dijous, 13 de desembre del 2012

El Camí



“Ets el meu fill, però arribarà el dia que el fill serà el pare, i quan així sigui, l’après serà saviesa, i la teva presència, la plenitud de qui et va crear. Mentre segueixis el camí acordat, pensa que mai estàs sol.”

No hi ha major transcendència en el ser que l’alliberament de l’humà per a donar pas al diví.
El temps de la matèria, permet tenir l’espai entre aprenentatge i aprenentatge pot haver confusió en el viscut, però quan la intencionalitat conscient es manifesta, la fe espiritual desvela la densitat que no permet veure la veritat, la llum en mig de les tenebres. No hi ha foscor en el teu camí, només ignorància permesa per la teva ànima per a arribar allà on la Voluntat Divina et va proposar per a la teva Ascensió. Tu vas accedir i desitjar tornar a la matèria per a finalitzar una etapa que va començà fa segles enrere.
Ara ets deixeble d’un Gran Pla Diví. El fill va creixent i obrint el seu cor. El dolor de la incomprensió es dissoldrà per a donar pas a la llum que habita en el teu interior.
El que entens com a foscor, només és la clau per a arribar a tu.
El que entens com a llum, ....part de la teva veritable naturalesa.
La incapacitat, moltes vegades, de saltar per una bassa que pot tacar el teu orgull i ego, no és part innata de tu, només la por de trencar amb el que vas ser i la novetat del benestar interior i connexió amb la teva veritable Llar. Sentir-se despullat del que portaves fins ara, et fa vulnerable, però a la vegada, fort pel teu nou inici a la teva vida. El que va ser un passat per a tu vivint-lo encara en el teu present, atura el teu caminar, i el camí acordat tenia com a condició el desprendre’t de tot allò que ja no et pertanyia segons la teva intencionalitat divina.
L’enlairament de la teva ànima permet endinsar-te allà on no havies estat o sentit fins ara. Les teves emocions es manifesten d’una manera sublim i intensa. Apareixen de noves i el confort interior que representen són desconegudes pel teu ser racional. La teva ment comença a obeir-te i sents una veu interior, cada vegada amb més intensitat i claredat. Saps que surt de tu, com si fossis tu qui s’expressés, però des del fons del teu ser més diví, una energia d’alta vibració està activant tot el teu potencial espiritual. El que s’entén com a dons només són part de les nostres eines per a portar a terme el qeu hem vingut a fer, i quan la consciència comença a ser una amb la consciència universal, llavors tot tu et converteixes en la saviesa del Pare.

 “Ets el meu fill, però un dia, el fill es convertirà en pare”.

Hi ha un sol camí. D’on l’iniciïs, pot semblar-te més llarg, dificultós, directe o dolorós. Tu decideixes. La predisposició, la teva intencionalitat y voluntat poden modificar aquest camí per a arribar a l’eix principal on tots ells conflueixen per a accedir a la divinitat. Pots començar quan vulguis i com vulguis, serà amb el procés que aniràs descartant tot allò que ja no sigui Un amb la Voluntat Divina, aquesta Intencionalitat de la qual tots procedim.
Quan el cor comença a calmar-se, la teva ment es tranquil·litza, i tot el teu ser sent una calma, una pau i harmonia immenses, llavors és que alguna cosa important està succeint a la teva ànima que et permet sentir els primers flaixos de la Llar en el teu interior.
El camí et porta al ple convenciment conforme allò que sents i perceps, així serà a la teva vida.
El camí et permet alliberar-te de tot allò que no et deixa ser tu i poder manifestar, així, la teva magnificència al món on vius. Aquesta és la grandesa de ser un mateix, Un amb la Divinitat que hi ha en tu.

“Ets el meu fill, però un dia, el fill es convertirà en pare”.

En cap moment has estat sol. No ens veies, però nosaltres estàvem aquí amb tu. Hem estat esperant una paraula teva per a poder ajudar-te en el teu camí. Estaves massa ocupat en la matèria. Amb el temps has arribar fins el teu present. Continuem amb tu, i sempre estarem a prop teu. Parla’ns i digues-nos el que vulguis des del teu cor. El lliure albir ha de ser respectat perquè tot sigui. Deixa’ns entrar a la teva vida perquè el teu ser pugui manifestar-se lliurement segons l’acordat.
No hi ha desincronització a la teva vida, en relació al que estàs vivint i el que viuen els que t’envolten. Tots esteu units i formeu una sola vida per a aquest planeta on us trobeu. Els vostres actes comporten una energia necessària perquè, en un altre moment, poder-la delitar més enllà d’on us trobeu.
Els vostres dies avancen, i us trobeu en la conclave de tot el demanat i desitjat al llarg dels vostres temps. Ara és el moment, per això, el camí sembla accelerar-se i els esdeveniments precipitar-se davant els vostres peus perquè el vostre cor discerneixi el que és vostre i el que no. Allò que no us pertany, deixeu-lo i recolzeu-vos en tot allò que beneficia a la vostra ànima. Deixeu la vostra racionalitat a un costat i permeteu que aquesta nova etapa en el vostre món sigui guiada pel vostre cor, Un amb la Llar.   
Per a molts, el camí s’ha acabat. Per d’altres, una remodelació. Tot el que succeeix en el vostre entorn és la reestructuració d’una nova Terra, on habitar-la permetrà a aquells que sigueu en ella, poder sentir la vostra naturalesa divina a cada pas i sensació obtinguda. Viure en harmonia amb l’entorn, serà clau per a materialitzar la Gran Voluntat Divina. Arribarà un moment, i aquest ja es troba a prop, que el que succeeixi dependrà de vosaltres, exclusivament de vosaltres. Tot i així, no us preocupeu, perquè sent qui sou, tot s’equilibrarà. Renaixerà un nou ser i una nova Terra, on viure en ella enlairarà les ànimes amb una acceleració major a l’actual.
El vostre planeta arribarà a ser el Cel a la Terra, i cada vegada hi haurà més espais per a poder-lo sentir. Sers evolucionats, del vostre món i de més enllà, compartiran aquest espai de la vostra galàxia, fent que la cort celestial es magnifiqui i augmenti els servents del Pare, no tan sols en aquesta terra, sinó al llarg de l’univers.  
Arribareu a conèixer a d’altres sers que us seran familiars. En el seu moment, en l’existència de cadascú, arribareu a connectar amb la veritable Família de la qual procediu, i tot això,.....perquè el fill es convertirà en pare.
Aquest és el camí.
Arribarà el dia que ens trobarem, i llavors, veurem la Llum del que aportem en aquesta dimensió actual, alegrant-nos per l’aportació feta des de l’amor, complint-se, cada vegada més, la Voluntat Divina, de la qual procedim.

Que l’Amor i la Pau siguin en tu.