dilluns, 3 de desembre del 2012

El paper de la nit

Avui m’agradaria escriure-us unes paraules sobre un interès que m’heu fet arribar en relació a un aspecte del nostre procés: els somnis.
La majoria dels sers d’aquesta Terra, disminueixen el seu ritme de vida i reposen després d’un dia ple de batibulls i tota la seva activitat quotidiana, amb tot el que això comportar a nivell mental i emocional.
En estat de vigília, el ser humà està més pendent del que està realitzant per a una estructura social o de supervivència. Això el porta a centrar tota la seva atenció, no a ell, sinó a allò que li permetrà adquirir una remuneració econòmica o estatus social, etc.... creant unes dosis de valoració per part dels altres vers ell o rutina, depenent de la situació de cadascú. No sempre s’actua des de la plena realització conscient.
Vivim en un flux social que ens porta a posar més atenció al nostre exterior que al nostre interior. Això fa que els nostres sentiments no sempre son els que voldríem tenir, i els nostres resultats, els previstos. Els nostres pensaments, la majoria de les vegades queden frenats just a la sortida, quedant atrapats a la nostra ment sense ser expressats. El nostre entorn, i les actituds apreses al llarg dels anys, fa que no sempre expressem allò que sentim, pensem, d’una manera lliure i plena.
Necessitem alguna cosa, un espai on poder treure a for tot allò que hi ha en nosaltres que no ha estat buidat per a poder deixar lloc a un nou espai on l’amor i la pau tinguin cabuda. Per això, aquesta part del dia, que molts anomenen nit, ens dóna una ma per a ordenar tot el viscut, sentit i expressat, o no expressat. Sort que durant un moment (hores), es pot, la majoria sense adonar-se, posar ordre i veure la Llum a la nostra vida!
Com és possible, això? – podeu preguntar-vos alguns. Bé, tot està previst. Venim a aquesta dimensió amb les eines previstes perquè tot sigui. Si tu no pots veure’l , d’alguna manera has d’equilibrar-te, i el període de somni és un dels grans moments pel nostre ser.
Sabies que el nostres ser mai para de treballar i funcionar pel major bé de la nostre ànima? Fins i tot dormint estem treballant. La nostra essència espiritual és quan més activa està, en aquestes situacions.
I per què? – podeu preguntar. És quan hi ha quietud i silenci. És quan aturem la nostra ment per a entrar en contacte amb aquesta part més enlairada que hi ha en nosaltres mateixos, i així, poder entrar en contacto amb tots aquells sers amorosos, la nostra veritable Llar, i permetent que actuïn al nostre favor, regenerant el nostre cos físic, o fins i tot, rebre la informació que hem de saber per a poder continuar el nostre camí. Sí, mentre dormim rebem molta informació d’on procedim, dels nostres guies i sers de la Llum. Que cóm és possible això? Bé, per què creieu que tenim els somnis? Què us penseu que són, sinó els somnis? Pots pensar que tu no somnies. Bé, també et diria que tots somnien, perquè tots bloquegem la nostra part racional per a obrir la nostra part més espiritual, més amorosa. No t’ha succeït que un dia et lleves més animat o amb ganes de fer alguna cosa i no saps per què, però tens aquesta sensació? He aquí el resultat del teu encontre amb els teus germans de la Llum, els teus guies.
Els somnis pertanyen no a la nostra part racional, sinó a la nostra part més intuïtiva, a la nostra part dreta del nostre cervell. Els somnis és una porta que ens condueix a la nostra part més sàvia i poderosa. Com que de dia no ens adonem de tot el que ens succeeix i sentim degut que estem centrats en l’exterior, per la nit, se’t fa saber el per què d’aquell dia.
Quan comencem a endinsar-nos en el món dels somnis, podem obrir la porta de la comprensió de la nostra vida. És una gran porta de coneixement i saviesa. És una porta d’entrada al nostre veritable món interior per a conèixer-nos més, qui som realment i el que ens està succeint en veritat, no el que ens pensem que vivim, sinó el que realment estem vivint i en quin punt ens trobem del nostre camí vers l’evolució de la nostra ànima.
Dormir no és una pèrdua de temps.
Dormir no és perdre’s la vida. Moltes vegades és quan la recuperem, i sobre tot, quan no li dediquem temps a nosaltres mateixos durant l’estat de vigília.
La nit no és per a divertir-nos – com alguns diuen. Potser sí, sent moments que podem estar amb nosaltres mateixos i fer allò que realment volem, el que passa, que aquest voler està influenciat per l’ambient que vivim durant el dia, i per tant, ve a ser una prolongació del mateix. Conclusió: demorem els moments per a estar amb nosaltres, amb tot el que això comporta.
Pensem que fent alguna cosa diferent vers l’exterior, per la nit, aconseguirem desconnectar de tot el dia. Malgrat tots esforços, sovint ens endinsem més en el sentir-nos atrapats en una rutina o situació sense trobar una sortida a la nostra vida, tal com la volem viure.
Per això tenim aquest període de descans, on somnien. El somniar té la seva finalitat pel ser humà en procés d’Ascensió. Acceptem aquest do, aquesta eina que tots tenim per a comprendre millor la nostra vida i adonar-nos en quin moment ens trobem i quins passos donar a partir d’ara. Tota aquesta informació i més,  la contenen els nostres somnis. Meravellós, no creieu? Clar que sí! L’univers ens abasteix de tot allò que necessitem per a nosaltres mateixos sortir de la ignorància i l’estancament.
La nit no només regenera la nostra densitat (cos físic), sinó que a més amés, ens connecta amb aquesta part de nosaltres mateixos, Una amb l’Univers, amb la Llar.
És una manera d’estar amb nosaltres mateixos i la nostra veritable essència. Durant el dia podem estar distrets i allunyats del nostre veritable ser amb les pre-ocupacions del nostre entorn. Bé, per sort, tot té solució: el descansar, el dormir. No és una cte físic, sense més, sinó que també té una finalitat espiritual.
Per això és tan important descansar, dormir i obrir-se per a rebre els millors i idonis consells de la nostra Llar. Quan més ens endinsem en el món dels somnis, més despertarem el nostre potencial psíquic i espiritual.
Què com és això? Proveu-lo i sabreu el per què. Predisposeu-vos a ser conscients dels vostres somnis. Teniu-los present i us adonareu com en ells trobareu el camí a seguir a la vostra vida i a ser conscients del que us està passant en els moments actuals, en el vostre dia a dia.
 
Si realment esteu interessats en obrir la porta onírica de la vostra existència, i sentiu que us agradaria poder programar una activitat al respecte per a aquest fi en el vostre centre, espai o associació, encantat estaria de poder col·laborar amb vosaltres. Per això, podeu trucar al 606098752 (Jordi), o enviar un e-mail a emaeljordimorella@hotmail.com
 
Penseu que no hi ha res que aparegui en nosaltres que no tingui el seu sentit pel nostre major bé.
 
Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.
Una abraçada.