dijous, 13 de març del 2008

Farmaciola per a la felicitat

1. Un somrís per a tot aquell que ho necessiti.
2. Unes abraçades a punt de ser donades en qualsevol moment. Si es donen estant bé, té la funció de prevenció de qualsevol malaltia.
3. Alegrar-se dels èxits i superacions dels altres.
4. Uns quants riures en el moment adequat ajuda al bon ànim i a veure la vida amb més optimisme.
5. Unes quantes frases de pensament positiu. Sempre van bé segons els moments. Ajuden a contrarestar l’aparició del desànim i el victimisme en coratge i reafirmació personal.
6. Cal portar sempre a sobre, unes quantes respiracions profundes per a alliberar les tensions i el neguit. En casos d’angoixa, prendre 10 respiracions, exhalant l’aire lentament.
7. Cal portar a la farmaciola, uns 10 minuts reservats per a poder dedicar-los al llarg del dia, a algun dels remeis exposats anteriorment.
8. Un polsim d’Amor, de tant en tant, ajuda pel malestar en general i les pors. Si s’escau, posar-n’hi 2 polsims o més. Un excés, en els moments més apurats, no crea contraindicacions.
9. Una estona de “no fer res”, ni pensar en res, ajuda a restablir l’equilibri en el nostre esperit i alleugera la ment.
10. Portar una capsa amb algunes pregàries. Aquestes són beneficioses per quan ens sentim atrapats a la vida. Es recomana dir-les de cor, llavors són molt eficaces.
11. Uns fulls i un bolígraf ens permetrà alliberar-nos del nostre passat i la impotència del present. Expressant el que sentim, ens alliberarà del pes feixuc dels nostres lligams emocionals.
12. Portar sempre a sobre, la predisposició d’ajudar a tots aquells que ho necessitin. Es recomana no intervenir si ells no ho volen; en cas contrari, pots crear-te una desil·lusió i malestar en tu. Unes pastilles de generositat poden ajudar a fer un món millor.
13. Pensa que tu ets la persona més important de la teva vida, i recorda que aquesta farmaciola, prova-te-la primer amb tu, després sabràs com aplicar-la als altres.



ET DESITJO LA PLENA SALUT PEL TEU COS I EL TEU ESPERIT!

1 comentari:

Anònim ha dit...

bon dia jordi,
he añadido tu escrito a mi nuevo blog, muy bonito un abrazo