trucar al telèfon abans esmentat o bé enviar-me un correu electrònic per a rebre el programa o fer-me qualsevol consulta en relació a les activitats que es realitzen en ella, tenint present que hi ha la possibilitat de portar aquestes activitats en la vostra població en cas que visqueu fora de El Masnou. L'adreça que podeu escriure'm és: emaeljordimorella@yahoo.es
Us espero en la xerrada del proper dijous.
Que passeu una bona setmana i que l'Amor i la Pau sigui en tots vosaltres.