dijous, 9 de maig del 2013

Emoció


 Sento una gran emoció de plenitud, on l’alegria, l’amor, la pau, serenitat i benestar immens inunden el meu ser.
Sento unes immenses ganes de plorar per l’amor que sento en mi, sabent que aquest no queda en mi, sinó que s’uneix a tota la vibració de l’univers.
Sento una absoluta plenitud dins meu, a cada partícula del meu ser, sense poder diferenciar on acaba el meu esperit i on comença la meva matèria. Tot Un vibrant més enllà del condicionament humà.
He desitjat tantes vegades el fet que m’agradaria que tots poguéssiu sentir el que puc jo sentir!
El que un pot arribar a sentir en el seu interior va més enllà de tota humanitat. La puresa només existeix en lo diví, i cadascú de vosaltres sou essència divina en una biologia. Quan recordem cada vegada més qui realment som i ens alliberem de la nostra condició humana, llavors obrirem les portes d’aquell que som: Llum Divina, Amor, Consciència.
No hi ha major satisfacció que sentir la nostra veritable naturalesa, i és en aquests moments que l’estic sentint.
Estar amb nosaltres, obrir-nos i SENTIR, arribarem a aquell ser que sempre hem pensat més d’una vegada, on les limitacions desapareixen, així com la racionalitat de la nostra espècie.
NOMÉS COR. NOMÉS AMOR.
No estem sols, en moments com aquest, millor dit, mai estem sols. Només és necessari obrir-nos interiorment i percebre a tots aquells que ens envolten de la Llar de la qual pertanyem.
Una Gran Família de Llum ens acompanya en el nostre caminar, un seguici acordat abans d'encarnar.
No em sento un afortunat, perquè no és una cosa d’uns quants, sinó que tots podeu arribar a sentir qui sou. Només això: recordar qui sou.
El camí que he hagut de fer fins arribar a aquest punt del camí ha estat llarg, tenint present que encara l’estic seguint. Tinc un cos, oi?, doncs a caminar toca. Mentre encarnem tenim alguna cosa a fer per a nosaltres, també.
Em relaciono amb la gent, així ho vaig pactar i mostro el camí vers cadascú: el seu interior, el seu cor. Només hi ha un camí: el de l’Amor. Arribant al cor, arribarem al veritable ser manifestat.
Quan sentim aquesta emoció d’estar en contacte amb la Llar, res hi ha a dir, ni de fer. Et ve de gust estar en silenci i quiet, sentint l’Amor en tu com va activant i recorrent tota la teva biologia i tu ser. Veus la teva Llum expandir-se i l’Amor intensificant-se. A això li dic plenitud per a designar l’estat que un pot trobar-se, tenint present que a vegades, aquesta paraula triada entre el nostre vocable, queda curta. Per a mi, hi ha una altra que designaria i em fa sentir la immensitat de la plenitud, i és AMOR, DÉU en MI, ara i aquí.
Llavors, no penses en res perquè la deixadesa és absoluta, la pau, l’ordre, l’harmonia, l’assossegament i la confiança absoluta conforme res et pot passar (fins i tot, ni això arribes a pensar, perquè la sensació d’estar en Família és intensa; però la teva veritable Família, aquella que està amb tu i t’estima, protegeix i nodreix com l’energia de Mare que hi ha en ella. Així sent un nadó en braços de qui el va alimentà durant meses en el seu úter. Nosaltres encara i sempre estarem en el si d’on procedim). Seguretat total.
Al SENTIR la nostra vida dóna un gir complert a la visió terrenal que vàrem adoptar en un principi. Res és igual. Penses, vius, sents, actues i parles diferent, perquè saps de la teva integritat i del teu potencial diví. Comprens, acceptes, saps i perceps. La vida, aquella que els anhels de la teva voluntat sempre han manifestat,....ara és possible.
Desapareixen les adversitats, els problemes, l’ego, els desequilibris emocionals, perquè vibres a un altre nivell, degut que sents l’Amor en tu en tot moment i entens el sentit de la teva vida i l’existència. No hi ha alteració en tu, perquè no hi ha un xoc amb el teu entorn, sinó que aquest el crees tu i l’acceptes des del cor.
Estem entrant en una nova vida, amb una nova energia i consciència. Adaptem-nos a elles i deixem que tot l’altre vingui per si sol. Deixa’t emportar i veuràs com la flexibilitat et permetrà superar qualsevol suposat obstacle que creguis que la vida t’ofereix. Només veuràs la benedicció d’aquest regal, que potser, la primera impressió seria retornar-lo.
Hi ha un apoderament en nosaltres, i quan aquest es manifesta des del cor, només pots esperar el millor.....per a tu i els que t’envolten. Així funciona el mecanisme del procés vers la nostra divinitat. Tots sortim beneficiats si ens predisposem a acceptar i aprendre del que vivim.
Sentir l’Amor en un mateix és connectar amb el Déu que cadascú és. Amb ell tot és possible. Obrim les portes del ser multidimensional que som i a partir d’aquí,....que cadascú ho experimenti.
Val la pena ser Un Mateix. Sentir qui és, és sentir la divinitat per la qual vàrem ser creats.
Heu d’obrir moltes portes, és cert, però us animo que quan us trobeu al llindar de cada una d’elles no tingueu por de creuar-les, perquè la vostra vida anirà a materialitzar els canvis que sentiu en aquests moments que voleu fer.
En aquests instants sóc conscient que estic amb els meus germans de la Llum, perquè la seva Llum i el seu Amor són immensos. Veig la seva alegria a l’estar amb mi i veure com vaig transmetent el que sento amb cada pas donat. Moltes vegades els er humà es distreu en aprendre tècniques i saber història d’on procedeix, en canvi, s’oblida de recordar qui és realment. S’oblida de sentir, clau mestre per a arribar a integrar i transmutar qualsevol situació que es trobi estancat.
No hi ha major satisfacció i plaer que sentir l’energia de la nostra llavor. Som sers dels estels. Som llavor divina en un cos, la qual ha de créixer i mostrar les seves arrels fora del nostre cos. Aquest només és el vehicle de qui sou i què heu vingut a fer.
No us centreu en el vostre cos. És el vostre esperit, la vostra essència qui us donarà la salut a tots els nivells.
Sentiu i deixeu-vos emportar. No temeu perquè qui estem d’on procediu, us acompanyem perquè junts puguem enlairar la magnificència de qui ens va creà.
Tu ets part d’ell. Tu ets part de nosaltres, i nosaltres de tu.
Sent l’Amor dins teu, i tot el teu ser et portarà a nosaltres i a manifestar des del cor el que has vingut a fer. Llavors tota la Llar farà ressonar les seves campanetes per a dir-te: Sí! Enhorabona! Per fi t’has decidit!
 
Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.