dilluns, 31 de desembre del 2012

Any Nou


D’aquí unes hores finalitzarem un nou any del nostre calendari. No sé si ja heu pensat en els propers desitjos a demanar a mitjanit de cara el nou període anual.
Potser teniu pensat dir que la vida us somrigui, que la vostra situació laboral millori, o bé que les relacions personals vagin a millor. No està malament com a objectius, ara bé, us heu plantejat algun cop el per què cada any es demana i demana, i sovint el mateix, o quasi el mateix?
Permeteu-me ser més senzill en els meus anhels:

Que el vostre cor guiï les vostres passes i pugueu sentir l’Amor i la Pau dins vostre, la resta, tot arribarà al seu moment.
Sí! Us vull felicitar per aquest nou any que entrarem, o millor dit, per aquest dia que demà iniciareu com a primer dia de la resta de la vostra vida actual. Aquest sí que és important!! Ah!, que coincideix amb l’inici d’any?
I?
La Felicitat només es troba en el present i això és el que vull per a vosaltres, plena felicitat en el vostre ser; això voldrà dir que sentiu la divinitat dins vostre, que l’Amor i la Pau us abraçaran en tot moment. Una vegada sentiu l’Amor en vosaltres, això és el que atraureu. Amor atrau Amor. La resta vindrà per sí sol. Allò que necessiteu ho obtindreu.

Per acabar aquesta felicitació, aquests bons desitjos vers tots vosaltres, voldria dir-vos unes paraules del llibre “ Dios me habló”:

“L’Amor obre totes les portes, no importa quant de tancades puguin estar, no importa què oxidades per falta d’ús. El teu treball és portar unitat i harmonia, per a obrir totes aquelles portes que han estat tancades durant molt de temps. Tingues paciència i tolerància. Obre el teu cor tot el temps. Estima. Estima. Estima.”

Bon dia, setmana, mes, any i vida nova!!!

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres. 

(Clicar la imatge per a llegir-la bé:)