dilluns, 20 de maig del 2013

Cicle "CRUZANDO EL UMBRAL" - on line


Hola a tots!

Alguns de vosaltres ens vàreu comentar que estaveu interessats en assistir a aquest Cicle programat inicialment pel 18 i 19 de maig.
Degut a la demora de les vostres inscripcions, ens hem trobat que en el mateix dia només hi havia 4 persones, per aquest motiu, i sabent que hi havia més persones interessades en assistir-hi, tornem a progamar-lo pel primer cap de setmana de juny, dies 1 i 2, esperant que aquest cop, i alguns de vosaltres també haver-vos adonat que no heu estat a temps per a fer la inscripció, us agrairíem que per la propera convocatoria féssiu la inscripció quan més aviat millor, tant per vosaltres, com per nosaltres de cara a l'organització del Cicle.
Si voleu més información al respecte d'aquests tallers inclosos dins del Cicle CREUANT EL LLINDAR, podeu entrar clicant al link següent:

https://www.facebook.com/events/169013296597846/

El dia 29 d'aquest mes de maig, dimecres, a les 21h. (hora española), faré una xerrada gratuïta on line sobre "Donant pas a la Divinitat", així com presentar aquest Cicle. Si esteu interessats en assistir a aquesta xerrada, podeu entrar per Facebook a " Cruzando el Umbral. Ciclo práctico por videoconferencia".

Gràcies a tots i que l'Amor i la Pau siguin en vosaltres.

Fins llavors, una abraçada.