dijous, 27 de desembre del 2012

El Racó de la Tendresa



Hi ha un racó en cadascú on es pot sentir la grandesa de qui som.
Hi ha un espai preparat des del nostre naixement on podem adonar-nos de la majestuositat del nostre ser. Aquest lloc es troba entrant al fons, al mig mateix del nostre interior on el nostre cor batega compassant la melodia de la nostra existència. Aquí,....tot és possible! És on podem crear, sentir i creure. Aquí podem saber amb certesa de qui som. Quan ho fem, llavors sabrem del Gran Ser que som.
En l’arrecerament del silenci i la quietud podrem renovar les nostres forces, energies i activar les actituds de serenitat, pau i amor més pur i incondicional procedent del lloc on procedim.
Estant connectats amb la nostra veritable naturalesa veurem les Llums de la Llar. Sempre ha estat allà on érem, encara que no fóssim conscients de la seva presència. Quan ens adonem que som part d’ella, llavors la nostra vida biològica queda en un segon terme, perquè ens donem compte que allò que valoràvem no és, i el que no fèiem cas, era l’important. Els termes de valoració canvien i ens alliberem alhora del pes feixuc de la responsabilitat inculcada de la densitat que ens hem envoltat.
Ja no caminem igual i les nostres paraules comencen a canviar. Alguna cosa en nosaltres ja no és com abans.
Avancem entre els dubtes, incerteses i no convenciment del tot d’allò que creiem que hem de fer, però un impuls interior ens empeny vers una direcció diferent a la viscuda fins el moment.
Ja res serà igual, perquè veurem més claredat en tot allò que visquem, i la visió clara del què fer emergeix davant nostre com els rètols d’un trajecte en les bifurcacions existents al llarg d’ell.
Tot continua igual en el nostre entorn, però qui no continua igual som nosaltres. Qui canvia som nosaltres, i és aquest nosaltres que ens permet tenir una actitud i una resposta diferent a allò que ens succeeix. Els resultats seran diferents perquè nosaltres ens haurem relacionat diferent amb allò. El canviar nosaltres, els resultats varien. Semblen canviar les situacions i les relacions de les persones amb nosaltres, però en el fons, és la nostra actitud diferent amb un estat més serè i diferent, el que farà que allò que ha de ser de l’exterior no sigui com ens pensàvem. Què és el que ha canviat?  Nosaltres, no els altres! Per tant, canviant nosaltres, canviarem l’exterior, el nostre entorn. Aquesta és la força de qui som. Podem transmutar allò que ens perseguia d’una manera insistent en un fet on podem tallar el fil i allunyar-se de nosaltres d’una manera immediata, igual com un globus.
No hi ha res que no puguem canviar si ho volem fer. Només cal anar a aquest espai que hi ha dins de cadascú i sentir qui sou. Una vegada begueu de la font de vida que hi ha dins vostre, deixeu que els seus efectes actuïn en tot allò que no us deixa ser vosaltres. Escolteu el vostre cor que ell us dirà què fer després de sentir la vostra essència i haver-vos disposats a ser vosaltres.
No hi ha res que visqueu, veieu o sentiu que no pugueu intervenir sense fer-ho. Només cal que sigueu vosaltres. Sentiu qui sou i la resta vindrà sola!
Aquesta és la teva naturalesa, estimada ànima!
Tu pots ser tu!
Tu vas ser creada per a mostrar l’amor que hi ha en tu. Deixa’l volar i que abraci a qui hagi d’abraçar.
Arrecera’t on tu ja saps i deixa que Déu en tu et parli i es manifesti.
La resta, .......tot serà segons el teu cor. Allò que vols serà. El teu cor et guiarà i t’indicarà el camí a seguir. No dubtis i confia plenament amb el que sents dins teu perquè aquest serà el millor camí per a tu i tots aquells que t’envolten.
La teva llum està esperant ser irradiada. No deixis que aquesta brilli com els altres volen, perquè sovint, molts de qui t’aconsellen com fer-ho, limiten la teva intensitat. Deixa-la volar i observar com tot el món és irradiada per ella!!!
Quan sentim la força de la Fe en nosaltres i ens mostrem alliberats de la nostra condició humana, llavors podrem mostrar la nostra veritable naturalesa divina que tots som. Tu també!
Ànims, estimada ànima que vius aquests moments d’incertesa y des ubicació en els temps que vivim. Escolta el teu cor i no facis cas de les pors, perquè aquestes pertanyen a tots aquells que t’han anat indicant el camí establert segons els convencionalismes socials, culturals y religiosos. Deixa que els altres facin el que hagin de fer. Tu, escolta el teu cor i segueix el teu camí, no els dels altres.
El teu cor t’indica la direcció a seguir. El camí que has de fer és únic, i només tu el pots fer tal com ha de fer-se i es necessita pel major bé de tots. Aporta el teu gra en aquest Pla Superior, del qual tots pertanyem. Tots en som part, i, en el seu moment, tots s’adonaran d’ell. De moment, arrecera’t dins teu, a prop del caliu del teu cor, que ell et xiuxiuarà tendrament per a calmar el teu neguit i desconcert.
Tot i així, el fet d’haver arribat fins aquí, és senyal que ja has començat a escoltar aquesta veu que t’ha fet reflexionar o qüestionar-te les actituds d’un passat. Per això tens els sentiments que tens o veus les contradiccions en el teu entorn o vida. Bé, benvinguda a la nova vida! El vell vol reclamar el que durant anys dominava, però una nova energia més amorosa s’està integrant dins teu, per això et sents com et sents. Una mena de lluita interior està produint-se en tu. Tot i així, tens una gran sort! : En el fons, hi ha alguna cosa en tu que et fa avançar diferent, .....la veu del teu cor.
Escolta-la perquè et portarà a la plena llibertat i realització a la teva vida.
Ànims. Tot va bé.

Que l’Amor i la Pau siguin en tu.