dilluns, 27 de maig del 2013

Xerrada on line

 

Em complau comunicar-vos que aquest proper dimecres, dia 29, realitzaré una conferència on line, per videoconferència sobre “Donant pas a la Divinitat”. Aquest esdeveniment serà gratuït, així com la meditació anterior dirigida per Assaya del “Centro Iniciático Yo Soy Luz” de València.

La meditació començarà a les 20’30h i la xerrada a les 21’30h. Al final d’ella es presentarà el Cicle CREUANT EL LLINDAR que es farà, també, on line, el proper cap de setmana, 1 i 2 de juny.

Per a poder entrar a la sala on line, entreu al següent link:



Per a més informació sobre el cicle del cap de setmana, podeu entrar a facebook a: Cruzando el Umbral. Ciclo práctico por video-conferencia.

Allà ens veurem. Fins dimecres.

 
Una abraçada.

 

(Per a aquells que algun cop heu fet algun comentari en algun dels articles exposats en aquest blog, o vulgueu fer-ho a partir d’ara, agrairia que poséssiu alguna referència per a poder-vos jo contestar si em feu alguna consulta sobre l’escrit. Alguna vegada no us he pogut contestar per no constar cap direcció electrònica. Gràcies.

Si algun cop no rebeu resposta meva, agrairia comprensió per part vostre degut que no sempre puc fer-ho. Miro de respondre-us, però a vegades, no és possible. Gràcies novament).